Şimdi Ara

Alper potuk liseden arkadaşımdı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar eskişehirde 22 sene yaşadım şimdi mersine taşındık. Lise 1-2 ve 3. Sınıfın ilk döneminde beraber okuduk meslek lisesi bilgisayar bölümündeydik. İkimizde 91 liyiz çok yakın arkadaşları vardı mehmet emin tezel en yakın arkadaşıydı halada takılıyorlar. Alper beşiktaşı tutardı babası çiftçiydi zamanında simit ayrana talim ederdi okulda öğle aralarında şimdi yılda 1.2 m euro alıyor. Çok saygılı çocuktu ve hala o saygısını bozmadı. Abisi var emrah potuk. Şimdi bir araba almış audi r8 beyaz. Sormak istedikleriniz varsa sorabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Şu futbolcu hangi takımlı muhabbetini bırakalım artık, Burak ta Beşiktaşlı ama Escude'nin önünde nasıl uçtuğunu hepimiz biliyoruz.

Bu burnuna estetik olayı doğru mu?

• Konusuyor musun alperle hic yada arasan hatir sayar mi sana

• Görüşmeye devam ediyor musun peki?

• quote:

Orijinalden alıntı: Aegon VI Targaryen

Şu futbolcu hangi takımlı muhabbetini bırakalım artık, Burak ta Beşiktaşlı ama Escude'nin önünde nasıl uçtuğunu hepimiz biliyoruz.

Bu burnuna estetik olayı doğru mu?

Hocam burnu laz burnu gibiydi fenere gitti bi baktık estetik olmuş eski esesteki fotolara bakabilirsin burnu kemerliydi.

• Kulube kac yasinda kaydoldu? Yani lisedeyken herhangi bir kuluptemiydi?Okul futbol takiminda oynadimi?

• quote:

Orijinalden alıntı: DeaglePower

Konusuyor musun alperle hic yada arasan hatir sayar mi sana

Esesteyken ve ben eskişehirdeyken bilenler bilir espark vardı avm 1-2 kez karşılaştık konuştuk arada muhabbet ederdik ama ist'a gittikten sonra face den yazdım cevap yazmadı görüşmüyoruz hiç

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İlhan Selçuk neden gözaltında?
    17 yıl önce açıldı
    Harun Tekin = Yerli Muslera
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • madem ulaşabiliyosun söyle alper'e burası anadolu takımı değil,yan gelip yatmasın adam gibi çalışıp kendisini geliştirsin,yeni tuncay diyoruz ona kendine gelsin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FanatikBj-k

Kulube kac yasinda kaydoldu? Yani lisedeyken herhangi bir kuluptemiydi?Okul futbol takiminda oynadimi?

Çiftelerspordan lise takımına geldi. Lise ile şampiyon oldular. Kaç yaşında oynamaya başladı bilmiyorum ama 18-19 lu yaşlarda esese profesyonelliğe yükseldi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lord Joker

madem ulaşabiliyosun söyle alper'e burası anadolu takımı değil,yan gelip yatmasın adam gibi çalışıp kendisini geliştirsin,yeni tuncay diyoruz ona kendine gelsin

Hocam bende top oynadım alperle ve takip ederim adamda sadece dribling ve çalım atma özelliği var. Şut özelliği 0 ve gelişmiyor. Vucudu gelişsede futbolcuya gereken fiziksel özellikler yok dokunan yıkıyor. İstanbula geldikten sonra gelişimi bıraktı.

• adamlar inanmış ciddi ciddi soru soruyolar bide
  • Arda Turan ile aynı lisedeydik. (CİDDİYİM.)
  • Recep Niyaz bizim mahallede oturuyodu.Valla ciddiyim
  • Doğrudur yanlıştır bilmem ama bu adamın troll olduğunu düşününce insanın inanası gelmiyor. Trollüyorsa iyi uğraşmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kara_Mamba_24

Recep Niyaz bizim mahallede oturuyodu.Valla ciddiyim

Oda birseymi? messi benim ilkokul arkadaşımdı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Rudy Fernandez

adamlar inanmış ciddi ciddi soru soruyolar bide

sazan.avi

• Desmond kullanıcısına yanıt
    See you an another life brother.

Bu arada Semih Şentürk benim dayımın mahalle arkadaşı, babası da dedemin kahve arkadaşı.

Dayımlar zamanında mahallede top oynarlarken semih'i oyuna almıyolarmış kötü diye :D Gerçi hiçbir zaman iyi olmadı sadece fırsatları iyi değerlendirdi. 7-8 yıl önce dedem rica etmiş babasına gelsin bi fotoğraf çektirsin diye akşam gittik evlerine apartman önüne giymiş pijamasını elinde cep telefonu mesajlaşıyo uyduruktan bir fotoğraf çektik ve yaklaşık 10 11 yaşlarındayken bana kocaman forma vermişlerdi belki şimdi anca oluyodur hiç giymedim :D imzalı forma
  • Doğrudur yanlıştır bilmem ama bu adamın troll olduğunu düşününce insanın inanası gelmiyor. Trollüyorsa iyi uğraşmış.
  • Caner bizim evin arkasındaki liseden mezun oldu, ama sınıf arkadaşı değildik tabi benden 3-4 yaş büyük olduğu için Beden eğitimi hocalarımız aynıydı sadece, onun dışında 98 yılında babam Ersun Yanal'a tempra satmıştı
  • Yılmaz vural da dayımın sınıf arkadaşıymış. Çocukken çok efendi sakinmiş o zamanlar takla felan atmıyormuş.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.