< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Glorfindel1907 -- 26 Ekim 2024; 9:30:49 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Glorfindel1907 -- 26 Ekim 2024; 9:30:49 > |
|
Kulübümüz hayırlı olsun.
__________ Bu kulüp işleri en sevdiğim uğraşlardan ama AMD tarafına bir tam anlamıyla denk gelemedim. Kaldı ki kendi kurduğum kulüplerle de uğraşamıyorum şu sıralar. Yoğunluk ve sorunlar hat safhada. AMD'nin yapmış olduğu şu atak piyasanın bir anlamda canlanmasına da vesile oldu aslında. "Forum beni çağırıyor" hesabı bir atıfta bulunarak, geri dönme isteklerim katlanarak artıyor. |
Beyler bayanlar; ryzenda ram uyumsuzluğu konusu ile ilgili önemli bir noktayı galiba çözdüm. Şayet tutturduysam birçok ram'ini tam hızında kullanamayan, ara sıra reset/kilitlenme gören pekçokları bundan faydalanabilir. Testlerim 1-2 hafta sürer bana şans dilemek isteyenler mesajımı + layabilir.
|
Çok pişmanım AMD Ryzen 3800X aldığım için. Şimdi intel alsaydım 24376451243 FPS alacaktım. Ama AMD o kadar kötü ki bırak RTX 3080i beslemeyi bilmem kaç sene ve nesil önceki 8800GTXi bile besleyemiyor. Hele ki uygulamalardaki performansına girmiyorum bile. O kadar yavaş ki çok zor açıyor uygulamaları. Ama Intel öyle mi daha mouse tıklamadan hemen sezip uygulamayı kendi kendine açıyor. Hemde jet hızıyla.
Zaten AMD kim ki. Edit: Yıllarca intel kullandım. Amd olmasaydı bu kadar çekirdeği anca rüyamızda görürdük. Adamlar intelin extreme x99-x299 platformunu evlere sıradan kullanıcılara getirdi. Sene 2020 oldu piyasadaki oyunlar hala özürlü gibi tek çekirdeğe yükleniyorsa bu Amd'nin suçu değil. Hele ki optimizasyonları rezaletse intele göre yapılıyorsa bu AMDyi kötü mü yapar? Elbette yapmaz. RYZEN mimarisinin önü Intelin 10 nesildir pişirip kakaladığı mimariden daha açık. Intelden daha iyi sistem toplamak varken daha iyi fiyata ryzen alıp geçin. Aradaki 3-5fps farka takılmayın. Keyfinize bakın. |
bende 3 yada 5 fps için intele dünya para verenler enayidir diyorum
|
Herkese selamlar, Konuyu güncelledim herkes güle güle kullansın yeni sistemlerini...
500'e yaklaştı kullanıcı sayısı maşallah diyelim Ve son olarak emeğe saygı için ilk mesajı beğenirseniz sevinirim bir saattir uğraşıyorum bakın |
Yaptiginiz hos bir sey degil bence. Neden sifir islemciyi acip macununu vs kullanip 2.el sinifina getirip iade ediyorsunuz.
|
Yakınını kaybeden herkesin başı sağolsun.. Mekanları cennet olsun...
|
Ve Ryzen ile AM4 süreci benim için tamamlanmıştır. 😇
|
|
|
|
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi REDSTONE -- 3 Mart 2017; 15:4:41 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lacano -- 3 Mart 2017; 16:20:55 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Dominic_Toretto_ -- 3 Mart 2017; 16:41:21 > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi batuhano -- 3 Mart 2017; 16:56:14 > |