Şimdi Ara

Amnesia: Dark Descent (2010) [ANA KONU] (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
376
Cevap
0
Favori
30.724
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: evohan

birde save olayında bendemi sorun var yoksa oyun mu böyle , öldüğümüzde az geriden başlıyor ve o sırada harcadığımız şeylerde geri gelmiyor ama o arada çıkan yaratıkda birdaha çıkmıyor

Oyun boyunca bir yerde öldüm sadece o da dizlerimize kadar suda ilerlediğimiz mahzen tarzı biryerdi (kanalizasyon değil), sudaki görünmez yaratık öldürmüştü. Onun sonrasında biraz önceden başladım ama yaratık hala oradaydı. Harcadığım kibrit vs yi de hatırlamıyorum ama çok da takmana değecek birşey değil. Oyun bittiğinde elimde 30 tane kadar kibrit kalmıştı yani rahat ol gönlünce harca kibritleri, gidenlere de üzülme :)

Şampiyon olmak mümkün, FENERBAHÇE olmak imkansız ...

PSN: RuNYa53
  • quote:

Orijinalden alıntı: stonekafa54

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

e bu Penumbra lar gibi olmuş aynı , ben aksiyon yönünü biraz daha kuvvetli bekliyordum , hiç saldırı aksiyona girmiyoruzki oyunda

aksiyona girersen , canavarlara verilen korkutucu hava yokolur.Git fear fln oyna

canavarlara baka baka korkma döneminde değilim ben kardeş , 20 senedir sh oynuyorum merak etme ne oynayacağımı çok iyi bilirim

artise bak , önemli olan gerçek hayattaki gibi hissetmeni saglayabilmek.Ve gerçekte böle bişey olsa hiç bi insan evladı canavara saldırmazdı.Ki saldırma olsa canavarın oyundaki korkunç havası giderdi , oyun aksiyon olur korku değil

üstte fikirlerimi paylaştım anlamadığın belli uslbun düzgün olsa sana tekrara anlatırdım ama gereksiz olacak

boşver anlatma , Horror/Survival ' ın ne oldğunu bilmeyen biriiyle tartışmaya vakit ayıramam
    USlubumada kmse karışamaz

uslubunu düzelt falan demedimki ben sana :) istediğin gibi konuş kendi kendine , oyun türleri ve bu oyun hakkındaki görüşlerimide detaylı şekilde yazdım ben , sende biliyosan bişey yazarsın olur biter , yoksa böyle "git onu oyna bunu oyna" , "artislik yapma" edalarında konuşmaya devam edersin :)

ki ben bu oyun hakkında neden fear gibi değil gibi şeylerde yazmadım , fear gibi oyun istediğimi nerlerden çıkarttın , tanımadığın insanlarla 40 yılık dostunmuş gibi konuşursan böyle saçmalarsın işte :) sadece aksiyon ve macera yönün yeterli görmediğimi anlattım , condemned da bir sh dir , coc da ama bunlarda yeteri kadar aksiyon yönü var hatta macera yönlleri bu oyundan daha kuvvetli , başlarda gördüğüm itibari ile , olay bukadar basit

deadric @

bende orda öldüm zaten :) birde kibrit bişey değilde oil çabuk gidiyor yazık oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 22 Eylül 2010; 14:46:43 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

e bu Penumbra lar gibi olmuş aynı , ben aksiyon yönünü biraz daha kuvvetli bekliyordum , hiç saldırı aksiyona girmiyoruzki oyunda

aksiyona girersen , canavarlara verilen korkutucu hava yokolur.Git fear fln oyna

canavarlara baka baka korkma döneminde değilim ben kardeş , 20 senedir sh oynuyorum merak etme ne oynayacağımı çok iyi bilirim

artise bak , önemli olan gerçek hayattaki gibi hissetmeni saglayabilmek.Ve gerçekte böle bişey olsa hiç bi insan evladı canavara saldırmazdı.Ki saldırma olsa canavarın oyundaki korkunç havası giderdi , oyun aksiyon olur korku değil

üstte fikirlerimi paylaştım anlamadığın belli uslbun düzgün olsa sana tekrara anlatırdım ama gereksiz olacak

boşver anlatma , Horror/Survival ' ın ne oldğunu bilmeyen biriiyle tartışmaya vakit ayıramam
    USlubumada kmse karışamaz

uslubunu düzelt falan demedimki ben sana :) istediğin gibi konuş kendi kendine , oyun türleri ve bu oyun hakkındaki görüşlerimide detaylı şekilde yazdım ben , sende biliyosan bişey yazarsın olur biter , yoksa böyle "git onu oyna bunu oyna" , "artislik yapma" edalarında konuşmaya devam edersin :)

