AMD Radeon RX 7000 Serisi [ANA KONU] | [FSR3-TSMC5N-PCIE4] (99. sayfa)

-
-
Td500 v2. 4090 rahatça sığıyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Artic 360mm de sığdırma imkanımız varmı bu kasaya :) Böyle yan tarafı full cam olan kasalardan da almak isterim açıkcası hep yapmak istemişimdir :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SturmpioneeR -- 9 Mayıs 2023; 17:13:42 > -
360mm sığıyor hem üste hem öne. Ancak arctic 360 sanırım bir tık kalın diğer aiolardan. O zaman üste takmak sıkıntı olabilir. Öne takılabilir gibi. Bende önceden corsair 4000x vardı. Depremde hasar gördüğü için istemeyerek de olsa buna geçmiş oldum. Malzeme kalitesi corsairin çok daha iyiydi. Bunun da kötü değil ama bir corsair değil işte. Üst panelin tamamen çıkarılması falan güzel detaylar. Onun dışında cooler masterın içi çok geniş geldi bana. Hava akışı zaten efsane. Önde 2 usb port var o da iyi. Şimdilik memnunum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sukrullex -- 9 Mayıs 2023; 17:33:47 > -
-
Daha yeni aldık sinerji ayıp yav 21.400'den
@sukrullex Geçmiş olsun hocam, tavsiyeleriniz için teşekkürler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SturmpioneeR -- 9 Mayıs 2023; 17:45:53 > -
Eyvallah
-
Almak isteyen kaçırmasın
çok iyi fiyat
-
Bahtsız Bedevi misali olmuş hocam 😄
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
sinerji iadede sorun çıkarıyor mu?
montaj yaptıktan sonra memnun kalmadığım durumda iade edebilir miyim başım ağrımadan?
-
Hep beni bulur valla neyse :)
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
7900 XT ile aradaki farka değer mi acaba?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bence değer : ))
Sinerji patron çıldırdı moduna girmiş.
param olsa xfx 7900xtx i anında kapardım.
-
Vallahi elimde XFX 6900 XT Limited Edition olmasa, direk atlayacağım.
Bu eskileri de elden çıkarmak lazım değeri gittikçe düşüyor.
Ah ahh.. Bu fiyata almayınca da artması beklenen döviz kuruyla da pişman olacağız.
Kafalar karışık.
-
aynen hocam ben de nitro 6900xt var
böyle fiyatları görünce kartı çıkarıp çöpe atasım geliyor :)
gönül istiyor ama cep izin vermiyor.
-
-
8gb..
yakışmadı amd ye
bu kart vramdan dolayı satmaz, 12 olmalıydı
muhtemelen 7700/12gb- 7800/16 gb olur
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yuzarsif-06 -- 9 Mayıs 2023; 22:14:2 > -
H7 Flow kullaniyorum hocam ayni karta sahibimim icerisi pufur pufur cok yer var ve eminim arctic 360 da sigar yukari taksaniz bile kalin radyatore ragmen.
-
-
7900xtx bence mantıksız bence şu fiyatlarda.
7900xt ile aralarında yaklaşık %10 fark var çünkü oyunlarda. Ben mi birşey kaçırıyorum ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X