Şimdi Ara

Amazon Prime Alışveriş Festivali başladı! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
231
Cevap
22
Favori
63.127
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
96 oy
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Babama hediye almıştım 800₺ gibi bir fiyata, şuan 650₺ civarı

Amazon Prime Alışveriş Festivali başladı!
    Amazon Prime Alışveriş Festivali başladı!amazon
    Philips MG7720/15 Erkek Bakım Seti 14'ü 1 Arada, Metalik
    https://www.amazon.com.tr/gp/product/B074WDYBS6/ref=ppx_od_dt_b_asin_title_s00?ie=UTF8&psc=1

akakçe ve cimri linkliyorum, bakın işinize yararsa alın.

Amazon Prime Alışveriş Festivali başladı!
    Amazon Prime Alışveriş Festivali başladı!akakce.com
    Philips Multigroom 7000 Serisi MG7720/15 14'� 1 Arada Erkek Bak�m Seti Fiyatlar�, �zellikleri ve Yorumlar� | En Ucuzu Akak�e
    https://www.akakce.com/erkek-bakim-seti/en-ucuz-philips-multigroom-7000-serisi-mg7720-15-14-u-1-arada-fiyati,100244047.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hie -- 18 Temmuz 2022; 17:45:2 >

• Hemen sepeti doldurup çılgınlar gibi alışveriş yapiyoruz.Tüketiyoruz, tüketiyoruz, tüketiyoruz....yuppiii

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Amazon bu televizyonu belirli aralıklarla indirime sokuyor. Özelliklerine göre fiyatı çok çok ucuz. 30 günlük iade süresi nedeniyle eğer bir sıkıntı çıkarsa da iade ederim diyerek aldım gitti. En ucuz 14300 olmuştu geçen hafta. Mediamarkt'ta falan 16.000'di şu an en ucuz 17000 görünüyor internette.

TCL 65C728 65 inç 4K UHD Uydulu QLED Android TV 13,999 TL

• evet saat 18:02 oldu gördüğünüz güzel indirimleri de buraya atın bakalım şimdilik daha adam akıllı birşey göremedim televizyon dışında

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

indirim olduğu zaman mavi buton ile belirtiyor ürünün fiyatının yanında da şu an ben daha birşey göremedim?

• bu linkten direk indirimli ürünleri görebilirsiniz adam akıllı yok 100 200 liralık birşey çoğu yüzde % 17 civarında .d

• bir numara yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

İndirimli fiyatı normal fiyatından yüksek

• birde hayalindeki ürünleri almak için fırsatı diyorlar lan 100 200 liralık indirim yapmışlar dünden beri ne kadar eklediler ise o kadar sildiler bugün maksat indirim .d dikkat ederseniz aslında hepsi hala hiç indirim yokmuş gibi orjinal satış fiyatında eklediklerini silip indirim diye iteliyorlar bazıları eh işte sepetimde 70 milyarlık ürün var saat 18:00 dan önce koydum şimdi saat 18:14 bir tanesinin bile fiyatı inmedi bu nasıl indirim_?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Celest -- 18 Temmuz 2022; 18:14:43 >

55 inç bu fiyattan satılıyordu başka sitelerde. Burada 65 inç'i 14 bin lira. Çok iyi fiyat.

Amazon ayni taktigi Almanya'da da yapiyor. O nedenle sevmiyorum prime günlerini. Elde kalan mallari veriyorlar gibi geliyo bana. Genel anlamda Amazon fiyatlari ama piyasaya kiyasla rekabetci oluyor. O sebeple diger arkadasin yaptigi yorum isabetli, yani piyasanin minimum seviyesinde bi ürün satarken, ürünün önerilen fiyati kistas alinarak indirim oranlari veriliyor. Her zaman her ürününü fiyatini bir kere daha kontrol etmek lazim; akakce ve cimri siteleri kullanilabilir. Eger ürünlerin Almanya'daki fiyat karsilartirmasini görmek isteyen olursa; idealo.de, geizhals.de

Örnegin, bu aralar ilgilendigim Anker PowerPort III Nano 20W Almanya fiyati teslimat dahil 16 € (yaklasik 278 TL), bugüne kadar en düsük 15 €'ya inmis (verilen grafikte 5€ teslimat ücreti dahil degil) 169 TL böyle bir ürüne ihtiyaci olan icin güzel fiyat.

https://www.idealo.de/preisvergleich/OffersOfProduct/200817251_-powerport-iii-nano-20w-anker-tech.html

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.