ki ben bu oyun hakkında neden fear gibi değil gibi şeylerde yazmadım , fear gibi oyun istediğimi nerlerden çıkarttın , tanımadığın insanlarla 40 yılık dostunmuş gibi konuşursan böyle saçmalarsın işte :) sadece aksiyon ve macera yönün yeterli görmediğimi anlattım , condemned da bir sh dir , coc da ama bunlarda yeteri kadar aksiyon yönü var hatta macera yönlleri bu oyundan daha kuvvetli , başlarda gördüğüm itibari ile , olay bukadar basit

deadric @

bende orda öldüm zaten :) birde kibrit bişey değilde oil çabuk gidiyor yazık oluyor

işte o saydığın oyunlardan güzel olmasıda bu yüzden

İstersemde 50 yıllık arkım gibi konuşurum , hakaret etmediğime göre karışamazsın , uslubumu beğenmediğini söledin, ee boş konuşma demek istedim , zate karışamazsın , çaktın ?

İnsan bu kadar saçmalar

''hiç saldırı aksiyona girmiyoruzki oyunda , aksiyon yönü biraz daha kuvvetli olsun ''

sonrada

'' Aksiyon istediiğimi nerlerden çıkarttın '' dedin.

• stonekafa54 @

kusura bakma ama sorunlumusun sen ? gelmiş yaptığım basit ce bir yoruma alakasız saçma sapan şeyler yazıyorsun ( yok efendim yaratığıa vurursak korkmazmışız , sen yaratığa bakarak korkuyorsan benim yapacağım bişey yok ) , ben bu oyunu penumbralardan birazdaha harektli coc , undying ayarında bekliyorsum öyle yoruyumlar okumuştum onu belirtiyorum , sende "git fear oyna" diyerek saçmalamaya devam ediyorsun , halende o yazdıklarını savunmaya çalışıyorsun nediyim ben sana daha bişey yazmıyorum
  • bi sorum olacaktı eğer yaratığın bizi görmesini sağlayıp sonra ondan bi şekilde kurtulduğumuzda yaratık tamamen gidiyor mu? çoğu zaman beni kovaladılar ve saklanarak atlattım onları bi daha da karşıma çıkmadılar ve tamamen ortadan kayboldular

Orijinalden alıntı: Lucifer Roses

bi sorum olacaktı eğer yaratığın bizi görmesini sağlayıp sonra ondan bi şekilde kurtulduğumuzda yaratık tamamen gidiyor mu? çoğu zaman beni kovaladılar ve saklanarak atlattım onları bi daha da karşıma çıkmadılar ve tamamen ortadan kayboldular

eğer benim yaşadığım olay her yerde aynı oluyorsa oyunda açık var demektir ... yaratık beni öldürdüğünde biraz geriden başlatıyor ve yaratık birdaha çıkmıyor :)

mesela şu suyun içinde kovalayan yaratık da bir yerde vanayı çevirmeme lazımdı oyalamak için etleri attım ama kar etmedi bindi tepeme , neyse öldüm az geriden başladım ama yaratık bidaha gelmedi vanayı rahatca çevirip geçtim :)

• quote:

quote:

bi sorum olacaktı eğer yaratığın bizi görmesini sağlayıp sonra ondan bi şekilde kurtulduğumuzda yaratık tamamen gidiyor mu? çoğu zaman beni kovaladılar ve saklanarak atlattım onları bi daha da karşıma çıkmadılar ve tamamen ortadan kayboldular

eğer benim yaşadığım olay her yerde aynı oluyorsa oyunda açık var demektir ... yaratık beni öldürdüğünde biraz geriden başlatıyor ve yaratık birdaha çıkmıyor :)

mesela şu suyun içinde kovalayan yaratık da bir yerde vanayı çevirmeme lazımdı oyalamak için etleri attım ama kar etmedi bindi tepeme , neyse öldüm az geriden başladım ama yaratık bidaha gelmedi vanayı rahatca çevirip geçtim :)

evet ölünce de aynısı oluyor yaratık aynı yerden bi daha gelmiyor kapıyı kırıp giriyor içeri beni bulamayınca buhar oluyor acaba oyundaki yaratıkların temeli hayal ürünü olmaları mı ?

• quote:

Muhtemelen kafasına göre dolanıyor koridorlarda, ama bazı yerlerde evet amacı sadece o esnada korkutmak ve korkutup gidiyor öyle birkaç yer var hatırladığım. Gerçi eleman gittikten sonra ben de onu aramadım ama karşıma çıkmadı bahsettiğim yerlerde :)

@Evohan Ben de orada öldüm ama yaratık gitmemişti, belki senin load olduğun yerde eleman biraz uzakta kaldıysa seni duymamıştır, sonuçta sudaki sese geliyor eleman.

