Şimdi Ara

Altyapı hız sorunu / Kafayı yiyeceğim.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
691
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar d smart üyesiyim. d smart alabileceğim maximum hızı 15mbps olarak söylüyor. Türknet 35 mbps ama yeni üyelik yaparsan diyor ( Anlamadım)

ve vodafone 81 MBPS hız alabildiğimi söylüyor.

Özetle

D Smart : 15 mbps

Türknet : 16 mbps ama yeni hat çekerse 25 mbps

Vodafone : 81 mbps

Altyapınız var diyo

Anlamadığım şu. Türknete göre şuanki hattım 16 mbps alır ama yeni üyelik açtırırsanız 35 olur diyo. Bu kısmı anlamadım ben aynı yerden aynı kablodan gelmeyecekmi nasıl yeni üyelik yapınca bu kadar fark ediyoki ?

• Vdsl kablodan bahsediyor, kablolar degisiyor mu bilmiyorum ama baglanti turu farkli ondan bahsediyor sanirim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • CSB yazmayan adam C kullanıcısına yanıt
    Nasıl yani. şuanki kablolarımı değiştirsem hızım artacakmı ?
  • Saha dolabı tarafından port değişecek aslında taşıma yapılıp port değiştirilebilir neden öyle dediler acaba ? Bence hatalı bilgilendirme yapılmış. Açılış yine adsl olur sonra VDSL e geçersiniz. Bence tekrar görüşün. Size taşıdıktan sonra VDSL e geçiş yapabilir misiniz diye sorun.

Vodafone un sitesinde 81 çıkıyor ise (VDSL) 35 i rahat alırsınız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kütahyalı_ramazan kullanıcısına yanıt
    Türknet kesin bi şekilde kullandığınız sabit hatdan alabileceğiniz maximum hız 16 mbps diyo. 35 olması için yeni hat çekmemiz lazım diyo inanın çok kafa karıştırdılar
  • Numaranıza VDSL hakkı yazılmamıştır. Numarayı Sol dan TT ye mi taşıdınız ?

Soldan tt ye taşıma nedir hocam ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ev telefonunuz Turkcell Superonline dadir oradan Türk Telekom a geçiş taşıma (voip den pstn e dönüştürme)

Ev telefonu superonline da değildi ama tt ye taşıdığımız doğru.

Ancak d smart aynen şunu dedi BAĞLI BULUNDUĞUNUZ SANTRAL 15 mbps alır maximum ne yaparsanız yapın
  • Hocam aynı şey benim de başıma geldi.4 senedir millenicom bana en fazla 11 mps hız veriyoruz dediler.Fazlası kopma yaşanır dedi.Türknetin sitesinde 16 mps gösteriyor.Altyapı var yazıyor.Müşteri hizmetleri bide port atarsak 24 mps çıkar diyor.Benim etrafımda vdsl kutusuda görmedim.Ya abi kafayı yicem kim yalan söylüyor kimö dogru söylüyor.Millenicomda taadüt iptal ettirmemek icin 8mps aknsiz 50 liraya düşürdü.

• Hocam irtibata geçelimmi ne yapacağız bende bilmiyorum

Türknet yeniden hat verirsek 35 olur diyo ama bilemedim
  • Hat değerlerim nasıl arkadaşlar ? Son günlerde ping sorunum var ve 16mbit aboneliğim olmasına rağmen hız testinde 6mbps çıkıyor. Değerlerden anladığım alabilceğim maksimum hız 12 mbps ancak modeme gönderilen 8mbps doğru mudur ?

quote:

============================================================================
    ADSL Training Status: Showtime
    Mode: ADSL2+ Annex A
    Traffic Type: ATM Mode
    Link Uptime: 0 day: 18 hours: 2 minutes
    ADSL Port Details Upstream Downstream
    Line Rate: 0.807 Mbps 8.223 Mbps
    Actual Net Data Rate: 0.797 Mbps 8.191 Mbps
    Trellis Coding: OFF ON
    SNR Margin: 13.2 dB 14.6 dB
    Actual Delay: 0 ms 0 ms
    Transmit Power: 12.3 dBm 19.3 dBm
    Receive Power: 4.7 dBm 4.7 dBm
    Actual INP: 0.0 symbols 0.0 symbols
    Attainable Net Data Rate: 0.909 Mbps 12.372 Mbps

• d0ru
  • Netspeed ne diyor ? Ev telefonu önemli ve lazım mı ?

Netspeed hakkında bilgim yokki. hizmet alamayacağım ve bilmediğim bi firma olarak görüyorum
  • 1 hafta sonra 1 ay olacak 75 mb 200 gb akk 58 tl memnunum daha önce 6 sene SOL kullandım sözleşme bitti adamlar 24 mb yi 89 tl ye veriyorlarayrıca taahutlu.Taahutsuz neetspeed memnunum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bigben33 -- 22 Şubat 2018; 9:35:16 >
  • bigben33 B kullanıcısına yanıt
    Hocam reklam yapmıyorsunuz dimi gerçekden kullandınız ve memnunsunuz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: vforfreedom

Hocam reklam yapmıyorsunuz dimi gerçekden kullandınız ve memnunsunuz ?

Aşagıdaki resim mevcutu gösteriyor.Ama dediğim gibi bu iş şans işi.Bölgeden bölgeye değişebiliyor.En sonunda TT altyapısı kullanılıyorAltyapı hız sorunu / Kafayı yiyeceğim..Bir taraftan film izlerken yapılan hız testi..

• bigben33 B kullanıcısına yanıt
    şuan 8 mb kullanıyorum bırakın 60 ı 35 i bile görsem benim için hızlıdır. ama şuan evde d smart var ikinci adsl olarak yani yalın olarak netspeed alıyım dedim ama bilemedim
  • sizin için ev telefonunun önemi var mı ? önemli olan sadece numara mı yoksa dakika da lazım mı ?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.