Şimdi Ara

SAMSUN NASIL BİR YER

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ya bu Samsun nasıl bir yer okumaya gidicez diye fotoğraflarına baktım beğendim fotoğraflarda şehri ama içi nasıl bir bilgilendirin be eğlencelimi gece hayatı var mı vs.

• Güzel Yerdir Samsun.Öğrenci İçin Birebir Atakum Tarafları Felan.Zaten Öğrenci Şehri Der Bazıları Samsun İçin.Sonuç Olarak Rahat Ol Güzel Yer ve Hoşgeldin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Recep Kalenderoglu

Güzel Yerdir Samsun.Öğrenci İçin Birebir Atakum Tarafları Felan.Zaten Öğrenci Şehri Der Bazıları Samsun İçin.Sonuç Olarak Rahat Ol Güzel Yer ve Hoşgeldin

hoşbulduk sağolasın peki üniversitesi nasıl
  • mitholoji M kullanıcısına yanıt
    Hocam sana bir samsunlu olarak yardım edeyim, Samsun tam öğrenci kentidir 2 tane gelişmiş bölgesi vardır Atakum,İlkadım deniz olması belki de şehri bu kadar değerli yapan bir özellik yurdun nerede bilmiyorum ama Çiftlik yakınlarında olursa daha iyi olur şehrin kalbi orasıdır çünki Avm,Cafe vb Merkezin denizini pek tavsiye etmem pis kokar yıllardır çare bulamadılar ama Atakum daha iyidir temizdir Atakumda cafeler barlar çoğunluktadır (zaten merkezle arada 10 dakika var) ulaşım rahattır Tranvay yada Fakülte kullanıcaksındır büyük ihtimal Tranvay kullanırsın, iti kopuğu yoktur arada sırada çingenlere ratlarsın onlarda yasin satmayı çalışır apram yok dersin üstelemezler yada hayrına 1 lira verirsin rahat bırakırlar (bulaşma 15 kişi bir ıslıkla buluşurlar yediğin dayakla kalırsın) iki tane kopuk bölgesi vardır cezaevi, hastanebaşı oralarada zaten işin düşmez, gece hayatı vardır atakum sahilleri geceleri capcanlıdır samsun uluaşım şehir büyüklüğü insan ve fiziki yapısı olarak güzide bir kentimizdir aklına takılan birşey varsa sorabilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: adill55

Hocam sana bir samsunlu olarak yardım edeyim, Samsun tam öğrenci kentidir 2 tane gelişmiş bölgesi vardır Atakum,İlkadım deniz olması belki de şehri bu kadar değerli yapan bir özellik yurdun nerede bilmiyorum ama Çiftlik yakınlarında olursa daha iyi olur şehrin kalbi orasıdır çünki Avm,Cafe vb Merkezin denizini pek tavsiye etmem pis kokar yıllardır çare bulamadılar ama Atakum daha iyidir temizdir Atakumda cafeler barlar çoğunluktadır (zaten merkezle arada 10 dakika var) ulaşım rahattır Tranvay yada Fakülte kullanıcaksındır büyük ihtimal Tranvay kullanırsın, iti kopuğu yoktur arada sırada çingenlere ratlarsın onlarda yasin satmayı çalışır apram yok dersin üstelemezler yada hayrına 1 lira verirsin rahat bırakırlar (bulaşma 15 kişi bir ıslıkla buluşurlar yediğin dayakla kalırsın) iki tane kopuk bölgesi vardır cezaevi, hastanebaşı oralarada zaten işin düşmez, gece hayatı vardır atakum sahilleri geceleri capcanlıdır samsun uluaşım şehir büyüklüğü insan ve fiziki yapısı olarak güzide bir kentimizdir aklına takılan birşey varsa sorabilirsin.

hocam valla aklımda ki bazı soruları yanıtladın peki üniversitesi hakkında bilgin mi var mı acaba ismini duyuyoruz omu nün ama öğretim üyeleri vs. nasıldır onun hakında bilginiz varsa yardımcı olabilir misiniz ayrıca çok teşekkürler