Dipnot: Daha önce de yazmıştım ama gene söylemek isterim ki oyunun grafikleri bence mükemmel, o atmosfere en iyi gidecek grafikleri yapmış adamlar. Yani şu grafik motoruyla çok sağlam zindanlarda falan geçen bir RPG yapılır mükemmel de olur. (bkz: Stonekeep)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deadric -- 22 Eylül 2010; 16:09:16 >

• deadric @

evet orda ilk ölüşümde bendede gitmemişti sanırım ama ikinci ölüşümde gitti sonra büyük bir kapıyı kırarak geldi ordada öldüm tekrara başlayınca busefer kapıyıda kırmadı :) biraz uyuz etti bu bölüm beni açıkcası et falan atıyoruz ama pek kar etmiyor , böyle geriden başlayınca yaratıkda gelmeyince o kısmı adam gibi geçememiş oluyoruz

ha birde başlarda birtane dolaşan yaratığın peşinden gitmiştim oda öldürünce beni geriden başladım tekrar ama oda çıkmamıştı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 22 Eylül 2010; 16:23:58 >

stonekafa54 @

kusura bakma ama sorunlumusun sen ? gelmiş yaptığım basit ce bir yoruma alakasız saçma sapan şeyler yazıyorsun ( yok efendim yaratığıa vurursak korkmazmışız , sen yaratığa bakarak korkuyorsan benim yapacağım bişey yok ) , ben bu oyunu penumbralardan birazdaha harektli coc , undying ayarında bekliyorsum öyle yoruyumlar okumuştum onu belirtiyorum , sende "git fear oyna" diyerek saçmalamaya devam ediyorsun , halende o yazdıklarını savunmaya çalışıyorsun nediyim ben sana daha bişey yazmıyorum

sanırım , yediremedin

Çünkü adama diom '' Yaratıgın korkutucu olan havası bozulur , oyunda dayak yiyen çömez bi yaratık oldumu buna survival denmez '' diyorum.
    Adam bana yaratıga bakarak korkuyon diyor xD

ben bu tür oyunlardan korkmam merak ediyorsan söliyim , korku oyunlarından korkan biri değilim.

Sen git fear oyna dedim çünkü aksiyonu yetersiz bldun , sora haklı olmamı yediremedin ve saçmalama dedin

Dostm yaptıgın basitçe yorumun hatasını sana söylememi yediremeyip bu kadar uzatıyorsun ya ... Okuldan mı kaçtın Liseli

• quote:

quote:

stonekafa54 @

sanırım , yediremedin

Çünkü adama diom '' Yaratıgın korkutucu olan havası bozulur , oyunda dayak yiyen çömez bi yaratık oldumu buna survival denmez '' diyorum.

ben bu tür oyunlardan korkmam merak ediyorsan söliyim , korku oyunlarından korkan biri değilim.

Sen git fear oyna dedim çünkü aksiyonu yetersiz bldun , sora haklı olmamı yediremedin ve saçmalama dedin

Dostm yaptıgın basitçe yorumun hatasını sana söylememi yediremeyip bu kadar uzatıyorsun ya ... Okuldan mı kaçtın Liseli

kimin ne olduğu belli forumda , o yazdığımla ilgili sadece senle konuşmadım ama böyle abuk subuk şeyler yazn bir tek sen varsın dönde arakaya bir bak , ne konudan bir habersin , nede yapmak istediğin çocukca hareketi gerçekleştirebiliyorsun :)

• quote:

quote:

quote:

stonekafa54 @

sanırım , yediremedin

kimin ne olduğu belli forumda , o yazdığımla ilgili sadece senle konuşmadım ama böyle abuk subuk şeyler yazn bir tek sen varsın dönde arakaya bir bak , ne konudan bir habersin , nede yapmak istediğin çocukca hareketi gerçekleştirebiliyorsun :)

sen sadece kendini savunmak adına bişiler zırvalıyorsun. Orda sözü foruma söledin. Parantez içinde stonekafa54 cevap vermesin sora yediremeyip ağlıyorum , deseydin ben nabıyım allah allah adama bak ya
    Al sana geri ;
    '' aksiyona girersen , canavarlara verilen korkutucu hava yokolur.Git fear fln oyna '' dedim
    ve sen bu sözden bunu nasıl çıkarttın
    '' canavarlara baka baka korkma döneminde değilim ben kardeş , 20 senedir sh oynuyorum merak etme ne oynayacağımı çok iyi bilirim ''
    amacın 20 sene oynadıgını hava atmak için ,bahane bulmakmıydı .Çünkü benim fear oyna dememden bakarak korktugumu çıkartman imkansız.
    Kimmiş saçmalayan

Abuk sabuk dediklerin , seni sinirlendirdikleri için öle geliyor. Yoksa senin gibi biri değilde başka bir aksiyon/korku seven biri deseydi ve ben ona fear oyna desem uzatmazdı.Sorun sende dostum kapa konuyu tamam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erich Kartmann -- 22 Eylül 2010; 16:54:30 >

