*Bu içerik sponsorlu iş birliği içermektedir. |
Amazon Prime Alışveriş Festivali başladı!
-
-
18.00'da başlamayacak mıydı?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ Herkes ederi kadar. -
''Prime Alışveriş Festivali boyunca Amazon mobil uygulamasından 200 TL ve üzeri alışveriş yapan Prime üyeleri, sonraki alışverişlerinde kullanabileceği 50 TL değerinde Amazon hediye kartı kazanacak.''
Güzel kampanya ama Amazon Müşteri Hizmetlerine bunu soruyorum, öyle bir şey yok diyor. Şimdi 200 TL'lik alışveriş yapıp bu kampanyadan faydalanamazsam kötü olur açıkçası.
_____________________________ -
Amazon canlı destekte 18:00 diye cevap gelmişti.
-
Şu işin aslını ögrenirsek iyi olur
_____________________________ SteelSeries Rival 310 | Cooler Master CK550 Gaming Keyboard | SENNHEISER GAME ZERO
MSI MAG241CR - 144 Hz | Intel Core i5-4690K Processor 4.0 GHz | MSI Z97 GAMING 5 | MSI GAMING GeForce GTX 970 4GB OC 256Bit NVIDIA | Kingston 16 GB HyperX RAM | Corsair SPEC-02 Gaming Case | Corsair CPU Cooler H100i -
Yarın başlayacak hocam.
_____________________________ RESPECT! -
Sadece prime üyeler için mi geçerli.
_____________________________ 15 Temmuzu unutmadık, unutturmayacağız.
-----Ey bir aileye bile hükmedemeyen ilerici. Üç kıtaya, yedi denize hükmeden ecdadın mı gerici? Necip Fazıl Kısakürek-----
-
Prime Alışveriş Festivali 18 Temmuz 18:00'da başlıyor
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Bakalım geçen sefer meşhur vileda meşhur olmuştu bu kez ne olacak ;)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
admin daha amazonun sitesine bile girmeden konu açmış bravo
_____________________________ Hem bu vatanın ekmeğini yiyip hem de ihanet edenler, birgün o ekmeği yedikleri yerden kurşunu da yerler. -
Evet. Prime yeni üyeye ilk ay bedava
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
sahte indirime hoşgeldiniz indirim den önce çoğu ürünün fiyatını arttırdılar diğer firmalardan farkı kalmadı amazonun. Bakmaya bile değmez gidip te yarı fiyatı kadar düşürecek halleri yok ekledikleri kadar düşürürler. hala çok ciddi indirim olacağına inanan cahil kesim var arkadaşlar bu topraklarda indirim ucuzluk gibi kelimeler yasaklı bunu artık anlayın karalamak açısından demiyorum ama olayın aslı bu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Celest -- 18 Temmuz 2022; 11:0:25 >_____________________________ " - Vatana ihanetin nedeni olmaz, er ya da geç bedeli olur. " -
Bu kampanyanın koşulları, indirim dönemi başlayınca belli olacak. Haberde yazdığım cümleler haricinde ek bir bilgi yok şu an.
Hepsiburada çalışanı mısın?
en son ucuza çok şey almıştım , yine bekliyorum , indirim yok diyenin kendi beceriksizliğidir.
_____________________________ -
Nisandaki kampanya gece yarısı başlamıştı...
Yarın saat:18:00’da başlayacak kesin bilgi
4 müşteri temsilcisi ile görüştüm sitede 18.00 yazıyor dedim ısrarla bu gece 00.00 da başlayacak diyorlar anlamış değilim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
-
Amazn da çok iyi indirimler de oluyor.
Takip etmek ve hızlı olmak lazım.
Yalnız tek sorunu ürün çeşitliliğinin az olması.
