Şimdi Ara

Alper Potuk ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
43
Cevap
1
Favori
1.241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Takimda dikine oynayip adam eksiltebilen tek oyuncunun ustune ustluk milyonlarca para vermisken yedekte tutmanin sebebi neymis?

Dun hocaya soru yoneltildi mi?

Yoksa sirf Gs ye inat olsun diye aldik da yedek mi tutuyoruruz..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• evet sırf bize inat olsun diye aldınız
  • Emre'yi severim ama artık yaşı sebebiyle maçları kaldıramıyor Emre yerine ilk 11'de başlamalıydı Alper.
  • Taraftar sussun diye aldınız.
  • Sneijderden daha kaliteli olduğunu düşündüğünüz için ona verilenden daha fazla para verdiniz. Beklentiniz çok yüksek, olmasını bekliyorsunuz
  • günaydın birader
  • quote:

Orijinalden alıntı: urugakhina

Sneijderden daha kaliteli olduğunu düşündüğünüz için ona verilenden daha fazla para verdiniz. Beklentiniz çok yüksek, olmasını bekliyorsunuz
    Meireles Cristian M.Topal dururken hala Emreye laf edenler var
  • quote:

Orijinalden alıntı: he_man

Mehmet Topal ne alaka hocam takımın en iyisi .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: he_man

Lafın banaysa Emre'ye birşey demedim.
  • Bu takımda kadroya yazılacak 4 garanti adam var, Alper-Emenike-Alves-Sow.. 2 tanesi dün yedek başladı. Ersun Yanal'ı anlamak mümkün değil maalesef.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mete.

Bu takımda kadroya yazılacak 4 garanti adam var, Alper-Emenike-Alves-Sow.. 2 tanesi dün yedek başladı. Ersun Yanal'ı anlamak mümkün değil maalesef.

ben bu takıma en başta mehmet topal'ı yazarım.gökhan'dan da önce.kim ne derse desin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sfred

Takimda dikine oynayip adam eksiltebilen tek oyuncunun ustune ustluk milyonlarca para vermisken yedekte tutmanin sebebi neymis?

Ne alakası var. Fenerbahçe daha gecen sezon başından beri Alper Potuk ile ilgileniyordu. Gecen sezon başında Alper ile anlaştık ama Eskişehir bırakmadı. Daha sonra devre arası ilgilendik gine Eskişehir bırakmadı.
    Bu transfer dönemi başladığı ilk günlerden itibaren tekrar ilgilendik Eskişehir gine bırakmayınca görüşmeleri yavaşlattık. GS takımı ise bu transfer dönemin de devreye girdi. Öyle olunca bizimkiler de yavaşlattıkları ve beklemeye aldıkları görüşmeleri tekrar başlattılar ve Alper'i aldılar.

GS inatla yapılmış bir transfer değil. Fenerbahçe 2 senedir Alper'i almaya çalışıyordu. Gs bu transfer döneminde devreye girdi. Ama yönetimleri ve medya öyle bir hava yarattılar ki sanki Fenerbahçe Alper ile hiç ilgilenmemiş de sonradan devreye girmiş gibi. Fenerbahçe 2 senedir uğraştığı transferi kaptırmamak için son bir hamle yaparak Alper'i aldı. Gs kendi taraftarlarını kandırma oyununa gelmeyim. Daha Alper'in A sı Gs anılmazken Gazeteler de ve TV kanallarında Alper ve Fenerbahçe haberleri vardı.

• Yav alperde alper ne alperi sizin uefa kupanız varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: FloşRoyal

quote:

Orijinalden alıntı: Mete.

Bu takımda kadroya yazılacak 4 garanti adam var, Alper-Emenike-Alves-Sow.. 2 tanesi dün yedek başladı. Ersun Yanal'ı anlamak mümkün değil maalesef.

ben bu takıma en başta mehmet topal'ı yazarım.gökhan'dan da önce.kim ne derse desin

Doğrudur, takımdaki defansif özellikleri olan tek orta saha oyuncusu Mehmet Topal. Yerine oynayabilecek 2. oyuncumuz yok GG gibi. Nasıl bir planlama, nasıl bir taktik anlayışıdır çözemedim gitti.

4-3-3 oynuyoruz güya, false 9 kim diye sorsak teknik ekibe aval avala bakarlar yüzümüze. Cidden sıkıldım artık izlemekten..

