Şimdi Ara

AMD Ryzen Threadripper 1950x inceleme 'Bir devir kapandı, yenisi başladı!' (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
129
Cevap
1
Favori
4.577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Inceleme cok iyi olmus hep intel alırdım amd beni çeldi suan bütcem ryzen 5 1500 e yetiyor onu alacagım birde ek olarak bu inceleme Erdi Özüağ'nin hakkiydi ama turkiyede yok sanirsam suan kolay gelsin :)

• Hayvan gibi işlemci

• V-Ray Benchmark isterim 3d render dendimi v-ray benchmark yapmadan olmaz. Hakaret sayılır.

https://www.chaosgroup.com/vray/benchmark

• Bu işlemcinin anakartı en kötü 1500 tl olacak , işlemcinin kendi 4850 tl. Bu paraları veren kişinin bütçe sorunu, para derdi,fiyat/performans derdi yoktur.En iyi performansı isteyen gider birkaç ay sonra çıkacak olan intel'in 18 çekirdeklisini alır. Bu işlemciyi niye alsın ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: serhdemir

Bu işlemcinin anakartı en kötü 1500 tl olacak , işlemcinin kendi 4850 tl. Bu paraları veren kişinin bütçe sorunu, para derdi,fiyat/performans derdi yoktur.En iyi performansı isteyen gider birkaç ay sonra çıkacak olan intel'in 18 çekirdeklisini alır. Bu işlemciyi niye alsın ?

niye zengin insanlar amd'ci olamiyor mu?giciktir belki intel'e.bu isler vulcan mantigi ile donmuyor adam milyoner gitmis 9590 almis ama memur cocugu i7 aliyor buyur bakalim mantik neresinde?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wilson Fisk

quote:

Bu işlemcinin anakartı en kötü 1500 tl olacak , işlemcinin kendi 4850 tl. Bu paraları veren kişinin bütçe sorunu, para derdi,fiyat/performans derdi yoktur.En iyi performansı isteyen gider birkaç ay sonra çıkacak olan intel'in 18 çekirdeklisini alır. Bu işlemciyi niye alsın ?

niye zengin insanlar amd'ci olamiyor mu?giciktir belki intel'e.bu isler vulcan mantigi ile donmuyor adam milyoner gitmis 9590 almis ama memur cocugu i7 aliyor buyur bakalim mantik neresinde?

Aslında tam bunu ekliyecektim amd fanları hariç kim ne yapsın bu işlemciyi.Sonuna kadar haklısınız :) Bu arada memur çocuğu olmak bu devirde nimettir, asagari ücretlinin çocuğu olmaktan iyidir .(Maddi açıdan)

• blazea B kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle aynı fikirdeyim bu benchmark ı yapmak için bu kadar bekletilmeye gerek yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • on numara işlemci. tek çekirdek performansı biraz daha iyi olsaydı keşke
  • ben incelemeyi beğenmedim bumudur yani matematiksel bir video olmuş. biraz daha renkli olabilirdi android studioda büyük kodlar derleyebilirdiniz adobe de video 4k videoya ses ekleyip editleyip hızlandırarak bize gösterebilirdiniz.gta yı oynadığınız yerlerin fps ini bize gösterebilirdiniz içine server kurup şirketteki tüm bilgisayarlardan ping atabilirdiniz bir kaçtane ekrankartı bağlayıp bitcoin kasabilirdiniz .matlabda 1000 iterasyonlu denklem çözebilirdiniz brute force robin karp gibi pattern searching algoritmaları kullanarak 1000 sayfalık word dosyasında pattern searching yapabilirdiniz
    weka da market ürünlerini 100.000 ürün üzerinden kampanya yapılabilecek 6 şarlı gruplar oluşturacak şekilde bir algoritma çalıştırabilirdiniz yabancılardan bi farkınız olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-86F03B400 -- 11 Ağustos 2017; 20:27:59 >
  • Mesut bey ya bu işi yapsanız yapsanız siz yaparsınız. Ya bu forum alt yapısı ne olcak girmek bir dert çıkmak bir dert olmuş artık. Ne aradığımı rahat bulabiliyorum be dolaşırken rahat. Bir el atsan Mesun üstad.

• 10 çekirdeğide 16 çekirdeğide kullanabilecek yazılım sayısıda çok az. Şu an ki piyasa 8 izleği kullanabiliyor maksimum.

