|
Midye ve Suşinin aslında yasaklanması lazım. Suşi'nin de midyeden ayrı kalır yanı yok. Çiğ balık sonuçta. |
|

|
Midye ve Suşinin aslında yasaklanması lazım. Suşi'nin de midyeden ayrı kalır yanı yok. Çiğ balık sonuçta. |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Virtual Reality -- 15 Kasım 2025; 1:11:34 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
Euro değerli, orada yüzüne bakmazlar ama TR'de kralsın... |
|
|
Bahsettiğin durumun aynısı Hindistan'da yaşanıyor. Orada yaşayan insanları yedikleri içtiklerini yiyen turistler anında hastalanıyor. |
|
|
Bu işten başka bir şey çıkacak gibi. Ailaden herkes farklı şeyler yemiş çünkü. Veya Ortaköy Beşiktaş oralar turisttik yerler zehirlenme vakası olsa günde yüzlerce kişi yiyor herkes zehirlenirdi. Hastaneye gittiklerinde değerlerininde normal çıktığı söyleniyor. ( Bunu yırtmak için yanlış söylüyorda olabilirler otopsi sonucu çıkacak bazı şeyler. ) Ama doktorlar tutuklanmadı. Mesela bugün benzer şekilde aynı otelde 2 kişi daha zehirlenmiş. ( Otel ile alakalı bir şey çıkacak gibi duruyor. ) Yorumlarda 2-3 ay önce gene bu otelde rahatsızlanıp 2 turist öldü iddiası flanda var. ![]() ibrahim Haskoloğlu (@haskologlu) on X https://x.com/haskologlu/status/1989626060682695064< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0zkanK. -- 15 Kasım 2025; 15:6:17 > |
|
Adamlar Almanya organik yemeklerinden sonra buraya dayanamamış çocuklar vefat etmiş çok yazık Allah rahmet eylesin çok üzücü Malesef Türkiye insanına ben güvenmiyorum her türlü kolay para ve kısa yoldan zengin olma işi bizde şerefli onurlu işini düzgün yapan yok disaridan yemek yemiyorum zorda kalmadıkça Evde lahmacun pizza vs kendimiz yapıyoruz bol malzeme ile < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Bu arada son gelen bilgilere göre otel 1-2 gün önce komple İlaçlanmış. Bu ailenin zehirlenmesi bu ilaçlama kaynaklı olabilire yöneldi oklar. Çünkü gıda zehirlenmesi olsa hastaneye ilk gittiklerinde çıkardı deniyor. Ve hastaneye yürüyerek akşam üstü gidip muayne oluyorlar gayet açılıp iyi olup geri otele gidiyor aile. ( Hastanede de değerleri normal çıkmış deniyor çünkü gıda zehirlenmesine karşı. ) Ama gene gidip otelde yatıyor aile ve gece çocuklardan birisi ölüyor diğerinin bilinci gidiyor. ( Gıda zehirlenmesinde bu kadar hızlıda ölemezsin deniyor. ) Artık kimyasal gazdan mı bu ilaçlama yastığa yorgana sindide oradan olu soluyarak mı zehirlediler veya bardağa masaya bulaştı oradan flan bulaştıda aile içtimi soludumu bilemiyorum ama kokereç yedin midye yedin zehirlenme böyle öldürmez diyor herkes. Yorumlarda otelde damacana varmış ordan mı acaba flan şeklinde bir yorum gördüm ama otel sahibi bizde sadece kapalı hamidiye su var başka yiyecek içecek su satışımızda yok diyor. Bende Üniversitede tavuktan zehirlenmiş birisi olarak az çok zehirlenme nasıl bir şey biliyorum yani... < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0zkanK. -- 15 Kasım 2025; 21:20:15 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _turbo_ -- 16 Kasım 2025; 11:36:8 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
ayrı bir dal olsa da konu ile alakalı olduğu için ayrı konu olarak açtım. burada da bulunsun. yarın öbürgün, memleketin halini ve bu haline destek olan kitleleri iyi anımsarsınız. Bir Ailenin yok olduğu gıda zehirlenmesi konusunda almancıların iğrenç yorumları! | DonanımHaber Forum https://forum.donanimhaber.com/bir-ailenin-yok-oldugu-gida-zehirlenmesi-konusunda-almancilarin-igrenc-yorumlari--162518257 |
|
2 defa gıda zehirlenmesi yaşadım hayatımda biri tarım ilaçlı pırasadan ailecek olduk 3-4 gün yattık evde serumlanıp, biride yurtdışı sofyada. bu kadar ölümcül gıda zehirlenmesi bizde ender görülüyor bende otelden şüpheleniyorum. bebekteki mideyeciden olsa en az 200+ kişi gitmişti şu an birde sosyetik yer orası seyyar satıcıları bile daha bir kalite özenli pahalı. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 16 Kasım 2025; 18:47:14 > |
|