Şimdi Ara

Muğla/merkez nasıl bir yer ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
1
Favori
10.176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ve abilerim Muğla/merkez'e taşınacağız ve muğla/merkezin nasıl bir yer oldğunu öğrenmek istiyorum. Yani tutucu bir yer mi kime sorsam küçük diyor.Şuan tokattayım yani tokat gibi tutucu bir yer mi . Burda sevgili yanına alıp rahat rahat gezemiyorsun bile. hiç yoktan yolda 10 dk yürüsen tanıdık 10 kişiyi görüyorsun öyle küçük bir yer ve gelişmemiş bir yer mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jetix120 -- 3 Mayıs 2014; 23:43:30 >

• Tokatta yaşayan biri bu soruyu sormamalı bence.. Muğla ya bu ne kadar tutucu olabilirki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tutuculuk yok hocam kafaniz rahat olsun.kucukluk olarak soyle bilinen 2 merkezi koordinat vardir atatürk heykeli ve saat kkulesiher yol bu ikisinden birine cikar.buyuk magazalarin cogu vardir sikinti yasamazsiniz.kaybolmaniz imkansizdir daha soracaginix varsa mention atmaniz yeterli :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Muğlaya yakın zamanda gezmeye gittim .

Tabelada 60bin 600 nüfusu yazıyordu. Kuşadası , Marmaris felan oralar merkezden daha kalabalık hele yazın off diyorlar. Çektiğim birkaç resimi paylaşayım seninle. Son resim akyakaya ait. 8 lira gidiş dönüş parası ile muğla merkeze 30dk uzaklıkta. Kesinlikle oraya git. Çok güzel yerlere yakın bir şehir , şanslısın . Şehir sakin , emekli yeri gibi .
     Muğla/merkez nasıl bir yer ? Muğla/merkez nasıl bir yer ? Muğla/merkez nasıl bir yer ? Muğla/merkez nasıl bir yer ? Muğla/merkez nasıl bir yer ?

• jetix120 kullanıcısına yanıt
    Muğla merkez çöp.fethiyeli oldugum için demiyorum fethiye daha iyi

• cevaplar için teşekkür ediyorum. Demek istediğim burda 2 bayan ile yürüyor ol hemen o gözle bakıyorlar. Sosyallik sıfır. Herkes birbirini tanıyor.İnsanları tamamen artist. Öyle sıkıntılar yaşarmıyım ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: jetix120

cevaplar için teşekkür ediyorum. Demek istediğim burda 2 bayan ile yürüyor ol hemen o gözle bakıyorlar. Sosyallik sıfır. Herkes birbirini tanıyor.İnsanları tamamen artist. Öyle sıkıntılar yaşarmıyım ?

muğlada çokca öğrenci olduğu için eyidir sorun yaşamazsın
  • yasamazsiniz burasi ogrenci sehri unisi oldukca buyuk zaten boyle.sıkıntılar burada yasanmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: ` quaD.

Muğlaya yakın zamanda gezmeye gittim .

Tabelada 60bin 600 nüfusu yazıyordu. Kuşadası , Marmaris felan oralar merkezden daha kalabalık hele yazın off diyorlar. Çektiğim birkaç resimi paylaşayım seninle. Son resim akyakaya ait. 8 lira gidiş dönüş parası ile muğla merkeze 30dk uzaklıkta. Kesinlikle oraya git. Çok güzel yerlere yakın bir şehir , şanslısın . Şehir sakin , emekli yeri gibi .
     Muğla/merkez nasıl bir yer ? Muğla/merkez nasıl bir yer ? Muğla/merkez nasıl bir yer ? Muğla/merkez nasıl bir yer ? Muğla/merkez nasıl bir yer ?

Ayni yere gitmisiz ya. O uzun toldan az assa sola donunce hastane var dimi ordan rapor almaya gitmistim meydanida hatirladim ayni duruyor ortami ankaranin cankayasi gibi. Ben gideli 4 sene oldu.

• Peki Milas nasıl bir yer merkezden daha gelişmiş mi _ ?
  • gelişmemiş denir mi bilmem. ama tutucu değil kesinlikle. şirin küçük bir yer bana göre.
  • her yol Ataturk heykeline çikar birde ilceler daha buyuk

• mugla küçük yer koycegizde 4 sene kaldım liseyi orda okudum köyceğiz bambaşka yerdir ama 2014 yılı olmuş birçok şey değişti bugünkü şartlarda birşey demem doğru olmaz

• Mugla tutucu degildir hatta bazi ilcelerinin koyleri disinda Turkiye'nin en rahat yerlerinden birisi.
    Mugla merkez olarak ogrenci sehri pek zevkli degil( yapilcak seyler var ama cok fazla sey bekleme) fakat ilceleri zevkli. Mesela haftasonu Marmaris veya Bodruma'a gidip cok eglenebilirsin. Zaten bu iki yer turistik cennet.
    Sormak istedigin seyler varsa cevaplarim.

• Binary_ kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. Tokattan gelecek birisi için muğla merkez bile cennet gibi gelebilir bence :) merkezde insanlar olsun , ortam olsun nasıldır ?
  • Tutucu degiller kiz dusurmek cok kolay.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kanalizasyon yoktur logarlar taşar. Kışın herkes kömür yaktığı için pis bir havası vardır . Neyse ki marmaris 40 dakika.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Binary_

Mugla tutucu degildir hatta bazi ilcelerinin koyleri disinda Turkiye'nin en rahat yerlerinden birisi.
    Mugla merkez olarak ogrenci sehri pek zevkli degil( yapilcak seyler var ama cok fazla sey bekleme) fakat ilceleri zevkli. Mesela haftasonu Marmaris veya Bodruma'a gidip cok eglenebilirsin. Zaten bu iki yer turistik cennet.
    Sormak istedigin seyler varsa cevaplarim.

Milas nasıl hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: jetix120

Teşekkür ederim. Tokattan gelecek birisi için muğla merkez bile cennet gibi gelebilir bence :) merkezde insanlar olsun , ortam olsun nasıldır ?

Insanlar konusunda cok sikinti yasayacagini sanmiyorum. Suc orani zaten cok dusuk bi cocuk bile sehirde rahatca dolasabilir. Insanlar modern yani. Sevgilinle rahat rahat gezebilirsin.
    Ortam olarak cok bir sey vaadedemez. Yani cok gece hayati yok ama istersen aksam 1 saat bile surmeyen yolla Marmaris'teki barlara gidip eglenebilirsin. Marmaris bu konuda cok iyi.

• Binary_ kullanıcısına yanıt
    Cevapların için teşekkür ediyorum beya bilgi sahibi oldum. İlginç bir soru olacak ama Ehliyetim yok araba fln sıkıntı olur mu yani trafik sıkıntılı mı polis yönünden ? :)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.