Şimdi Ara

Amnesia: Dark Descent (2010) [ANA KONU] (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
376
Cevap
0
Favori
30.726
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: evohan

quote:

Orijinalden alıntı: sp@wn

@evohan dostum atıştığın adamın takma ismine baktın mı hiç?

Bence değmez

sorma , boş boşa uzattık herkezden kedni adıma özür diliyorum .... 3d survival horror başlatan oyunu bile türden çıkardı , hangi oyun olduğunuda bilmiyor zaten

Sorun değil
    AMa kısaltarak söylersen anlamamam normal , sen sinirinden laf koycak yer arıyon gibi geldi bana
    Alone in the dark , demen yeterdi.

Başlatan değil , en iyi olan önemlidir.Bilmek zorunda değilim
    Benim için başlatan oyun re dır.

Türden çıkartmadım , sen o türü laf koymak adına yanlış anladın
    he tabi , ben şimdi sana COD 6 bir SUrvivaldır desem. Yalan dersin dimi , ama itraz ederim ve o oyunada hayatta kalıymaya çalışıyoruz derim.
    Umarım demek istediğimi anlamışındır neyse.Bir çocuktan fazlasını bklemek saçma ( yediremez laf sokmaya çalışır , sinirden saçmalar )

• @stonekafa54
    Oyunu merak edip başlığa giriyorum , saçma sapan yorumlarınla karşılaşıyorum... Çok boş konuşuyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nepennthe -- 22 Eylül 2010; 22:04:14 >

Orijinalden alıntı: tarantulaist

@stonekafa54
    Oyunu merak edip başlığa giriyorum , saçma sapan yorumlarınla karşılaşıyorum... Çok boş konuşuyorsun.

oyunun neyini merak edip grion

Hmm , valla kişiye göre değişir , ona çok yazmam gerekiyordu çok yazdım.Umarım sen tek msjda anlayıp uzatmazsın.(survivaldan kastımı anltcam die canım çıktı ya xD )

>>> İNDİR <<<

Oyunun, ATI Radeon X1000 Serisi ekran kartlarında çalışmasını sağlıyormuş yeni yama. Ayrıca oyundaki bazı hataları da gideriyormuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Dominic_Toretto_ -- 23 Eylül 2010; 23:30:52 >

oyunun demosunu oynadıktan sonra tam sürümüne az önce başladım ve gördüğüm kadarıyla demoyla tam sürümdeki ilk bölüm başta aynı olsada sonradan farklılaşıyor. yoksa ben alternatif bir yola mı girdim?

Ayrıca karanlıkta kalınca gelen kemirme sesi inanılmaz sinir bozucu tahammül edemiyorum. heryerde apaçi gibi fener açmakta istemiyorum. zaten silah yok bari gizlilik şansımız olsaydı. sesi iptal etmenin bir yolu yoksa şimdilik rafa kaldırıyorum oyunu.

bu arada kötü haber oyunun satışları korsan yüzünden oldukça düşükmüş. zarar etmemişler ama pekte kar ettikleri söylenemez. Sonuçta amnesia ufak bir stüdyo (frictional games) tarafından geliştirildi, topu atma ihtimallerini hesaba kattıklarından daha sonraki oyunlarında konsola yönelebileceklerini belirtiyorlar. Beni en çok üzen kısmı bu gidişle editorun bizlere sunulmayacak olması.

• quote:

Orijinalden alıntı: *Furious*

1.0.1 Yaması geldi. 53 Mb.

>>> İNDİR <<<

Oyunun, ATI Radeon X1000 Serisi ekran kartlarında çalışmasını sağlıyormuş yeni yama. Ayrıca oyundaki bazı hataları da gideriyormuş.

daha oyunun demosunu oynarken bayağı bir hatayla karşılaştım. Mesela oyunun başında karşıdaki odada kayaların üzerine tırmanıp oyun içinde boşluğa düşmeniz mümkün. bir diğeri sandalyeyi alıp kafanızın üzerine koyun. altından çekilin sandalye düşmüyor vs. 53 mb az değil umarım şu kemirme sesine bir çözüm gelmiştir.

