Bende aynı fiyattan vatandan aldım ama iptal edebilirim, elin ülkesinde her şey dahil 600 dolara satılan kartı bize 830-900 dolara iteliyorlar pek içinme sinmedi fiyatı. Ayrıca bu stok bolluğunda her türlü fiyatları aşağı çekecekler bence. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
AMD RDNA™ 4 - RX 9000 Serisi Kullanıcıları Konusu (Owner's Thread) (38. sayfa)

-
-
Bence çok mantıklı prime değilde tuf olsa neyse de prime pulse arasında bence asla o kadar fark yok
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ben demiş olabilirim onu hocam :) Nitro+ 35K'ya kadar ok'im ama HB açmadı stok 9 taksit olsa alacaktım Vatan'da açmadı hala ona da 3 taksit bile olsa razıyım ama o da açmadı bir Sinerji'de gördüm o da fiyatı bire tık şişirmiş gibi geldi.
-
Bu lansmandan memnun olmayan arkadaşları tekrardan nvidia lansmanına davet ediyorum
Türkiye şartlarını göz önünde bulundurursak normal fiyattan ve stoklu çıkış yaptı bence kartlar..
-
Kablo kısmı için nitro düşünüyordum o halde psu değişmek lazım:/
-
Mantıklı+kurtarır.
-
Haklısını bence bu kart 1 ay sonra 26-27k lara düşebilir bende iptal etmeyi düşünüyorum şuan yurt dışında 600 dolara bitmeyen bir stok var
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
ben 750w psu'da sorun olacağını düşünmüyorum hocam.
-
içinden dönüştürücü çıkıyor, kartlar 600 değil 300w olduğu için yanmaz korkmayın.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Algı böyle bir şey. Fiyat konusunda Nvidia ölümünü gören AMD sıtmasına hucüm ediyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
@donda PTM7950 dediğiniz varmış red devil'de. limited edition da var gelir mi ki buraya?
https://www.powercolor.com/product-detail210.htm
https://www.powercolor.com/product-detail219.htm
7900 serisinde düz olanda yok bu pad çünkü YT'de açan gördüm ama limited'de var mı bilmem hiç açan görmedim YT'de?
ekmek(nitro+) bulamıyorsanız pasta yiyin.
-
İşi bilenler nasıl bekliyor :) baya bir sayfadan kontrol ettim malum site haricinde giriş olmadı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deepharp -- 6 Mart 2025; 17:37:46 > -
Xfx Mercury beyaz stok gören oldu mu?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
psu değiştirmene gerek çok çevirici kablo var içinde
-
sapphire pulse'den yana endiseniz olmasin.
-
Asus Prime 2 slot olduğu için soğutması çok başarılı değil sanıyorum, Pulse 3 slot yapmışlar bu sefer
-
pure ile pulse aynı kartlar. Pulse siyah tasarıma verilen isim , pure da beyaz tasarıma ondan fiyatları yakın kim dedi size pure daha iyi soğutuyor dedi. :)
-
amd kartta kullandım nvidia da. hatta bundan 12 sene önceki tarihi çağlardan sonraki ilk kartlarımdan biri sapphire r7 250'ydi hala dolabın üzerinde kutusunda duruyor şu anda karşımda. iki taraftada sorun yaşamadan kullandım. şu anda da 4080 super kullanıyorum. bu seri ve nvidia 5000 serisi duyurulmadan aralık sonunda 35 bin tlye 2.el çok temiz, garantili şekilde forumdan bir kullanıcıdan satın aldım.
şu anda bu kart yurtdışına göre hala pahalı olsa bile tr fiyatları olarak bakıldığında fiyat olarak 5070ti'nin 13.5 bin altına geldi. %32 daha ucuz 5070ti'den. neredeyse rasterizede 5070ti ile aynı seviyedeki kart frame generation + fsr 4 ile de baya gelişme kaydetmiş durumdayken alın geçin.
nvidia o 5070ti fiyatlarını paşa paşa düşürecek. 5070'i zaten konuşmaya gerek yok direkt ölü doğdu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yigitcan19901 -- 6 Mart 2025; 17:40:51 > -
Bence yaparlar limited edition, en nihayetinde uzun süre üretecekleri tek top gpu bu olucak.
Yeni bir sku ihtiyacı olur marka için
-
Vatan'dan Nitro+'ı 33K görürsek şaşırmam bu arada 30K'ya Pulse satıyor 3 taksit HB'den bile uygun beyaz Pure modeli de var.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X