doğrudur hocam ben tam olarak araştırmadım alacak olsaydım arada ki o fiyat farkını pek umursamayıp xtx alırdım demek istedim, yani bence diye de belirttim :) herhangi mantıksal bir çıkarımım yok :) |
AMD Radeon RX 7000 Serisi [ANA KONU] | [FSR3-TSMC5N-PCIE4] (100. sayfa)

-
-
yahu bu xtx firması gerçekten kaliteli kartlar üretiyor
herşey iyi hoş güzel de bu adamlara bi çift söz söylemek isterdim
ulan zaten kart uzunluğunda kafaya oynuyosunuz, bildiğim çok kişi sırf kasaya 2-3cm ile sığmadığı için xfx den vazgeçti, o da yetmezmiş gibi destek aparatınız kartın kendisinden de uzun, bari onu kısa yapın: )) şahsen benim kasaya aparatsız mili miline sığıyor ama aparatı takayım desem yine sığmaz. bu adamlar işin bu yönünü çok hafife alıyorlar ama dediğim gibi sırf kasaya sığdıramadığı için kaybettikleri müşteri potansiyelinin farkında değiller.
-
hocam aparat konusunda haklisiniz masallah karttan buyuk ama sadece gpu kasaya sigdigi takdirde alternatif ucuz destek aparatlarina yonelinebilir. Kartin masallahi var 65 derecelerde geziniyor oyunda.
-
Bence XT fiyatına XTX alabiliyor olmamız lazım. Ama şu saatten sonra zor gibi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
dedim ya xfx çok kaliteli
gpu yu kasaya sığdırmak da ayrı bi işkence ya : ) kendi tahminim günümüzde hali hazırda kullanılan %70 kasaya sığmaz. 34 cm maaşallah :)
-
Böylesine performanslı kart alacak olan küçük kasa ile uğraşmaz uğraşsada soğutması kötü olacağından sürekli sıkıntı çıkarır.
Onlarda buna engel olmak için soğutmayı ön planda tutup sığmayan almasın derdindeler
Yoksa sürekli sorunla uğraşacaklar.
-
diğer markaların kartları da cücük değil dikkatini çekerim
fakat xfx in kartlarında ki 2-3 cm lik fark gayet modern kasalarda bile ya ucu ucuna yetiyor ya da yetmiyor
zaten fi tarihinden kalma kasaları dem vurmak yersiz olur
-
benim itirazım şu cümlenize oldu;
" yok 2k 60 75 işimi görür diyorsanız xt devam. Tabi cs,lol vs bunlarda da rahat rahat oynatır"
kabul 7900xt sağlam diye tabir ettiğimiz RDR2 gibi oyunlarda sabit 144 fps ile oynatmıyor ama 110-130 fps ile oynatıypr.
genel olarak 60-75 FPS ile oynarsınız tespitiniz yanlış olmuş, üstelik bu tarz AAA oyunları sabit 144 FPS ile NV 4000 serisi kartlarda çalıştıramıyor.
1440p 240hz ve 4k 144 hz gibi zorlu şartlarda piyasadaki hiç bir kart CS, LOL gibi oyunlar harici AAA oyunları altından kalkamaz.
7900XT güncel oyunlarda averaj FPS paylaşıldığı üzere 144 FPS üzeridir, minimum ise 130 FPS civarıdır, spesifik bir kaç oyun kartın genel performansına mal etmemek gerek.
-
@alexdesouza.10 selamlar mesaj alıp gönderemiyorum, dilerseniz buradan yazın cevap verelim.
-
Dediklerinize ek olarak, iki al-ver yapıp, pl limitini artırıp vs. performansı daha da artıyor kartın. Zaten her sürücüde üstüne koyarak gidiyor. Karşı taraftaki gibi her sürücüde perf. düşüşü asla yok. En iyisi de bu :)
-
hocam su 2 al ver yapip pl limit vs islerini nasil yapacagiz psu ve ekrna kartim musait buna
-
Hocam xt lerin potansiyeli var aslında. Tuf modelinde pl yi fulleyince ciddi fark görülüyordu. Radeon ayarlarından bir deneyin power limiti
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
7900 xt aldık sinerji'den, şu an aktif oyun kampanyası var mıydı? Sineri'den alabilen oldu mu?
-
An itibariyle sinerjiden XFX MERC 7900 XT siparişi verdim. Fiyatlar daha fazla artmadan satın almak durumunda kaldım. Planımda beklemek vardı. Dolar bugün adeta uçtu...
-
hoşgeldin hocam aramıza hayırlı olsun
-
Teşekkürler hocam. Gelince foto atarım
özellikle cod mw II'de neler yapabiliyor onu çok merak ediyorum.
-
650w evga g2 var, cpu emektar 5820k.
cpu eski üretim olduğundan biraz fazla güç çekiyor olabilir, 7900xt ile birlikte çok sorun çıkmaz umarım.
cpu değiştirene kadar gerekirse undervolt falan yaparım diyorum idareten.
-
ekran kartına uv de yapsanız o sistem, o psu ile zor gibi.
yani her an eli kulağında çalışır psu..
yetmez bence
-
Bugün 3070'i kaldıracağım pcden 7900xt için.Driverları silmek için DDU kullanmak lazım galiba en iyisi?
-
Evet DDU yeterli olur hocam.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X