Şimdi Ara

[ANA KONU] TurkNet GigaFiber altyapı yayılım takibi (64. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7.691
Cevap
123
Favori
436.686
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
86 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Merhaba, ilettiğiniz adreste 2021 yılı içerisinde gigafiber planlaması bulunmuyor. Ancak ben adresi notlarıma ekledim. Proje ekibimiz ile paylaşacağım.
  • Neden surekli metro gibi internet gibi kablo tv gibi her guzel sey avrupa yakasina yapiliyor avtupa yakasinfa metro gunluk yasamin siradan bir parcasiyken anadoluyakasi metroyu yeni tanidi malesef bende anadoluyakasinda oturuyorum ama firsati olan avrupa yakasina gitsinvarsa anadolu yakasi yasanacak bir yerdegil

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • burakdc B kullanıcısına yanıt
    Merhaba, avrupa ya da anadolu yakası olarak ayrım yapılmamaktadır. Anadolu yakasının bazı mahalleleri gigafiber proje bölgelerimiz içerisindedir. Bu konuda yatırımlarımız her geçen gün devam ediyor. Bölgelerden gelen talep yoğunluğuna ve altyapı için uygun görülmesi durumunda proje ekiplerimiz tarafından proje aşamasına dahil edilerek çalışma başlatılacaktır.
  • @TurkNetDestek

Merhaba, Ankara/Çankaya Yıldızevler Mahallesi için plan mevcut mu?

• tst- kullanıcısına yanıt
    Merhaba, bölgeniz 2021 yılı planları içerisinde yer almıyor. Talebinizi not aldım ve proje ekibimiz ile paylaşacağım.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

Bununla ilgili bir geri dönüş yapılacak mı bana?

• tst- kullanıcısına yanıt
    Buradan gelen talepleri proje ekibi ile paylaşıyorum ancak süre ya da kesin gelir bilgisi veremiyorum. Ara ara altyapı kontrolü yaparak takip edebilirsiniz.

Merhaba. İstanbul Beylikdüzünde ciddi pahalı ve elit bir sitedeyim ve bu sitede benim gibi çok kişi var diğer iss lerden sorun yaşayan

site adı saklıhan konakları. Beylikduzu gelincik sokakta.

buraya böyle bir altyapıyı hazırlama imkanınız olmaz mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shafter -- 18 Temmuz 2021; 19:26:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Shafter kullanıcısına yanıt

Orada zaten fiber yok mu üstüne birde gigafiber mi çekilsin istiyorsunuz.Öncelik aslında adsl olan yerlere bu gigafiberi ulaştırmak olmalı fiber olan yere gigafiber çekmek kullanıcıyla alay etmektir.

• bigcrysis93 B kullanıcısına yanıt

senin oldugun yere fiber gelir 3 kisi alir bizim sitede sadece 280 daire var ve herkes sorun yasiyor superonline vs.en ucuz daire 2 milyon tl.

bu gigafiber geldiginde en az 50 musteri garanti.

Allah gözünüzü doyursun diyorum o kadar.Fiber olan yere tekrar fiber istemenizde çok saçma.Zaten süperonlineda o hızlara gececektir zamanla.100Mbit neyinize yetmedi?Ben burada 24mbiti görünce seviniyorum bakır kabloda kopma sorunlarını bile saymıyorum.

• Merhaba, İstanbul/Eyüpsultan Yeşilpınar Mahallesi için plan mevcut mu?

• security23 S kullanıcısına yanıt
    Merhaba, adresiniz 2021 yılı planları içerisinde yer almıyor. Talebinizi not aldım ve proje ekibimiz ile paylaşacağım.
  • Merhaba. İstanbul Beylikdüzünde ciddi pahalı ve elit bir sitedeyim ve bu sitede benim gibi çok kişi var diğer iss lerden sorun yaşayan
    site adı saklıhan konakları. Beylikduzu gelincik sokakta.

buraya böyle bir altyapıyı hazırlama imkanınız olmaz mı?Veya yakın zaman planlarında mevcut mu?

Merhaba, bölgeniz 2021 yılı planları içerisinde yer almıyor. Mahalle bilginizi göndermeniz durumunda talebinizi proje ekibimiz ile paylaşırım.

Cumhuriyet mahallesi, gelincik sokak, saklıhan konakları.

dediğim gibi 280 dairelik elite bir sitedir

Talebinizi not aldım ve proje ekibimiz ile paylaşacağım.
  • Merhaba, istanbul şişli 19 mayıs mahallesi planda var mı?

• gokooo G kullanıcısına yanıt
    Merhaba, adresiniz 2021 yılı planları içerisinde yer almıyor. Talebinizi not aldım ve proje ekibimiz ile paylaşacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TurkNetDestek

Merhaba, İstanbul Bayrampaşa Kartaltepe Mah. 2021 planları içerisinde yer alıyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BravePanda -- 21 Temmuz 2021; 15:15:6 >
  • 
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.