Şimdi bölümler değişir ama köklü bir üniversite yeri güzel bol bol yeşillik deniz manzarası öğretim üyelerine en iyi sitesine girip ordan bakmak olacaktır ne desem boş olur, çoğu fakülte tek yerleşkede okul normal bir devlet üniversitesi ama okuduğunda pişman olcağını sanmıyorum en iyisi gelip görüp kendin karar vermen.
  • afyon daha iyi. afyon alır. samsun malzeme kalitesi kötü.

applecılar samsungcular anlayacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hahayouaredead -- 27 Temmuz 2013; 0:03:58 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tuzla nasıl bir yer?
    8 yıl önce açıldı
    Maltepe nasıl bir yer?
    13 yıl önce açıldı
    Malatya nasıl bir yer ?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: hahayouaredead

afyon daha iyi. afyon alır. samsun malzeme kalitesi kötü.

applecılar samsungcular anlayacaktır.

afyonda mı okuyorsun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: adill55

Şimdi bölümler değişir ama köklü bir üniversite yeri güzel bol bol yeşillik deniz manzarası öğretim üyelerine en iyi sitesine girip ordan bakmak olacaktır ne desem boş olur, çoğu fakülte tek yerleşkede okul normal bir devlet üniversitesi ama okuduğunda pişman olcağını sanmıyorum en iyisi gelip görüp kendin karar vermen.

sağol hocam çok yardımcı oldun samsunlu insanlarında nasıl olduklarını öğrendik böylece
  • Yerel gazeteler kendi aralarında konsensüs sağlayıp tecavüz haberlerini yayınlamama kararı almışlar Samsun'da, işte öyle bir şehir.

Samsunlu bir arkadaşım vardı, Samsun'u yazmayın diye tavsiye verdiği arkadaşlarının tavsiyelerini dinlemediklerinde çektiklerini anlatıyordu da, sıkıntı şeylerdi.
    Hocam insanı temizdir ama çok karışık çingeneside var, apaçiside var, dindarı var, solcusu var, milliyetçisi var varda var yani başka şehirler gibi dindar şehir değil hiç değilse ortada kısaca Eskişehrin 2 gömlek alt versiyonu. Sana şimdiden başarılar dilerim bölümün neydi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mitholoji

Ya bu Samsun nasıl bir yer okumaya gidicez diye fotoğraflarına baktım beğendim fotoğraflarda şehri ama içi nasıl bir bilgilendirin be eğlencelimi gece hayatı var mı vs.

Hocam hangi bölümü kazandın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-EED1ADA31 -- 27 Temmuz 2013; 0:28:36 >
  • Samsun Karadeniz'in en gelişmiş yerlerinden birisidir. Her türlü imkan ve olanak var. Yalnız halkı biraz acayip. Aydını da var yobazıda var. Her türlü insanı tanırsın
  • quote:

bölüm malzeme bilimi ve mühendisliği

Bende bilgisayar mühendisliğini kazandımda ondan sordum,belki aynı bölümdür ümidiyle
  • güzel
  • quote:

Orijinalden alıntı: [Dark Blue]

quote:

Bende bilgisayar mühendisliğini kazandımda ondan sordum,belki aynı bölümdür ümidiyle

yok hacı biz çalışmadık yattık hep
  • quote:

quote:

Ya bu Samsun nasıl bir yer okumaya gidicez diye fotoğraflarına baktım beğendim fotoğraflarda şehri ama içi nasıl bir bilgilendirin be eğlencelimi gece hayatı var mı vs.

malzeme bilimi mühendisliği hocam
  • quote:

quote:

quote:

Hocam,konaklama konusunu ne yaptın.Yurttamı kalacaksın?

• quote:

quote:

hocam bizim izmir gibi aynı yani iyi sıkıntı çekmiycez ozaman
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam,konaklama konusunu ne yaptın.Yurttamı kalacaksın?

29unda kyk başvuruları başlıyormuş ilk sene yurtta kalmayı düşünüyorum sen ne yapmayı düşünüyorsun

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.