Şimdi Ara

[ANA KONU] TurkNet GigaFiber altyapı yayılım takibi (63. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.691
Cevap
123
Favori
436.893
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
86 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Merhaba, adresiniz 2021 yılı planları içerisinde yer almıyor. Talebinizi not aldım ve proje ekibimiz ile paylaşacağım.
  • FAGG F kullanıcısına yanıt
    Merhaba, talebinizi not aldım ve proje ekibimiz ile paylaşacağım.
  • Kaos_3492 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, kutuda koyulduktan sonra sırada aktivasyon işlemi var. Ekipler iş planlarına göre sırasıyla çalışmaları tamamlıyorlar.
  • Merhaba, Kartal-Maltepe civarında gigafiber var mı ya da çalışma olacak mı acaba?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • AliiBerkay A kullanıcısına yanıt
    Merhaba, bölgeniz 2021 yılı planları içerisinde yer almıyor. Mahalle bilginizi de iletebilirseniz talebinizi proje ekibimiz ile paylaşırım.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Cevabınız için teşekkür ederim. Olan mahalle olsaydı o civara taşınmayı düşünecektim 🤭🤗. İyi çalışmalar

• AliiBerkay A kullanıcısına yanıt
    İlginiz için teşekkür ederim. İyi günler dilerim.
  • Merhaba, ilerleyen senelerde Eskişehir ili de planlamalar dahilinde sanıyorumki. Sormak istediğim, Eskişehir'de hangi mahallelere öncelik verileceği konusunda bir çalışma mevcut mudur? Eskişehir'e taşınacağım, bu sebeple şimdiden bilgi sahibi olup evimi ona göre tutarak sabırsızlıkla beklemeye koyulacağım. [ANA KONU] TurkNet GigaFiber altyapı yayılım takibi 

• Bayrampasa muratpasa mah. manisa sk da kablo baglama işlemi çok şükür başladı :) [ANA KONU] TurkNet GigaFiber altyapı yayılım takibi

• Merhaba @TurkNetDestek, Dokuz Eylül Üniversitesi'nin Buca Kampüslerinin merkezinde yer aldığı bundan mütevellit öğrenciler, aileler, kiralık evler, esnaf dükkanları, lokantalar, kafeler, mekanlar ve yurtlar tarafından konumu gereği uygun görülen;

•İzmir / Buca / Atatürk Mahallesi,

•İzmir / Buca / Kozağaç Mahallesi,

•İzmir / Buca / Yaylacık Mahallesi ile ilgili bir çalışma var mı ?

• ÇAĞ Ç kullanıcısına yanıt
    Merhaba, gigafiber altyapısı konusunda yatırımlarımız devam ediyor. Bölgelerden gelen talep yoğunluğuna ve altyapı için uygun görülmesi durumunda proje ekiplerimiz tarafından proje aşamasına dahil edilerek çalışma başlatılacaktır. Dilerseniz bulunduğunuz ilçe ve mahalle bilgisini benimle paylaşabilirsiniz. Ben de notlarıma ekleyerek proje ekiplerimiz ile paylaşacağım.
  • DHKinqDH kullanıcısına yanıt
    Merhaba, şu an için Atatürk mahallesi proje bölgelerimiz içerisindedir. 2021 yılı içerisinde sokak ve cadde ayrımı yapmadan gigafiber hizmeti vereceğiz.
  • merhaba kahramanmaraşı listenize eklediniz mi ? sanırım adanaya omruga getirmişsiniz sırada kahramnmaraş nden olmasın ?

• China ama Çinli olmayan C kullanıcısına yanıt
    Merhaba, mahalle bilgisini iletmeniz durumunda notlarıma ekleyerek proje ekiplerimiz ile paylaşacağım.
  • onikişubat ilçesi süleymanşah mahallesi burda turknet abonesi çok ve fiber çok nadir apartmanlarda

• China ama Çinli olmayan C kullanıcısına yanıt
    Mahalle bilgisini notlarıma ekledim. Proje ekiplerimiz ile paylaşacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TurkNetDestek

Mahalle bilgisini notlarıma ekledim. Proje ekiplerimiz ile paylaşacağım.

Üsküdar Bahçelievler mahallesine bakabilir misiniz?

• 
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.