|
Amazon Prime Alışveriş Festivali başladı! (4. sayfa)
-
-
eski fiyatına indirip bize indirim diye dayatırlar, klasik Türk düzenbazlığı. Amazon da aynı olmuş çoğu üründe bu olay olmaya başladı
_____________________________ -
Bu durum neredeyse tüm firmalar için geçerli: Çağrı merkezi çalışanlarının çoğu şeyden haberi olmuyor. Bildikleri bazı temel işlemler var o kadar. Forumlardan deneyen insanlar olduğu için her zaman daha doğru bilgiyi buluyorum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
gelecekten geliyorum
dostum sen diyorsun ki zam gelen ürünler prime day indirimi ile satılmaz ama hemen hemen her ürüne geldi hiç biri satılmayacak o zaman? peki hangi ürünleri satacak amazon? tuvalet kağıdına kadar geldi burada ters mantık var demekki çoğu ürün prime day indirimi ile satılmasın diye bu zamlar geldi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Celest -- 18 Temmuz 2022; 15:37:33 >_____________________________ " - Vatana ihanetin nedeni olmaz, er ya da geç bedeli olur. " -
50 liraya ekran kartı satmazsa dh ölücüleri beğenmez. indirim algıları firmanın ölümüne zarar etmesi üzerine kurulu. Normalde almayı düşündüğün şeylere bakarsın, 3-5 ne indirim varsa ona göre alırsın işte.
-
Hazırız amazoncum
Dh ölücüsü diyerek başka forumdan geliyorsunuz galiba bunu mu belirtmek istediniz?
ölü fiyatına bize satsın diyen yok bizim itirazımız indirim yapılmadan önce fiyatları yükseltip daha sonra geri indirim olduğu zaman düşürmeleri ve buna indirim demeleri bundan bahsediyoruz mesela indirimden önce 500 lira ise indirim olduktan sonra 450 400 gibi bir fiyat bekler insan
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Celest -- 18 Temmuz 2022; 13:57:57 >_____________________________ " - Vatana ihanetin nedeni olmaz, er ya da geç bedeli olur. " -
Çok haklısın aslında işte duygusal düşünüyorum, almak istiyen biri de varsa onun da kaçırmasına sebep olurum diye.
Amazon normal zamanda da diğer sitelerden uygun fiyata indirimli olarak sattığı için genelde fırsat günlerinden önce fiyatları normal satması gereken yere çekiyor. Yeni indirim kampanyasında da tekrar düşürüyor fiyatları, eski indirimden daha da fazla indirim yaptığı çok oluyor. Trendyol ve Hepsiburada gibi 3 saatlik indirim deyip diğer sitelerden daha pahalıya satış yapmıyor yani. :)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Kitaplarda indirim olacakmı acaba ? Sepeti hazırladık ama inşallah güzel bir indirim gelir.
-
Amazondaki satıcılar da diğer sitedekiler de aynı. Amazon kendisi indirip yaptı belki gideri olur. Yoksa gerisi tıs.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Alacağım ürüne 70₺ indirim gelmiş daha prime başlamadı daha da düşer mi ki alayım mı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Hazırız.
Kasa içine RGB sevenler kaçırmasın. daha önce almıştım çok memnun kalmıştım şimdi tekrar aldım. içinden 3 tane şerit çıkıyor mıknatıslı. Bir çok modu var kumandalı. ARGB değil ama gerçekten kasa içine yada odada ambiyans yaratmak isteyenler için kaçırılmaması gerekli. ışık kalitesi çok iyi odayı aydınlatacak kadar yüksek parlaklığı var.
Teşekkür etmeyi unutmayın. :) Son 7 adet kaldı. 145,51 TL.
amazon
Deep Cool DP-LED-RGB380 RGB380-LED Uzaktan Kumandalı LED Işık 12V DC, 4 PIN D Konnektorhttps://www.amazon.com.tr/gp/product/B073Z985RN/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o00_s00?ie=UTF8&th=1_____________________________
-
Prime Üyeleri İçin Fırsat: Julius Meinl Präsident Blend 250G Öğütülmüş Filtre Kahve, Orta Kavrulmuş, Yumuşak İçim, Bitter Aromalı
40₺
www.amazon.com.tr
Amazon.com.trhttps://www.amazon.com.tr/dp/B009PIIP82/ref=cm_sw_r_cp_api_i_dl_CPGGYXGATSYVV9Z8X4MX
Prime Üyeleri İçin Fırsat: Kahve Dünyası Filtre Kahve 250gr
32₺amazon
Prime Üyeleri İçin Fırsat: Kahve Dünyası Filtre Kahve 250grhttps://www.amazon.com.tr/dp/B07XLD4Y8Q/ref=cm_sw_r_cp_api_i_dl_GYMRD4F3M1T07DHV1DMF
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
-
Alın düşerse onu iptal edersiniz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
200-50 lira hediye kampanyası gerçek mi

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt