< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
AMD Radeon RX 7000 Serisi [ANA KONU] | [FSR3-TSMC5N-PCIE4] (102. sayfa)

-
-
-
Sağolun hocam cvp için ben ayrıntılı karşılaştırma bulamamıştım
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Rica ederim. Bence en önemlisi, düşük seste en serin çalışan modeli bulmak. İki marka arasında aşırı fark bulunmuyor. Aynı para olsaydı elbette ben Nitro modeli alırdım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Nitroda 3 tane 8 pin girişi olması lazım, onu göz önünde bulundurarak alın.
-
Sinerji zam yapmış indirim yaptığı kartlara.
25.883-TL'ye sattığı XFX 7900 XTX 27.777-TL olmuş.
20.392-TL'ye sattığı XFX 7900 XT ise 21.884-TL olmuş.
-
-
Doğum günü hediyesi olmuş :) hayırlı olsun çok güzel
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkürler hocam, daha iyileri sizlerin olsun inşallah.
-
Hayırlı olsun hocam aynısını bende 7900xt merc,5800x3di sıvı soğutma ve yeni kasa alarak yaptım :)
-
ağam sağlam sistem toplamışsın: )
7-8 yıl gideri var
-
Merhaba, hayırlı olsun.
Hangi kasa ve soğutucuyu aldınız acaba,?
Cpu, Gpu değerleriniz nasıl?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkürler hocam
Kasa olarak TT viewer 51'e geçtim 2.el aldım.
Soğutucu olarak Artic 360mm taktım 5800x3d'e
Sıcaklıklar -25 pbo2 ile e oyunlarda bile 65-70'i geçmiyor ancak daha ağır cpu isteyen oyunları denemedim henüz boşta 33-35 arası takılıyor.
Ekran kartı boşta 45-46 derecelerde takılıyor sıfır fan ile, custom fan eğrisi yaptım kart için yoksa gereksiz hızlanıyor 60'lara geldiği anda.Oyunlarda max 65-66 arasını gördüm ekran kartının soğutması başarılı ve güzel bir fan eğrisi ile sessiz çalışıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SturmpioneeR -- 14 Mayıs 2023; 9:6:13 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaslar selam xfx 7900xt karti aldim bende fakat yuksek fps te oyunlarda yuk altinda 400-500fpslerde coil whine sesi geliyor cok yuksek degil ama geliyor yani, iade etmeli miyim sizce 1 hafta oldu henuz , sizdede coil whine var mi , cs go da fpsi 200-300 yapinca kesiliyor ama 400-500lerde geliyor moralim bozuldu
Yüksek fps lerde malesef çoğu güncel ekran kartları cw sorununa gebe. Ister amd ister nv olsun bi çok kartta cw mevcut. Ya oyun içerisinden ya da amd software üzerinden fps limiti koyun.
400 500 fpsde bırakında olsun. Oyun içi menülerde bu durum gözlenebilir. İade edilecek bir durum yoktur.
-
Sapphire pulse Rx 7900xt aldım ben de. Bazı oyunların menülerinde ve Cs Go'da biraz cw var. Daha sonra azalıyor ve duymuyorum ya da bana öyle geliyor.
ekran kartini degistiremeyi yada iade etmeyi dusundum hocam ama getek yok mu yenisinde de mi aynisi olacak
Bir tik rahatsiz ediyor hocam birde karta zarar vermez mi uzun vadede bu durum ? Degisiklik istesem yeni 7900xt alsam belki cw olmayan cikma ihtimali yok mudur
Rahatsız ediyorsa iade edin hocam karar sizin. Ben iadelik bir durum göremedim. 400 500 fps oyun içi menülerde Cw oluyor. Cs oynuyorsunuz. 144 FPS üstü zaten gereksiz. Monitörünüz 144 Hz olarak kabul ediyorum. 500 FPS zaten gösteremez monitörünüz. FPS limit koyun 144'e rahat rahat oynayın.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X