Şimdi Ara

AMD RDNA™ 4 - RX 9000 Serisi Kullanıcıları Konusu (Owner's Thread) (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.670
Cevap
154
Favori
231.006
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
28 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
58. Sırada  bugün en iyi #14
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • AMD RDNA™ 4 - RX 9000 Serisi Kullanıcıları Konusu (Owner's Thread)

Pulse almayın, biraz daha çıkın çıkabilyorsanız. 7900xt iade etmiştim, en giriş seviyeden yapıyorlar malzemesini. Pure nasıl acaba?

• Kernel Panic kullanıcısına yanıt

O ne saçmalık kargo tarihi ön siparişi belirtmeden ön sipariş satış mı yaptılar yoksa ?

• RTX3080Ti kullanıcısına yanıt

4k'ya geçeceksen alınır. 2k'da kalacaksan 3080 daha seni biraz daha götürür.

• Jake Lockley kullanıcısına yanıt
    Hocam prime da giriş seviyesi diye gördüm forumlarda emin misiniz tuf üst modelmiş saat hızları aynı 2k farka bence değmez pulse alıp geçiyorum

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Newresim kullanıcısına yanıt

Attığınız görselden bir habersiniz sanırım? Pulse burada nitro+ dan bile daha iyi sonuçlar vermiş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Newresim kullanıcısına yanıt

7800XT Pure mevcut elim de, daha iyi pulse serisine göre sessizlik ve soğutma olarak, malzeme kalitesi daha iyi Pulse göre

• üretim sorunu olmayan seriyi satan olmayınca yine kısıtlı arz mı oldu yani bakıyorum yok nitro+ çünkü en çok bu isteniyordu.

@Newresim pure daha iyi pulse'den. nitro+ dan iyi değildir.

• Sinerjiden başka beyaz kart stoğu gören oldu mu? 34600e hellhound spectral white sipariş ettim şu anlık başka yerde yok gibi beyaz kart.

• Arkadaşıma Prime 9070 XT aldık HB vade farksız 9 taksit 33k gayet iyi.

• Jester61 kullanıcısına yanıt

pulse al geç. giriş seviyeymiş bilmemneymiş bunlar boş yorumlar takılma. çipset aynı çipset. board aynı board. incelemelerde gpu sıcaklılarında diğerlerine göre anormal bir durum yoksa al geç. ben giriş seviye kartlar da kullandım tuf serisi kartlar da kullandım en üst seviye harici cogu tier kart kullandım bir halt farkı olduğu falan yok. öncesinde bu kartların sıcaklık kıyaslamalarına bakarsın arada çok bir fark yoksa alır geçersin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yigitcan19901 -- 6 Mart 2025; 17:18:52 >
  • yigitcan19901 Y kullanıcısına yanıt
    İşte aorus elite 34k iken buna 31k vermek koyuyor ancak taksitle almak zorundayım alıyorum pulse artık

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • KimsterR kullanıcısına yanıt

yanlış link. arkadaşlar link de verelim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jake Lockley -- 6 Mart 2025; 17:19:38 >
  • Jake Lockley kullanıcısına yanıt

36.400e alınır mı sinerjiden hocam çok kararsızım bi sorun yaşar mıyım diye ya, amdye hep önyargılıydım

• Tekrar etmekte fayda var, HB den aldığınız Asus Primelarda nedense teslim tarihi 27-28 mart diyor. Fakat Aynı hb sapphire pulse teslim tarihi 10 mart diyor. Belirtmeden Asus prime ön sipariş mi sattı HB ?

@sukrullex

• cemozgendh C kullanıcısına yanıt

Sinerji'den almam çok gerekmedikçe HB 9 taksit gelirse 35K yapıştıracağım ama gelmedi bir türlü.

• namor N kullanıcısına yanıt

Olabilir inceleme için çok kart göndermişlerdi

• düz model nitro + o fiyata 9070 xt 36399 sinerjide

• 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.