Öyle yapacağım ama yeteceğini bilsem değiştirmezdim aslında. |
AMD RDNA™ 4 - RX 9000 Serisi Kullanıcıları Konusu (Owner's Thread) (37. sayfa)

-
-
Kurtarır
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
9070xt Pulse soğutma performansı nerdeyse Tuf'a eşit, prime'dan muhtemelen daha iyi. Giriş seviyesi falan değil, aksine orta üst seviye.
Ayrıca hem daha az güç çekiyor hem daha az ısınıyor 2 güç girişi olması sebebiyle. 3 girişli olanlardan farkı max %5 olur. Şuan en alınabilir 9070xt kart bence fiyatı 31k.
-
Bence de öyle ancak stok girmiyorlar bugün girerlerse iptal edip hemen alcam ama beklerken pulsedan da olmayalım diye pulse sipariş ettim keşke nitro girse taksitle çeksek nakit param olsa aorus elite çekerdim tebilondan çok iyi fiyat bence
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Nvidia'da Aorus kullandım güzel kart ama AMD'nin ROG'u veya FTW3 Ultra'sı Nitro+'dır.
-
Fiyatlar biraz köpüklü. 1-2 haftaya köpük söner.
-
Yanılıyorsun. Altınları bozup gümüşe yatırdım. En çok gümüş kazandırdı. Sonra altın almak için dolarda tuttuğum o paratı Kasım'da bozdurup altın aldım.Altın uçtu... Piyasadan haberin yok...
Birinci en çok kazandıran; gümüş
İkinci en çok kazandıran; altın
Bilanço raporum; her ikisinde çok iyi analiz yaptığımdan her ikisinden de kazandım.
Çünkü ben bir analistim!
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
9070 27, xt 29.5tan satılıyor şu anda. en düşük fiyatlar bunlar. 32-35 degil.
-
kimse kart getirmemiş ki. bir iki hafta sonra kart olursa köpük söner yani ben böyle bir lansman beklemiyordum. sinerji hariç üst seviye satan yok.
-
Ben biraz bekleme kararı aldım hypedan dolayı satacaktır en başta ama 1 ay sonra şu köpüklü fiyat gidecek bence
AMD Radeon RX 7900 XTX Specs | TechPowerUp GPU Database
AMD Radeon kartlarda GDDR6X VRAM kullanmadı
Yerinde saydı desen neyse, ileri gitmedi diye sallasan neyse, olmayan tek durumu yorum diye yazmışsın.
-
29970’ten Pulse siparişi verdik Vatan’dan.
Hayırlı olsun güzel kart hepsine stok açtı da bir Nitro+ için stok açmadı Vatan.
-
9070 XT 750w psu olur, ama Sapphire Pulse, PowerColor Reaper, XFX Swft gibi modellere yönelmen gerekir.
-
Ben görselliğe takıntılı olduğum için benim eylemlerime aldırma.
Nitro al. Beyaz olsa kalın olmasa onu alırdım. 3 slot nedir aga..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asau -- 6 Mart 2025; 17:34:44 >
Fiyatlar köpüklü değil ki çok normal.
-
Aynen öyle ilk 5-10 kartta indirim girildi sonra indirimsiz listelendi. diğer kartlar hiç piyasada yok
-
Fiyatlarda köpük olduğunu düşünmüyorum. Beklendiği gibi çıktı.
Sinerji. 2 tane kaldı.
www.sinerji.gen.tr
Attention Required! | Cloudflarehttps://www.sinerji.gen.tr/powercolor-radeon-rx-9070-xt-hellhound-spectral-white-oc-16gb-gddr6-256-bit-ekran-karti-p-54660
hepsiburadadan 33k'ya prime aldım iptal edip vatandan SAPPHIRE RADEON RX 9070 XT PULSE almak mantıklı mı 3bin cebe kalsın hesabı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X