• Ulan orta saha dökülüyo dökülüyo. Sırf yaşı ve tecrübesi için Emreyi Meirelesi 80 dakika oynatıyor adam. Ne düşünüyo acaba bunlar 30+ yaşında adamlar tecrübeleri var, Alper genç ıy kaka falan mı diyor ? Alper mis gibi oynar bu ortasahada.
  • sırf onunla kalsa gene iyi gökhan gönül yerine oynayacak oyuncumuz varmı? vardı orhan şam onuda verdik en azından yedeği oluyordu.

yok yok aziz yıldırım dedik vs tamam fenerbahçeye büyük hizmetler verdi ki bende hep destekledim ama gerçekten hala destek çıkanların aklına şaşarım yani adam artık fenerbahçeye zarar veriyor ve bunu fenerbahçeliler göremiyor gerçekten durum çok vahim

emenikeyi alıyoruz çok istediğimiz adam yedekde bekliyor.

Fenerbahçede kanat oyuncusu varmı söylermisiniz gerçekten mevkii kanat oyuncusu olan? ileri sağ sol?

Bilemiyorum ama fenerbahçe artık oyunuyla kabak tadı vermeye başladı bu senede bir şey olmayacak gibi duruyor diğer takımlarda da bir şey yok bjk trabzon 2 gün önce gs nin ilk maçından sonra ahmet çakar ( nefret ederim adamdan ) gs şampi demişti :) gerçekten de öyle sanırım.

Ersun hoca ligde 4 hafta geçsin o zaman görün demişti fenerbahçe'yi 4 hafta geçince seni fb nin başında görebilecekmiyiz acaba.

Umarım ben yanılırım da taraftarın istediği özlediği futbolu oynar fenerbahçe

Saldır atak yap savaş ama yenil önemli değil yeter ki oynaaaaaa

http://youtu.be/Oq4wI20aQho

• quote:

Orijinalden alıntı: isyankar07

Yav alperde alper ne alperi sizin uefa kupanız varmı

fake hesapmısın nesin olum sen

her mesajında nerdeyse sizin uefa kupanız varmı diyosun ya fake hesap yada yaş 0-10 aralığı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Noctivagant

quote:

Orijinalden alıntı: Sfred

Takimda dikine oynayip adam eksiltebilen tek oyuncunun ustune ustluk milyonlarca para vermisken yedekte tutmanin sebebi neymis?

Ne alakası var. Fenerbahçe daha gecen sezon başından beri Alper Potuk ile ilgileniyordu. Gecen sezon başında Alper ile anlaştık ama Eskişehir bırakmadı. Daha sonra devre arası ilgilendik gine Eskişehir bırakmadı.
    Bu transfer dönemi başladığı ilk günlerden itibaren tekrar ilgilendik Eskişehir gine bırakmayınca görüşmeleri yavaşlattık. GS takımı ise bu transfer dönemin de devreye girdi. Öyle olunca bizimkiler de yavaşlattıkları ve beklemeye aldıkları görüşmeleri tekrar başlattılar ve Alper'i aldılar.

GS inatla yapılmış bir transfer değil. Fenerbahçe 2 senedir Alper'i almaya çalışıyordu. Gs bu transfer döneminde devreye girdi. Ama yönetimleri ve medya öyle bir hava yarattılar ki sanki Fenerbahçe Alper ile hiç ilgilenmemiş de sonradan devreye girmiş gibi. Fenerbahçe 2 senedir uğraştığı transferi kaptırmamak için son bir hamle yaparak Alper'i aldı. Gs kendi taraftarlarını kandırma oyununa gelmeyim. Daha Alper'in A sı Gs anılmazken Gazeteler de ve TV kanallarında Alper ve Fenerbahçe haberleri vardı.
    GİNE nedir yahu naptın sen ya ....

• quote:

Orijinalden alıntı: Zexial

quote:

Orijinalden alıntı: isyankar07

Yav alperde alper ne alperi sizin uefa kupanız varmı

fake hesapmısın nesin olum sen

her mesajında nerdeyse sizin uefa kupanız varmı diyosun ya fake hesap yada yaş 0-10 aralığı

Ben 7 diyorum.
  • Hocayı anlamak çok zor. Adam akıllı futboldan anlayan biri gelsinn uçursun bu takımı. Fenerbahçe tarihinin en kaliteli kadrolarından birini bulunuduruyorsun sen elinde, e bunu da oynatmayı bileceksin bi zahmet. Taraftar mı dizilişi yapsın, taraftar mı oluştursun takımı.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.