Ankara 19 Mayıs Mah. için bir gelişme oldu mu, tesekkurler |
[ANA KONU] TurkNet GigaFiber altyapı yayılım takibi (62. sayfa)

-
-
İSTANBULUN EN KALABALIK İLÇESİ BAĞCILARDA FİBERİN F SİNİN OLMAMASI NE KADAR KOMİK
-
Merhaba, adresiniz için şu anda bir gelişme bulunmuyor. -
İstanbul Bağcılar Merkez mahallesi ile ilgil bir çalışma var mı ?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Merhaba, ilettiğiniz adreste gigafiber planlaması bulunmuyor. Ancak ben adresi notlarıma ekledim. Proje ekibimiz ile paylaşacağım. -
Merhaba, ilettiğiniz adreste 2021 yılı içerisinde gigafiber planlaması bulunmuyor. Ancak ben adresi notlarıma ekledim. Proje ekibimiz ile paylaşacağım. -
Merhaba 12.07.2021 17.00 da Türknet Bireysel ekibinden bir yetkili twitch.tv/tengigabit/ kanalında konuk alınacaktır.
Sorularınızı cevaplayacaktır discord.gg/EwQd7yXGrv kanalında sorular toplanıyor.
-
@TurkNetDestek İstanbul / Beyoğlu / Hacımimi mah. için bir plan var mı acaba?
-
Merhaba, ilettiğiniz adreste 2021 yılı içerisinde gigafiber planlaması bulunmuyor. Ancak ben adresi notlarıma ekledim. Proje ekibimiz ile paylaşacağım. -
@TurkNetDestek Kolay gelsin, İstanbul/ Üsküdar / Altunizade Mahallesi için bir çalışmanız var mı ? Kadıköy'e yakın bir mahalle..
-
Merhaba, konun ilk iletisinde yayınlanan haritada Küçükçekmece ilçesi planlı listede görünmekte, Küçükçekmece, Cumhuriyet Mahallesi, Ebabil Caddesine planlı çalışma ne zaman yapılacak, bir tarih belli mi ?
-
Merhaba, Cumhuriyet Mahallesi 2021 planları içerisinde ama tam bir süre bilgisi veremiyorum. Ekipler iş planlarına göre sırasıyla çalışma yapıyorlar. -
@TurkNetDestek Avcılar tahtakele mah. (ISPARTAKULE) için gigafiber var mı ? Ya da çalışmalar olacak mı ?
-
İstanbul / Beyoğlu / Kaptanpaşa Mah. / Sobacı Sokak ve Reis Sokak'ta birçok kişi fiber internet için uzun zamandır bekliyor. Umarım en kısa zamanda bu sokakta bulunan binalara fiber gelir.
-
İstanbul Bağcılar, barbaros mahallesi,
İstanbul Bağcılar Güneşli mahallesi,
İstanbul bahçelievler Kocasinan mahalleleri ne durumda ?
-
Cihangir de şuan bayağı çalışıyorlar . Sitelerine girip adresini yaz eğer "Çok Şanslısınız! Altyapı çalışmalarımız devam ediyor.
En yakın zamanda adresinizde TurkNet GigaFiber hizmeti sunabileceğiz" yazıyorsa yakında gelir yazmıyorsa bilemem belki seneye getirirler. Bizim binaya kutu konuldu ama halen bu yazı yazıyor demekki daha sisteme düşmedi
Merhaba, belirttiğiniz adresler için şu anda bir değişiklik bulunmuyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X