Birileri tarafından kandırılmıyorum değil mi? @TurkNetDestek ![]() @Evrifaessa_TR Bence bu konuda Sarıyer bölgesinin renklendirilmesinin kaldırılması lazım ufak bir sokak/caddesinde fiber olması ilçenin bütünün renklendirilmesi çok garip. Özellikle ilçede fiber hattının çok ama çok az bulunması cabası :( < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tidaryo -- 22 Temmuz 2021; 16:57:11 > |
[ANA KONU] TurkNet GigaFiber altyapı yayılım takibi (66. sayfa)

-
-
Teknik uzmanlarımız proje ekiplerimizden adresiniz için güncel bilgi almış olabilir. Bizdeki listede adresiniz proje bölgelerimiz içerisinde değildir. -
quote:
Orijinalden alıntı: TurkNetDestek
Teknik uzmanlarımız proje ekiplerimizden adresiniz için güncel bilgi almış olabilir. Bizdeki listede adresiniz proje bölgelerimiz içerisinde değildir.Merhaba,
İstanbul / Gaziosmanpaşa / Barbaros Hayrettin Paşa Mah. için çalışmalar ne durumda acaba? Uzun süre önce başladığını onaylamıştınız ama bir ilerleme var mı?
-
Merhaba, çalışmalar devam ediyor ama şu anda hangi aşamada olduğu konusunda bilgim yok. -
Ankara Mamak general zeki doğan Mahallesi 496.sokak için plan var mı @TurkNetDestek
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba, adresiniz 2021 yılı planları içerisinde yer almıyor. Talebinizi not aldım ve proje ekibimiz ile paylaşacağım. -
Merhaba ,
İstanbul / Kağıthane / Çeliktepe / Çınarcık sok. için çalışma varmıdır acaba var ise ne zaman tamamlanır ? @TurkNetDestek
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theloading -- 23 Temmuz 2021; 23:11:17 > -
Merhaba, adresiniz 2021 yılı planları içerisinde ama tam bir süre bilgisi veremiyorum. -
Merhabalar,
İstanbul Pendik, Sülüntepe mahallesi, Zülal sokak konumunda Toki Pendik konutlarında oturuyorum.
Bölgem için bir çalışma planlaması var mıdır?
Teşekkürler
Merhaba, adresiniz 2021 yılı planları içerisinde yer almıyor. Talebinizi not aldım ve proje ekibimiz ile paylaşacağım. -
İstanbul bahçelievler kale sokak tarafına kutu konuldu 1 hafta önce hayla aktif olmadı 1 hafta oldu ne zaman aktif olcak
@TurkNetDestek 1 haftadır zafer mahallesi kale sokak tarafında aktid olmasını bekliyoruz gigafiberin kutu geldi 1 hafta önce hayla aktif olmadı
kağıthane sultan selim mahallesinde ikamet edenler herhangi bir çalışma var mı? kablo çekilme durumu var mı binalara? gerçi tatildedirler şuan
-
Merhabalar,
İstanbul Kağıthane, Nurtepe mahallesi, Deniz sokak konumunda oturuyorum.
Bölgem için bir çalışma planlaması var mıdır?
Bilgilendirmenizi rica ederim. Teşekkürler.
Bizim binaya çektiler 1 yıl oldu daha ondan sonra giden gelen olmadı hatta türknet bölümünde konumda mevcut.
-
mahallenin neresi hocam ?
-
Merhaba, kutu konulduktan sonra aktivasyon aşamasına geçmektedir. İşlemler proje ekiplerimiz tarafından yönetildiği için maalesef süre bilgisi veremiyoruz. -
Merhaba, ilettiğiniz adreste 2021 yılı içerisinde gigafiber planlaması bulunmuyor. Ancak ben adresi notlarıma ekledim. Proje ekibimiz ile paylaşacağım. -
Teşekkür ederim.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Merhaba, İstanbul / Avcılar / Mustafa Kemal Paşa Mahallesi'nde Gigabit internet altyapı çalışmalarınız tahmini ne zaman başlayacak? Bir gelişme durumu söz konusu mu?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X