Hocam watt farkı var. Ondan kaynaklı. 350w ları çekse sıcaklık farkeder. Memory tempi de yüksek. |
AMD RDNA™ 4 - RX 9000 Serisi Kullanıcıları Konusu (Owner's Thread) (36. sayfa)

-
-
Hellhound mu Pure mu aradayım bir de Nitro
-
Nitro+ HB 9 taksit bekliyorum hala açmadılar Vatan'dan 3 taksite almaya da razıyım açmıyor ama stok.
-
TUF pahalı hocam yurtdışın da da uçmuş fiyatları
-
evet doğru. 7900xtx'e gitti kafam. 350w mı TDP? 330w diyor bununla falan kablo eriyecekse biz bu işi bırakalım.
techpowerup
Sapphire NITRO+ RX 9070 XT Specshttps://www.techpowerup.com/gpu-specs/sapphire-nitro-rx-9070-xt.b12249 -
650w ile 9070 xt + 7800x3d sıkıntı olur mu sizce şuan 7800xt var 270-80w civarı çekiyor sıkıntı yok ama bilemedim.
-
ben de öyle nitro bekliyorum nitro harici asla almam cw kesin olacak asusda da var primeında
-
Asus 2 yıl mı 3 yıl mı garantili?
-
Ben fiyatları iyi bulmadım ve almayacağım.
Türkiye'de 30 bin liradan kapış kapış giden Asus 9070 XT Prime modelinin yurtdışı fiyatı 600 dollar ve stok da var gayet: https://www.microcenter.com/product/689790/asus-amd-radeon-rx-9070-xt-prime-overclocked-triple-fan-16gb-gddr6-pcie-50-graphics-card
Diğer kartların yurtdışı fiyatlarına bakmak isteyenler için link bırakıyorum:
600 dollar giriş fiyatı olarak açıklanan ürünün, taş çatlasın aib versiyonlarıyla 800 dollar (30 bin tl) etmesi gerekiyorken, burada eli yüzü düzgün modelleri neredeyse 1000 dollara satacaklar.
Ben bıktım artık eşşşek yerine konmaktan ve her sektörde her alanda üç beş çakalın fırsatçılık yapıp milletin hevesini, hobisini kullanarak haksız kazanç elde etmesinden. Ekmek değil su değil (bunlarda bile mümkün olsa çakallık yapılacak da neyse), fiyatlar düzelince (düzelirse eğer) alırım yoksa almam.
-
40-45k fiyat paylaşan, bunlara alışın diyenler vardı. Sizi bir güzel dövmek lazım da, neyse. Elimde 4080 S olmasa kendime de bir tane alırdım ama gerek yok. Arkadaşıma aldık güzel oldu hem de Asus
-
Şu kart nvidia olsa rüyanızda görürdünüz bu fiyatları stok var belli ki... Deli gibi satacak nvidia fiyatları düşürmesi an meselesi der kçarım.
-
33k ya hepsiburadadan 6 taksit PRİME model 9070XT aldım mantıklımı yaptık acaba :D hiç bilmiyorum
-
Hiç amd kart kullanmadım. 4080 satmıştım. Sanırım 9070xt'ye geçiyorum. Taksit yapmıycam. Sinerjiden alsam mı acaba.
-
Alıntı
metni:650w ile 9070 xt + 7800x3d sıkıntı olur mu sizce şuan 7800xt var 270-80w civarı çekiyor sıkıntı yok ama bilemedim. platin seasonic değilse o 650w bence yeni daha yüksek watt bir psu alın.
hb'de asus bitti.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jake Lockley -- 6 Mart 2025; 17:27:26 > -
AMD'den GPU alacaksan Nitro+ alacaksın arkadaş onu tek geçerim şahsi görüşüm bu.
-
Demiştim.
-
Gigabyte aorus?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
5700 xt'den 9070xt geçmeyi düşünüyorum sizce mantıklı mı? ryzen 5 7600 işlemci var. psu seasonic 750w gold. psu masrafına girmeden kurtarır mı.
-
650W PSU ile 3080 12GB ve 5600 kullanıyorum. 3080 in ortalama güç tüketimi 320-330W
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
AMD'nin Evga'sı demişti biri çok doğru bence, bu arada fiyatlar gayet iyi bence, AMD yakışanı yapmış
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X