Şimdi Ara

Eski yıllara ait TV ARŞİVİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
0
Favori
16.824
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar televizyon kanallarının arşivlerine nereden ulaşabilirim özellikle 2006 yılına ait.Eskiden bildiğim yabancı bir site vardı tüm tv kanallarının arşivleri vardı.Var mı böyle bir site bilen?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Eski Yılların Televizyon Arşivlerini Keşfedin

Televizyon geçmişine bir yolculuk yapmak ister misin? Eski TV programlarının arşivi, unutulmaz anları yeniden yaşamanı ve televizyon tarihinin gelişimini keşfetmeni sağlar.

TV Arşivlerine Ulaşım

Eski TV programlarına ulaşmanın çeşitli yolları var:

• TV Arşiv Kanalları: Dijital yayın platformları ve kablolu TV sağlayıcıları genellikle eski TV programlarını yayınlayan özel kanallar sunar.
    • Çevrimiçi Arşivler: YouTube, Dailymotion ve Internet Archive gibi çevrimiçi platformlar, eski TV programlarının bölümlerini içerir.
    • Kütüphaneler ve Üniversiteler: Bazı kütüphaneler ve üniversiteler, araştırma amaçlı TV arşivi koleksiyonları barındırır.

TV Arşivlerinin Faydaları

TV arşivleri aşağıdakiler için paha biçilmez bir kaynaktır:

• Tarihi Araştırma: Geçmiş olayları anlamak ve televizyonun toplumsal ve kültürel etkilerini incelemek için eski TV programlarını analiz edebilirsin.
    • Nostalji ve Hatıralar: Çocukluk anılarını yeniden canlandırmak ve sevdiğin eski programları izlemek için TV arşivlerini kullanabilirsin.
    • Eğitim ve Araştırma: Eski TV programları, televizyon yapım teknikleri, medya tarihçesi ve popüler kültür hakkındaki bilgilerini geliştirmek için kullanılabilir.

TV Arşivlerinin Korunması

Eski TV programlarının korunması önemlidir çünkü bunlar tarihi ve kültürel mirasımızın bir parçasıdır. Dijitalleştirme ve arşivleme girişimleri, gelecek nesiller için bu programların korunmasını sağlar.

Sonuç

Eski TV programlarının arşivi, televizyon geçmişini yeniden ziyaret etmen, tarihi araştırman ve nostaljiyi deneyimlemen için benzersiz bir fırsat sunar. Çeşitli ulaşım seçeneklerini araştırarak ve mevcut kaynakları kullanarak, televizyon tarihinin hazinelerini keşfedebilir ve geçmişin büyüsünü yeniden yaşayabilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • yok mu koskoca forumda yardımcı olacak.hiç mi yok böyle bir site
  • Cepten giriyorum o yuzden siteye bakamiyorum fakat yildiz.tv diye bir site oldugunu duymustum bakabilirsin bi
  • o site son 10 günün arşivini yayınlıyor
    quote:

Orijinalden alıntı: freeagle

Cepten giriyorum o yuzden siteye bakamiyorum fakat yildiz.tv diye bir site oldugunu duymustum bakabilirsin bi
  • www.archive.org
    Internet Archive: Wayback Machine
    http://www.archive.org/web/web.php

işini görür mü
  • burda türk tvlerine ait hiçbirşey yok ki
    quote:

Orijinalden alıntı: KiLLeRBoY9405

www.archive.org
    Internet Archive: Wayback Machine
    http://www.archive.org/web/web.php

işini görür mü
  • up dh up
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • up
  • up
  • up
  • öyle bir site yoktur muhtemelen..arşivlerini arşiv odalarında saklarlar kanallar... internette olmaz.. ne arıyorsun ki eski yıllardan .. dizi film haber vesaire..
  • bir tanıdığımın katıldığı program peki bu arşivleri bizlere yollama imkanları var mıdır
    quote:

Orijinalden alıntı: koçari

öyle bir site yoktur muhtemelen..arşivlerini arşiv odalarında saklarlar kanallar... internette olmaz.. ne arıyorsun ki eski yıllardan .. dizi film haber vesaire..
  • quote:

Orijinalden alıntı: joseph116
    bir tanıdığımın katıldığı program peki bu arşivleri bizlere yollama imkanları var mıdır
    quote:

öyle bir site yoktur muhtemelen..arşivlerini arşiv odalarında saklarlar kanallar... internette olmaz.. ne arıyorsun ki eski yıllardan .. dizi film haber vesaire..

Zannetmiyorum, yollamazlar.
  • offf.. hiç mi yok böyle bir site
    quote:

Orijinalden alıntı: C£nq

quote:

bir tanıdığımın katıldığı program peki bu arşivleri bizlere yollama imkanları var mıdır
    quote:

Zannetmiyorum, yollamazlar.
  • kanalı ara yardım iste..belki incelik ederler.. eskiyse bulman imkansız netten...
  • mail attım artık cevap gelirse...
    quote:

kanalı ara yardım iste..belki incelik ederler.. eskiyse bulman imkansız netten...
  • ÖĞRENMEK İSTEDİĞİN GÜNÜ YAZ ATIYORUM 02.11.2006 DİYE SONRA TV REHBERİ YAZ GOOGLE'A
  • bu şekilde anca yayın akışı çıkıyor.ben programın kayıdını istioyrum
    quote:

Orijinalden alıntı: X kare

ÖĞRENMEK İSTEDİĞİN GÜNÜ YAZ ATIYORUM 02.11.2006 DİYE SONRA TV REHBERİ YAZ GOOGLE'A
  • quote:

bu şekilde anca yayın akışı çıkıyor.ben programın kayıdını istioyrum
    quote:

Orijinalden alıntı: X kare

ÖĞRENMEK İSTEDİĞİN GÜNÜ YAZ ATIYORUM 02.11.2006 DİYE SONRA TV REHBERİ YAZ GOOGLE'A

Onu netten ublmana imkan yok..
  • Programın adı neydi ?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.