Bildirim
Ryzen 5 1400 inceleme AGESA 1.0.0.6 geldi

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

4 oy
Öne Çıkar
Giriş
-
bide ekran kartı rx 470 olaymış çok daha iyi olacakmış:) -
900p monitorde rx460 bana şimdilik yetiyor gibi ayrıca oyun benim hayatımın gerçekten önemli bir olgusu değil yinede kişisel görüşüm rx480 daha bir uyar bu cpu ya şeklindedir -
6700K yi ayni frekansta fena carpmis. İyi işlemci.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
aslinda salt cpu gucu gercekten iyi yeni cikacak oyunlarda amd optimizasyonu olursa bu noktadada fark kapanacaktir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: jam&jam
aslinda salt cpu gucu gercekten iyi yeni cikacak oyunlarda amd optimizasyonu olursa bu noktadada fark kapanacaktir.
4Ghz de 1070 i de taşır sanirim. Iyi bir e.karti eline geçse onunda testlerini yapsan..
artik kismet hocam
quote:
artik kismet hocam
İnş.
Ryzen serisinin en çok merak ettiğim işlemcisi 1400. Keşke 470, 480 yada 1060 gibi bir kartla test etme imkanın olsaydı. Bir de oynuyorsan PUBG da test edersen güzel olur malum işlemci ağırlıklı bir oyun. -
maalesef oynamıyorum hocam.keşke dediğiniz kartlardan olsada test etsek lakinhttp://www.techspot.com/review/1386-amd-ryzen-5-1400/ linkte güzel bir inceleme var bakmamışsanız bir göz atın
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M.C.B -- 3 Mayıs 2017; 20:28:6 > -
Hayırlı olsun yalnız o ekran kartı çok çok düşük ya o işlemciye göre.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erenfb1907 -- 3 Mayıs 2017; 20:37:40 > -
çok haklısınız ama şimdilik budur :) -
quote:
maalesef oynamıyorum hocam.keşke dediğiniz kartlardan olsada test etsek lakinhttp://www.techspot.com/review/1386-amd-ryzen-5-1400/ linkte güzel bir inceleme var bakmamışsanız bir göz atın
Link için teşekkürler. Yalnız OC suz 7350k nın gerisinde kalması falan pek iç açıcı değil -
i3 daha pahaliya satiliyor ayrica coklu cekirdekte cok geride kalir bakmayin hocam eski nesil olan ve cpu coklu islem kapasitesini kullanan oyunlarda az ilerde ama devasa bit saat hizi var i3 un.
860k'dan sonra çok iyi olmuş güle güle kullanın. -
teşekkür ederim -
Bu ana sayfa haberlerinden ayrılmayan fanbotları bu konularda görmüyoruz, birde bana laf atıyorlar fanbot diye. Rekabet olmasa en dandik işlemciyi bile zor alırlar. Hayırlı olsun hocam 4 ghz'de i5 7400'ü gömen işlemci almışsınız. -
en iyisi sizin olsun hocam sagolun.oyun dişinda i5 7400 bu haliyle buna pek rakip olamaz gibi duruyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M.C.B -- 3 Mayıs 2017; 23:17:36 > -
-
4 Ghz üstü iyi ama 72 derece can sıkıcı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

İyi günlerde kullanın.
|
Benzer içerikler
- matlab sistem gereksinimleri
- i5-3470 işlemci nasıl
- işlemci ghz arttırma
- precision boost overdrive
- vt-d nedir
- i7 13. nesil
- ryzen 9 7950x3d
- snapdragon 8 gen 2
- ryzen 7000
- m1 vs m2
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X