EDİT: şoppi! editor de bugün patchle birlikte ayrıca yayınlanmış. custom senaryo yaratmak isteyenler varsa gelin DH ekibi kuralım. Korku nedir gösterelim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JagerBomb -- 23 Eylül 2010; 23:41:10 >

• bu ağzı kayık yaratıklardan kaçmak mumkunmu acaba , ben kaçamadım hiç :) göründüğümde peşimi bırakmıyor ki , odaya falan saklansam kapıyı kırıp giriyor , ya başka bölgeye geçiyom yada ölüp tekrar başlıyorum oda gidiyor , başka bişey yapamadım :) görünmemek için taktikler varda göründükten sonra yapcak pek bişey yok sanırım
  • valla ben yaratıklarla karşılaşacak kadar ilerlemedim ama tehlikeli hissettiğin yerlerde önceden tırmanmaya müsait yüksek bir yer ayarla kendine. yaratık peşine takılınca güvenli bölgene kaçarsın. bir diğer taktik dolabın içine saklanmak olabilir.

Orijinalden alıntı: evohan

bu ağzı kayık yaratıklardan kaçmak mumkunmu acaba , ben kaçamadım hiç :) göründüğümde peşimi bırakmıyor ki , odaya falan saklansam kapıyı kırıp giriyor , ya başka bölgeye geçiyom yada ölüp tekrar başlıyorum oda gidiyor , başka bişey yapamadım :) görünmemek için taktikler varda göründükten sonra yapcak pek bişey yok sanırım

kutu falan at , düşman sekiyor odaya gir karanlık bi yere geç .Ve çömel .

Ses olamayınca göremiyor karanlık bi yerde kaldınmıda sorun çıkmaz
  • Senaryo yapımıyla ilgilenen kimse yok mu burada? Dünden beridir birşeyler yapıyorum. Script kısmında biraz zorlanacağımı biliyorum ama map i yarattıktan sonra gerisi çorap söküğü gibi geliyor.

Orijinalden alıntı: hasskabal

quote:

Orijinalden alıntı: imparatore

Bir müddet köşede bekledim, mekanı dinledim, dinledim ki en ufak tıkırtıya kadar. Sonrasında ortamın güvenliği olduğunu düşünerek açtım gaz lambasını tek tek kapıları aralayarak içerideki malzemeleri keşfetmeye başladım. Bir oda, bir oda daha, birtane daha derken içlerinden biri hiçde iyi açılmadı. Gaz lambası daha kapısını araladığım odanın zifirini yeni aydınlatmaya başlamıştıki içindeki o melunun şekilsiz varlığın bedenini ortaya çıkardı. .. İşte o an el ayak buz kesti, adrenalin tavan yaptıki can havliyle kaçacak yer aradım... aman Allahım nereye kaçacağım? Nereye kaçabilirm ki?

diye gider...

Süper ya :D yani işte elinizde silah olmadığı için korku daha bir tavan yapıyor...Ne güzel daha gerçekçi.

Süper anlatım....

• Güzel bir haber geldi arkadaşlar !

Oyuna TÜRKÇE yama çıktı !

Silent Hill Homecoming'e yaptığı Türkçe yamadan tanıdığımız, Tansel "Tanshaydar" Altınel Amnesia'ya TÜRKÇE yama yapmış.
    Çok güzel bir gelişme.

Kendisine teşekkür ediyorum bu çalışması için.

1.0.1 yama kurulu olması gerekiyor.

1.0.1 YAMA İNDİR

TR. yamanın boyutu, 310kb.

TÜRKÇE YAMA İNDİR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Dominic_Toretto_ -- 27 Eylül 2010; 2:26:25 >

• Sırf yamayı denemek için tekrar mı oynasam acaba

Orijinalden alıntı: *Furious*

Güzel bir haber geldi arkadaşlar !

Oyuna TÜRKÇE yama çıktı !

Silent Hill Homecoming'e yaptığı Türkçe yamadan tanıdığımız, Tansel "Tanshaydar" Altınel Amnesia'ya TÜRKÇE yama yapmış.
    Çok güzel bir gelişme.

Kendisine teşekkür ediyorum bu çalışması için.

1.0.1 yama kurulu olması gerekiyor.

1.0.1 YAMA İNDİR

TR. yamanın boyutu, 310kb.

TÜRKÇE YAMA İNDİR

Güzel haber... Yama çıkacak diye bekletiyordum oyunu. Tansel "Tanshaydar" Altınel teşekkürler... Emeğine sağlık...

• Bu oyun bitmez
  • 1.1 yamasını yaptıktan sonra oyunun elden çıkma olasılığı varmı acaba? :)deneyen oldumu?

Orijinalden alıntı: bunker25

1.1 yamasını yaptıktan sonra oyunun elden çıkma olasılığı varmı acaba? :)deneyen oldumu?

Ben denedim mantara bağladı

Yamanın, hamişinanay'ını beklemek lazım
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.