• stonekafa54 @

- içinde her aksiyon unsuru barındıran korku oyunu fear gibi mi oluyor da ben "aksiyon yönü birazdaha kuvvetli olmalıymış" diyince git fear oyna diyebiliyorsun ? :)

- ben senin oyundan aldığın hazzı almak yada aynı beklentiyi duymak zorundamıyım da bana "bu oyundan şöyle korkulur" falan diye anlatıyorsun ?

evet alaksız bir bağlama yaptın , "yaratığa vurursak korkutuculuğu gidermiş" bunu biri öylesine yassa ona bişey yazmam kendi fikridir , ama sen benim oyunla ilgili beklentilerime cevaben bunu yazıyorsun , bende cevabını veriyorum haliylen "git Fear oyna" gibi boş ve seviyesiz bir usluba girmeseydin o cevabıda vermezdim sana aslında , evet biraz kapak vari yanıt oldu o açıdan kusura bakma

deminde dediğim gibi şu forumda keşke senin gibiler olmas boşuna sayfayı katletmese , yaş önemli değil , kaç yaşındasın bilmem ama ben uslubu düzgün olan , ne naltmak istediğin haberi olan , 15 yaş küçüğüm yiğenimle bile sonuna kadar oyun muhabetti yaparım sorun değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 22 Eylül 2010; 17:14:32 >

• quote:

stonekafa54 @

- içinde her aksiyon unsuru barındıran korku oyunu fear gibi mi oluyor da ben "aksiyon yönü birazdaha kuvvetli olmalıymış" diyince git fear oyna diyebiliyorsun ? :)

- ben senin oyundan aldığın hazzı almak yada aynı beklentiyi duymak zorundamıyım da bana "bu oyundan şöyle korkulur" falan diye anlatıyorsun ?

evet alaksız bir bağlama yaptın , "yaratığa vurursak korkutuculuğu gidermiş" bunu biri öylesine yassa ona bişey yazmam kendi fikridir , ama sen benim oyunla ilgili beklentilerime cevaben bunu yazıyorsun , bende cevabını veriyorum haliylen "git Fear oyna" gibi boş ve seviyesiz bir usluba girmeseydin o cevabıda vermezdim sana aslında , evet biraz kapak vari yanıt oldu o açıdan kusura bakma

deminde dediğim gibi şu forumda keşke senin gibiler olmas boşuna sayfayı katletmese , yaş önemli değil , kaç yaşındasın bilmem ama ben uslubu düzgün olan , ne naltmak istediğin haberi olan , 15 yaş küçüğüm yiğenimle bile sonuna kadar oyun muhabetti yaparım sorun değil

Dostum canavarla savaşrsan , bu survival da çıkar .Sense bunu istedin bu oyunda canavara kutu atıyorsun.Bundan fazlası dövüşmektir.Ve sen onu istersen survival falan kalmaz ortada
    Ama sen böle dememi yediremiyorsun ve uzatyorsun xD
    ve ben seni zorlamadım fear oyna diye, tavsiye verdim

Abartma bu kadar herşeyi.Bariz ele veriyorsun kendini liseli

• stonekafa54 @

daha yazmıyorum zaten merak etme , "Dostum canavarla savaşrsan , bu survival da çıkar" diyerek dünyanın en baba SH oyunlarını ( RE , SH , AİTD ) türden çıkardın :)

stonekafa54 @

daha yazmıyorum zaten merak etme , "Dostum canavarla savaşrsan , bu survival da çıkar" diyerek dünyanın en baba SH oyunlarını ( RE , SH , AİTD ) türden çıkardın :)

işte bu yüzden onları bu kadar övmüyorz ya

bu arada benim anladıgım kadarıyla bu survivalda bahsedilen şey savaşmadan hayatta kalmak(re 1 , 2 ,3 ten sonra aksiyon ağırlıklı oldu dikat edersen )

Yoksa Survival olmayan tek oyun kız oyunları flan olurdu herhalde

AİTD nedir bu arada ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erich Kartmann -- 22 Eylül 2010; 17:25:36 >

Bence değmez

Şampiyon olmak mümkün, FENERBAHÇE olmak imkansız ...

PSN: RuNYa53
  • quote:

Orijinalden alıntı: sp@wn

@evohan dostum atıştığın adamın takma ismine baktın mı hiç?

Bence değmez

sorma , boş boşa uzattık herkezden kedni adıma özür diliyorum .... 3d survival horror başlatan oyunu bile türden çıkardı , hangi oyun olduğunuda bilmiyor zaten

Orijinalden alıntı: sp@wn

@evohan dostum atıştığın adamın takma ismine baktın mı hiç?

Bence değmez

Nicke göre değerlndiriyorsan...
    Çocuk işte
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.