• quote:

Orijinalden alıntı: StarSOzi

Mesut bey ya bu işi yapsanız yapsanız siz yaparsınız. Ya bu forum alt yapısı ne olcak girmek bir dert çıkmak bir dert olmuş artık. Ne aradığımı rahat bulabiliyorum be dolaşırken rahat. Bir el atsan Mesun üstad.

dh o sorunları çözse 2 aya kalmayıp alexa da ilk ona girer bu kadar büyük kütüphanesi olan bir forum nasıl 27. sırada olur anlamıyorum yazık şu editörlerin ve forum kullanıcılarının verdiği emeğe.onedio saçmalığı 7. sırada güleyim mi ağlayayım mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-86F03B400 -- 11 Ağustos 2017; 20:59:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: javaprof

ben incelemeyi beğenmedim bumudur yani matematiksel bir video olmuş. biraz daha renkli olabilirdi android studioda büyük kodlar derleyebilirdiniz adobe de video 4k videoya ses ekleyip editleyip hızlandırarak bize gösterebilirdiniz.gta yı oynadığınız yerlerin fps ini bize gösterebilirdiniz içine server kurup şirketteki tüm bilgisayarlardan ping atabilirdiniz bir kaçtane ekrankartı bağlayıp bitcoin kasabilirdiniz .matlabda 1000 iterasyonlu denklem çözebilirdiniz brute force robin karp gibi pattern searching algoritmaları kullanarak 1000 sayfalık word dosyasında pattern searching yapabilirdiniz
    weka da market ürünlerini 100.000 ürün üzerinden kampanya yapılabilecek 6 şarlı gruplar oluşturacak şekilde bir algoritma çalıştırabilirdiniz yabancılardan bi farkınız olsun.

İstersen islemcide misir patlatsinlar .?

İronimidir bilmem ama , dugun oncesi kiz evi gibisiniz isteklerinizin karsilanabilir bir tarafi yok , akla ve mantiga sigmiyor.

• Bu videomuzda işlemci inceliycez...

• quote:

999 dolara rakibinden daha iyi performans verip üstüne çok çekirdekte tartışmasız en iyi işlemci olan 1950x almak varken 2000 dolar olacağı söylenen bir işlemci için insanlar niye bir-iki ay beklesin? Siz gidin G4560 önerin insanlara bu kulvarlara hiç bulaşmayın, daha ucuza daha iyisini almak varken Intel fanları hariç kim ne yapsın 7900x vb işlemcileri .

• quote:

Orijinalden alıntı: YveJhin

quote:

Orijinalden alıntı: javaprof

ben incelemeyi beğenmedim bumudur yani matematiksel bir video olmuş. biraz daha renkli olabilirdi android studioda büyük kodlar derleyebilirdiniz adobe de video 4k videoya ses ekleyip editleyip hızlandırarak bize gösterebilirdiniz.gta yı oynadığınız yerlerin fps ini bize gösterebilirdiniz içine server kurup şirketteki tüm bilgisayarlardan ping atabilirdiniz bir kaçtane ekrankartı bağlayıp bitcoin kasabilirdiniz .matlabda 1000 iterasyonlu denklem çözebilirdiniz brute force robin karp gibi pattern searching algoritmaları kullanarak 1000 sayfalık word dosyasında pattern searching yapabilirdiniz

İstersen islemcide misir patlatsinlar .?

İronimidir bilmem ama , dugun oncesi kiz evi gibisiniz isteklerinizin karsilanabilir bir tarafi yok , akla ve mantiga sigmiyor.

bu işlemciyi kim alacak ki bizim yapay zeka hocası tez yazarken vekada 3.000.000 satırlık excel belgesi taratmış ve kategorilendirmiş ta 10 sene önce dağıtık mimari ile 20 gün sürmüş 8 bilgisayarda bugünkü bilgisayrlar kaç kat daha güçlü zaten 1000 sayfa az tek işlemci olduğu için öyle yazdım belki videoyu açan adam adobe premiere matlab ya da weka performansını merak ediyor olamaz mı?

• intelciler kendini paralıyor olumsuz bir şeyler yazabilmek için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lorenzo__ -- 22 Nisan 2020; 19:46:48 >
  • Amerika'da yaşayıp, bu işlemciyle sistem toplamak vardı.

4000-5500 TL arası bir şey olur, büyük ihtimalle TR'de.

• Sanirsam Burak Bey bu videoyu cektikten sonra dün gece 11 sularinda metrobusle yola koyuldu ve benim selfie kareme girmeyi basardi

• Aklım çok karışık ya laptop alicam i7 mı alayım ryzen in laptoplara çıkmasını mı bekleyeyim?

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.