windowsu güvenli modda başlatıp ddu yu öyle kullanın en azından programın önerdiği de bu. |
AMD Radeon RX 7000 Serisi [ANA KONU] | [FSR3-TSMC5N-PCIE4] (101. sayfa)

-
-
hayırlı olsun güzel tercih, sadece fan ayarları çok agresif, fan ayarı yaparsanız paylaşın lütfen.
-
Teşekkürler hocam. İnce ayarları denerim ve paylaşırım elbette.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sizin 650w ile kullandığınız aklımda kalmış, doğru mudur?
Kullanmaya devam ediyor musunuz?
-
XFX 7900 XTX siparişi verdim Sinerji'den.
Yapı Kredi Business kart istek halinde peşin fiyatına 4'e bölüyor, sanırım bireysel kartlar için de 3'e bölüyor. Vakıfbank World'de de 2'ye bölünüyor. Yararlanmak isteyenler için yazayım dedim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zipmaker -- 12 Mayıs 2023; 12:54:55 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
12700F+7900XT 650W Corsair RM650 ile kullanmaktayım ve hiç bir sorun yaşamadım.
ama benim PSU malum Tier 1, , yaklaşık 2,5 yıllık ve kondisyonu iyi durumda, ayrıca OC de yapmıyorum yani benim kullanım senaryomda yeterli.
ama sizin emektar PSU ne durumdadır bilmiyorum.
İgorLabs 7900XT testinde tavsiye ettiği PSU 650 w bilginize, nihai yorumu da şu;
"Artık güç kaynaklarının patlamasından beklenen hissi tamamen saçmalığa indirgeyen noktaya geldik. Kartı umutsuzca güçlendirseniz bile, CPU 300 watt'tan fazla tüketmediği sürece, hiç kimsenin 1200 watt'ın üzerinde ATX 3.0 güç kaynaklarına ihtiyacı yoktur. Bu, mücadele eden güç kaynağı endüstrisi için gerçekten sadece bir iş yaratma önlemidir ve yalnızca bazı standardizasyon fetişistlerinin hastalıklı hayal gücünü tatmin eder. Gerçekten çok sert bir şekilde söylemek zorundasın. Bu nedenle, 10 ms'ye kadar olan yük piklerini de dahil ederseniz, CPU ile birlikte bile her zaman 800 watt'ın altında kalmalısınız. Çünkü güç kaynaklarının hala “gördüğü” şey bu"
PSU kaliteli ise, OC yok ise, işlemci manyakça güç çekmiyorsa 650w yeterli görünüyor.
igor'slab
Sapphire Nitro+ Radeon RX 7900 XTX Vapor-X 24 GB in review - A lot helps a lot, even with cooling | Page 8 | igor'sLABhttps://www.igorslab.de/en/sapphire-nitro-radeon-rx-7900-xtx-vapor-x-24-gb-im-test-viel-hilft-viel-auch-bei-der-kuehlung/8/
-
7900 xtx devil limited edition buldum şeyten diyor al onu ama bu zamanda para önemli
-
-
Psu tier 1 olarak geçiyordu, Evga G2 650W Gold.
Yıllardır gtx 1070 ile kullanıyorum. 10 sene garantili güç kaynakları zaten bunlar, ne coil whine var ne de fanı sorunlu. Çok memnun olduğum bir güç kaynağı, bu seviyede atx 3.0 850w bir güç kaynağına servet ödemek istemiyorum şu an. Bütçeden kısarak attan inip eşeğe bindirecek bir güç kaynağı da almak istemiyorum açıkçası.
Deneyerek göreceğiz artık.
-
Hayırlı olsun hocam. Ben de xt versiyonu yapıkredi gold kart ile 2+3 taksit yaptırdım. Bir miktar vade farkı aldılar tabii.
7600, 7800 gibi kartlar cikacak sanirim hocam
-
-
Hayırlı olsun çok güzel durmuş hocam. Ben de deprem korkusundan kasamı aşağıda tutuyorum hep. Monitör olarak IPS panel 1440p 144 veya 165 hz bakabilirsiniz. LG marka olarak çok iyi bence. OLED'ler pahalı zaten. Karar verdiğiniz modeli mutlaka rtings sitesinden inceleyin düşük hz'lerde ghosting vs var mı özellikle.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sukrullex -- 12 Mayıs 2023; 20:11:51 > -
Hocam teşekkür ederim, tekrardan geçmiş olsun yaşadığınız şey kötü cidden.
2K 165Hz alacağım yüksek ihtimalle.Şuan resmen 1080p monitor ile kullanıyorum sistemi :)
-
ben de 5800x3d + 6900 xt sistemi 1080p 144 hz monitörde kullanıyorum
vsr açarak oyununa göre sanal 2k/4k takılıyorum. elbette gerçek 2k/4k çözünürlük gibi değil ama sanal da olsa 1080p ye kıyasla muazzam derecede fark oluşuyor 2k/4k vsr ile. Görüntü tabiri caizse cam gibi, pürüzsüz oluyor diyebilirim. O sebeple monitör ömrünü tamamlayana dek daha yüksek çözünürlüklü bir monitör asla almam. Gayet tatmin ediyor vsr. Siz de bu şekilde devam edebilirsiniz bence.
-
Sağ olun var olun hocam.
2K 165HZ IPS bir ekranda gözleriniz bayram edecek :)
-
850W power supply yeterli olur mu acep işlemci o.c yapıyorum aynı zamanda
Xfx 750w tavsiye etmiş sitesinde. 850 yeter gayet
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X