Bildirim
Amazon Türkiye İndirimleri, Fırsatları ve Kampanyaları [ANA KONU] (11039. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Marmaratic
,

47 Kayıtlı Üye (10 Mobil) ve 135 Misafir (36 Mobil) - 136 Masaüstü,
46 Mobil,
4 iOS,
1 Android

Giriş
-
hocam özelden bir soru sorabilir miyim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Adore Oyuncak Goliath Haylaz Maymun (918668)
✓ Amazon fiyatı: 139 ₺
Piyasada en düşük: 246 ₺
-
-
Faturayı uygulamada nereden buluyoruz acaba 😂
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bayağı indirime girmiş, aldık bakalım teşekkürler.
Hocam bel kalınlığı kilo değil yağ oranıyla alakalı. Bende 83 kiloyken 33 beden giyiyordum şuanda 85 kiloyum 30 beden giyiyorum. Kilo aldım ama belim daha ince. Fit sporcular 120 kilolarda giyiyor 30 civarı bedenleri.
Faturalar Uygulamadan Gözükmez Bilgisayar Üzerinden Giriş Yapmalısınız
-
-
Teşekkürler aldım, S beden genelde kampanyaya kalmıyor
-
120kilo beli 30 nasıl bir ölçüdür . abartmayın. o vucudu o bel mi taşıyacak
-
120 kg ve bel ölçüsü 30 he :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Dominic_Toretto_ -- 20 Kasım 2022; 13:51:29 > -
O kilo, yani yağın çoğu bel / göbek çevresine yığılıyor zaten.
-
-
Kaç liraydı ve satıcı amazon muydu
Halen daha aynı fiyatta - Amazon Germany 2592 TL
Arkadaşlar bonus ve world kampanyaları bitmiş sanırım 500 üzeri 40 veriyordu. Başka kampanya var mı bildiğiniz
Dün boynere gidip meşhur colombia woodburn ayakkabıya baktım. Puma, nike, adidasta 42 numara giymeme rağmen 41 numarası oldu ayağıma. Hadi kışın kalın çorap giyeceğimizi düşünelim, bence normal numaranızdan büyüğünü almayın. Montlarda aynı şekilde large giydiğimde çuval gibi oldu. Bu arada 1.85 boy/86 kg civarıyım. Özellikle bol giymiyorsanız büyük beden tercih etmeyin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TurkishByte -- 20 Kasım 2022; 14:15:23 >
amazon
4WD Drift Uzaktan Kumandalı Araba şarjlı, Dublör RC Araba 2.4GHz 360° Rotasyon, Oyuncak Araba Çocuklar Erkek Oğlan Kız için 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 Yıl Hediyeler Noel Doğum Günühttps://www.amazon.com.tr/Baztoy-Rotasyon-Oyuncak-%C3%87ocuklar-Hediyeler/dp/B08LMXLGLN/ref=zg_bs_toys_sccl_30/258-6017852-8124660?th=1Bundan alan var mı?
Fiyat gümrükle beraber 365 lira. Uygun mu fiyatı acaba daha iyi bir şey bulunur mu bu fiyatta
-
Ben aldım haftaya gelecek, kargoda. Yorumları iyi olduğu için aldım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X