Şimdi Ara

[ANA KONU] TurkNet GigaFiber altyapı yayılım takibi (66. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Holy Templar Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 4 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.691
Cevap
123
Favori
436.604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
86 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Birileri tarafından kandırılmıyorum değil mi? @TurkNetDestek

[ANA KONU] TurkNet GigaFiber altyapı yayılım takibi

@Evrifaessa_TR Bence bu konuda Sarıyer bölgesinin renklendirilmesinin kaldırılması lazım ufak bir sokak/caddesinde fiber olması ilçenin bütünün renklendirilmesi çok garip.

Özellikle ilçede fiber hattının çok ama çok az bulunması cabası :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tidaryo -- 22 Temmuz 2021; 16:57:11 >

• tidaryo kullanıcısına yanıt
    Teknik uzmanlarımız proje ekiplerimizden adresiniz için güncel bilgi almış olabilir. Bizdeki listede adresiniz proje bölgelerimiz içerisinde değildir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TurkNetDestek

Teknik uzmanlarımız proje ekiplerimizden adresiniz için güncel bilgi almış olabilir. Bizdeki listede adresiniz proje bölgelerimiz içerisinde değildir.

Merhaba,

İstanbul / Gaziosmanpaşa / Barbaros Hayrettin Paşa Mah. için çalışmalar ne durumda acaba? Uzun süre önce başladığını onaylamıştınız ama bir ilerleme var mı?

• Rimesia R kullanıcısına yanıt
    Merhaba, çalışmalar devam ediyor ama şu anda hangi aşamada olduğu konusunda bilgim yok.
  • Ankara Mamak general zeki doğan Mahallesi 496.sokak için plan var mı @TurkNetDestek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 06xDdX01 0 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, adresiniz 2021 yılı planları içerisinde yer almıyor. Talebinizi not aldım ve proje ekibimiz ile paylaşacağım.
  • Merhaba ,

İstanbul / Kağıthane / Çeliktepe / Çınarcık sok. için çalışma varmıdır acaba var ise ne zaman tamamlanır ? @TurkNetDestek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theloading -- 23 Temmuz 2021; 23:11:17 >
  • theloading T kullanıcısına yanıt
    Merhaba, adresiniz 2021 yılı planları içerisinde ama tam bir süre bilgisi veremiyorum.
  • Merhabalar,
    İstanbul Pendik, Sülüntepe mahallesi, Zülal sokak konumunda Toki Pendik konutlarında oturuyorum.
    Bölgem için bir çalışma planlaması var mıdır?

Teşekkürler

• WoLeRiNe kullanıcısına yanıt
    Merhaba, adresiniz 2021 yılı planları içerisinde yer almıyor. Talebinizi not aldım ve proje ekibimiz ile paylaşacağım.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

İstanbul bahçelievler kale sokak tarafına kutu konuldu 1 hafta önce hayla aktif olmadı 1 hafta oldu ne zaman aktif olcak

• @TurkNetDestek 1 haftadır zafer mahallesi kale sokak tarafında aktid olmasını bekliyoruz gigafiberin kutu geldi 1 hafta önce hayla aktif olmadı

• kağıthane sultan selim mahallesinde ikamet edenler herhangi bir çalışma var mı? kablo çekilme durumu var mı binalara? gerçi tatildedirler şuan

• Merhabalar,
    İstanbul Kağıthane, Nurtepe mahallesi, Deniz sokak konumunda oturuyorum.
    Bölgem için bir çalışma planlaması var mıdır?
    Bilgilendirmenizi rica ederim. Teşekkürler.

• kickboxer_18 kullanıcısına yanıt

Bizim binaya çektiler 1 yıl oldu daha ondan sonra giden gelen olmadı hatta türknet bölümünde konumda mevcut.

• mahallenin neresi hocam ?

• Enes512 E kullanıcısına yanıt
    Merhaba, kutu konulduktan sonra aktivasyon aşamasına geçmektedir. İşlemler proje ekiplerimiz tarafından yönetildiği için maalesef süre bilgisi veremiyoruz.
  • user_sevvv kullanıcısına yanıt
    Merhaba, ilettiğiniz adreste 2021 yılı içerisinde gigafiber planlaması bulunmuyor. Ancak ben adresi notlarıma ekledim. Proje ekibimiz ile paylaşacağım.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Merhaba, İstanbul / Avcılar / Mustafa Kemal Paşa Mahallesi'nde Gigabit internet altyapı çalışmalarınız tahmini ne zaman başlayacak? Bir gelişme durumu söz konusu mu?

• 
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.