Şimdi Ara

ALTINOLUK Nasıl Bir Yer?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
3.570
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar illa gidelim dediler, kabul ettim, bir apart tutmuşlar. Yarın gidicem, var mı Altınoluk'la ilgili bilgisi olan. Nasıl bir yer, ne yenir, ne içilir, nerelere gidilir? Denizi nasıldır bir de?

• Denizi temiz ve güzeldir.Yanlız kum yok.Taşlık kumsal diye belirttiğimiz alan.Konaklama ucuzdur.Zeytinli ürünler var mesela zeytinli kolonya,sabun vs satılır her yerde.Mıhlı,başdeğirmen şelaleri ve hasanboğuldu köyü var gezilebilecek.Birde sarıkız şenlikleri var ama nezaman bilmiyorum.Atv quad safari tur var.Birde normal safari tur var.Bunlara katılıp gezebilirsin.Aquapark da var geçen sene giriş kişi başı 25 liraydı.Çok kalabalıktı bundan 10 gün önce ancak ramazan dolayısıyla çekilmiştir kalabalık.Şu anda sakindir.Tam zamanı altınoluğun şu sıra.
  • Bilgiler için teşekkür ederim, umarım kötü bir yer değildir diyordum, anlattıklarına bakılırsa güzel yermiş. AquaPark olayına sevindim, kesin giderim. ATV tur da fena değil. İyi, yapacak şeyler varmış demek Altınoluk'ta da.

Akçay
     ALTINOLUK Nasıl Bir Yer?

Altınoluk
     ALTINOLUK Nasıl Bir Yer?

Küçükkuyu
     ALTINOLUK Nasıl Bir Yer?

İstediğin bir çok bilgiyi verebilirim arkadaşım, iyi tatiller

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tour Guide -- 8 Ağustos 2011; 15:37:58 >

• Akçaya uğramanızı tavsiye ederim
  • Öreni tavsiye ederim yakınlarında. Mükemmel bir sahili var.
    Maltepe nasıl bir yer?
    14 yıl önce açıldı
    Muğla/merkez nasıl bir yer ?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hocam edremit körfezi bu yukarıda saydıgım beldeler için 30 km uzunlukta yani 20dk da tüm beldelere gidebilirsin.
  • İnşallah hocam bu arada ekliyorum hemen ; konser döneminde olduğun için sertap erener sıla cem adrian vs vs , bir çok sanatçının konserlerine gitmeyi unutma. Altınoluk'da =) Ben de tatilimi bu yörede yapıyorum. Sıkıldığında özel mesaj atabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tour Guide -- 8 Ağustos 2011; 16:04:23 >
    Teknoloji böyle bir şey işte insanları yakınlaştırıyor mu? yoksa uzaklaştırıyor mu? hiç anlamıyorum.
    Babam beni facebook'a geç yazdırdığı için uzunca bir süre arkadaşlarımla yüzyüze görüşmek zorunda kaldım.
    Şimdilerde her şey harika.
    Facebook - Twitter - Formspring derken
    iyice asosyal bir adam oldum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.