|
[ANA KONU] TurkNet GigaFiber altyapı yayılım takibi (64. sayfa)

-
-
Neden surekli metro gibi internet gibi kablo tv gibi her guzel sey avrupa yakasina yapiliyor avtupa yakasinfa metro gunluk yasamin siradan bir parcasiyken anadoluyakasi metroyu yeni tanidi malesef bende anadoluyakasinda oturuyorum ama firsati olan avrupa yakasina gitsinvarsa anadolu yakasi yasanacak bir yerdegil
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Merhaba, avrupa ya da anadolu yakası olarak ayrım yapılmamaktadır. Anadolu yakasının bazı mahalleleri gigafiber proje bölgelerimiz içerisindedir. Bu konuda yatırımlarımız her geçen gün devam ediyor. Bölgelerden gelen talep yoğunluğuna ve altyapı için uygun görülmesi durumunda proje ekiplerimiz tarafından proje aşamasına dahil edilerek çalışma başlatılacaktır. -
-
Merhaba, bölgeniz 2021 yılı planları içerisinde yer almıyor. Talebinizi not aldım ve proje ekibimiz ile paylaşacağım. -
Bununla ilgili bir geri dönüş yapılacak mı bana?
-
Buradan gelen talepleri proje ekibi ile paylaşıyorum ancak süre ya da kesin gelir bilgisi veremiyorum. Ara ara altyapı kontrolü yaparak takip edebilirsiniz. -
Merhaba. İstanbul Beylikdüzünde ciddi pahalı ve elit bir sitedeyim ve bu sitede benim gibi çok kişi var diğer iss lerden sorun yaşayan
site adı saklıhan konakları. Beylikduzu gelincik sokakta.
buraya böyle bir altyapıyı hazırlama imkanınız olmaz mı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shafter -- 18 Temmuz 2021; 19:26:20 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Orada zaten fiber yok mu üstüne birde gigafiber mi çekilsin istiyorsunuz.Öncelik aslında adsl olan yerlere bu gigafiberi ulaştırmak olmalı fiber olan yere gigafiber çekmek kullanıcıyla alay etmektir.
-
senin oldugun yere fiber gelir 3 kisi alir bizim sitede sadece 280 daire var ve herkes sorun yasiyor superonline vs.en ucuz daire 2 milyon tl.
bu gigafiber geldiginde en az 50 musteri garanti.
-
Allah gözünüzü doyursun diyorum o kadar.Fiber olan yere tekrar fiber istemenizde çok saçma.Zaten süperonlineda o hızlara gececektir zamanla.100Mbit neyinize yetmedi?Ben burada 24mbiti görünce seviniyorum bakır kabloda kopma sorunlarını bile saymıyorum.
-
Merhaba, İstanbul/Eyüpsultan Yeşilpınar Mahallesi için plan mevcut mu?
-
Merhaba, adresiniz 2021 yılı planları içerisinde yer almıyor. Talebinizi not aldım ve proje ekibimiz ile paylaşacağım. -
Merhaba. İstanbul Beylikdüzünde ciddi pahalı ve elit bir sitedeyim ve bu sitede benim gibi çok kişi var diğer iss lerden sorun yaşayan
site adı saklıhan konakları. Beylikduzu gelincik sokakta.
buraya böyle bir altyapıyı hazırlama imkanınız olmaz mı?Veya yakın zaman planlarında mevcut mu?
Merhaba, bölgeniz 2021 yılı planları içerisinde yer almıyor. Mahalle bilginizi göndermeniz durumunda talebinizi proje ekibimiz ile paylaşırım. -
Cumhuriyet mahallesi, gelincik sokak, saklıhan konakları.
dediğim gibi 280 dairelik elite bir sitedir
Talebinizi not aldım ve proje ekibimiz ile paylaşacağım. -
Merhaba, istanbul şişli 19 mayıs mahallesi planda var mı?
Merhaba, adresiniz 2021 yılı planları içerisinde yer almıyor. Talebinizi not aldım ve proje ekibimiz ile paylaşacağım. -
quote:
Orijinalden alıntı: TurkNetDestek
Merhaba, adresiniz 2021 yılı planları içerisinde yer almıyor. Talebinizi not aldım ve proje ekibimiz ile paylaşacağım.Merhaba, İstanbul Bayrampaşa Kartaltepe Mah. 2021 planları içerisinde yer alıyor mu?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BravePanda -- 21 Temmuz 2021; 15:15:6 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X