Turuncu site ve hb ye baktığımız da ürün çeşitliliği açısından daha iyi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
|
admin daha amazonun sitesine bile girmeden konu açmış bravo |
|
sahte indirime hoşgeldiniz indirim den önce çoğu ürünün fiyatını arttırdılar diğer firmalardan farkı kalmadı amazonun. Bakmaya bile değmez gidip te yarı fiyatı kadar düşürecek halleri yok ekledikleri kadar düşürürler. hala çok ciddi indirim olacağına inanan cahil kesim var arkadaşlar bu topraklarda indirim ucuzluk gibi kelimeler yasaklı bunu artık anlayın karalamak açısından demiyorum ama olayın aslı bu |
|
Hepsiburada çalışanı mısın? |
|
vatandan çöp bile alınmaz. geçen sene izmir mavişehir mağazasında iade için götürdüğüm tv'yi almamak için ne çirkeflikler yaptılar... Bantları açılmamış üzerinde, sıfır kutusunda açılmamış ürünü önce iade almak istemediler çek veririz dediler. kabul etmedim müdürleriyle görüşüp iade istedim. önce kutusuna baktı, kusursuz kutulu ürünü "belki içindeki tv'yi kırmışsınızdır kutusu sağlam olsada içini bilemeyiz" dedi. Sıfır kutusunda tv'yi açtı mundar etti. Baktı gördü kusursuz, tabiki hiçbir kırık yok, olamaz zaten açmadık çünkü. Bir kusur bulamayınca dediki "belki bi arızası vardır bu şekilde iade alamam". LG servisini çağırttırdım, Vatan mağazasına. 1 saat bekledik, 3-4 kişi sıfır pasparlak televizyonun bütün ambalajlarını söktüler heryerini kirli ellerle parmakizi yapıp zemine koydular, altıda çizilmiştir. Sonra kaldırıp fişe taktılar, uyduya bağlayıp kanal aratıyorlar. Sırf iademi kabul etmemek için ölü piksel arattı vatan mağaza müdürü. O kadar aramasına rağmen bir kusur bulamayınca mecburen iade aldı. O zamanda paramızı geri almak 1 aydan fazla sürdü. Ya tv'de fabrikasyon herhangi bir hata olsaydı? Sıfır kusursuz iade için getirdiğim Tv'yi mundar edip bana o şekilde vereceklerdi. Ayrıca bu şekilde vatan kendi malına da zarar vermiş oldu, sıfır ürünü rafa koysa sıfır olarak hiç kayıpsız satabilecekken, ambalajları yırtılmış, arkası çizilmiş, heryeri parmakizi içinde bu tv'yi kimbilir ne yaptılar... |
|
başlık "BAŞLADI"
içerik "18:00de başlayacak" bravo |
|
hayır hangi akla hizmet bu cümleyi kurdunuz anlam veremedim çoğu alışverişimizi amazondan yaparım. Ben sadece gördüğümü söylüyorum amazonda güzel indirimler de oluyor. Ama bugün gözüme çarpan olay bu ürünlerin fiyatları ciddi manada artmış bunu söyleyince hepsiburada çalışanımınsın demene anlam veremedim. Her gördüğünü söyleyen hb çalışanı mı oluyor? alakasız cümle çamur atmadığımı da belirttim. Sanırım tam anlayamıyorsun insanların ne demek istediklerini iyice okumadan anlamadan yorum yazma tavsiyem :) |
|
"geçen yıl aldığım şeyi aynı fiyata satıyür, şerrefsiz Amazon, amazon da bitmiş abi" diye şikâyet eden adam gördü bu gözler. Yemin ederim bu ülkeye vallahi amazon fazla. Buraya müşteriyi eşek yerine koymak kurumsal politikası olan hepsişurda, m22, trengibiol falan lazım sadece. Bu halk buna müstehak.
A beynine midyeye limon sıkar gibi limon sıktığımın akıllısı, bırak geçen seneyi, son 3 ayda 10 kere üstüste zam yemeyen kaç tane ürün var ülkede? |
Benzer içerikler
- instagram giriş
- tiktok jeton yükleme
- instagram ss alınca bildirim gidiyor mu
- discord benzeri uygulamalar
- cihetten gönderi çıkarıldı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt