|
Amazon Prime Alışveriş Festivali başladı! (3. sayfa)
-
-
200 /50 yazan kampanyanın linki veya ulaşabileceğimiz bi yer var mı bakıyorum bulamadım öyle birşey
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Geçen sene prime Day günlerinde yataklarda indirim oldu mu? Yatak alacağım ama beklemeye gerek var mı bilmiyorum?
Hepsiburada indirim günleri gibi birşey de başlamış, onda indirim gören oldu mu geçen sene aynı üründe?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
33 tl olan koltuk altı jel deodorant 96.55 tl olmuş yarın 42 ye indirir Yüce gönüllü amazon abimiz .O da öğrendi işi artık
-
bende 90/100x200 veya 160x200 yatak almak istiyoum, fırsat ürünü bir yatak görürseniz bana da haber ederseniz çok makbule geçer.
-
Amozon de den 450 euro düşürmüşler fotoğraf makinesini nikon z50 bady satın aldım ertesi gün malesef satisi iptal.ettiler amozon aynı şekilde yazacagimi söyledim gerçektir bütün mesajlar elimde malesef amozon güvenirliğini kaybetmiştir bundan haberiniz olsun ben onlara hem mailden hem içerdeki mesaj bölümünden yazarak yolladim yazıyı 12 saati geçmesi olduğu halde dönüş dahil yapılmadı amozondan alacağınıza herhangi başka siteden satın alin kendi elemanı müdürü dahil varsa bu yazımda inanmazsa bütün bilgiler elimde saygilarimla
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nexx45 -- 18 Temmuz 2022; 5:13:5 >
_____________________________ intel i3 3.20 h55ud3h gigabayt anakart gt630 2 gb msı 8 gb kingston 1333 rem kingston hiperex 3k 120 gb seageyt 500 gb sata 3 7200 hız 2 adet skystar hd 2 tv kartı coolmaster 470 pover sony 32 bx 300 tv sony ıcf sw 77 world bant radyo -
malesef.....
_____________________________ -
Ben de tuvalet kağıdı, havlu peçete ekledim, sadece selpakta değişim olmadı. Papia ve Familia’ların hepsinin fiyatı arttı. Önceki fiyatlarıyla son fiyatlarını not aldım bakalım ne olacak.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Tv indirimi yok mu
içerik "18:00de başlayacak"
bravo
-
Amazon prime day indirimlerinin oncelikli kurali son 30 gun icindeki fiyattan minimum %20 fiyat dusurmektir. Yani gunluk fiyat artirip ertesi gun indirerek amazon prime day de urun satamazlar. Urunlerin Prime day icin eligible olmasi gerekiyor.
-
Şu an kulakliklarda indirim erken başladı dün 100 lira eklemişler bugün bak 100 lira civarı düşürmüşler neresi indirim bunun? Bal gibi de satıyorlar dünden beri sepetinde 15 tane ürün vardı bildirim manyağı olmuşlar bir baktım parça parça yükselltmisler indirim den önce böyle bir davranış etik mi acaba? Hem T.C yasalarına göre bu bir suç biri şikayet etse direk yerler cezayı amazonu seviyorum ama diğer firmalardan farkı kalmamışquote:
Orijinalden alıntı: ProfXavier
Amazon prime day indirimlerinin oncelikli kurali son 30 gun icindeki fiyattan minimum %20 fiyat dusurmektir. Yani gunluk fiyat artirip ertesi gun indirerek amazon prime day de urun satamazlar. Urunlerin Prime day icin eligible olmasi gerekiyor.
Al bir tane daha örnek vereyim dün hp omen citadel koltuğun fiyatı 5200 tl idi bugün 6500TL? Hemde indirimden önce
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Celest -- 18 Temmuz 2022; 9:38:7 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Arkadaşlar bu zamanda kimse 1000TL lik ürünü 500TL ye satmaz, burada kritik nokta geçen haftalarda ihtiyacınız olan ürünü sepete eklemek ve prime indirimleri başladığında fiyatı bütçenize uygun ise almak şeklinde olmalı.
Amacınız bu değil ucuzluktan ne denk getiririm şeklinde ise o zaman DH ölücülüğü mesleğine tam gaz devam.
Edit: imla.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jackhammer -- 18 Temmuz 2022; 9:29:56 >_____________________________ JCK STORE -
indirimlerin güzelliğine bak :D
_____________________________ Çicek Rüzgarı kaosun içine düşüyor ve Çiçek Tanrısı haykırıyor.
Cennetimsi rüzgar kaosun içine düşüyor ve Cennetimsi Şeytan gülüyor.
Katen Kyoukotsu.Hiç, bildikleri hiçtir. Bilmek istedikleri, hiç.Başlangıçta hiç kimse gökte değildi.
Ne sen, ne ben, ne de Tanrı.
Ancak,gökyüzünün tahtındaki dayanılmaz boşluk son bulacak. -
Alman amazonda böyle bir indirim yok. prime indirimleri bu sene sönük geçti. 2 adet 120*6*75 iki adet pc masa aldım bir adet 50cm 140 cm kitaplık aldım. ortalama 40 euro kar yaptım. ama 160 euro cebimden çıktı.

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki
kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt