Şimdi Ara

Almanya'da AFD'nin Yukselisinden Ötürü Gocmen ve Mülteciler Endiseli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Almanya'da AFD'nin Yukselisinden Ötürü Gocmen ve Mülteciler EndiseliDW Türkçeyoutube
    Almanya'da aşırı sağcı parti AfD'nin oy oranlarındaki yükseliş, özellikle göçmenlerde korku yaratmaya başladı. Bazı eyalet meclislerinde belirli bir gücü elde eden AfD'nin gelecek seçimlerde federal meclisteki sandalye sayısını artıracağını düşünenlerin sayısı az değil. Peki AfD 'nin koalisyonla da olsa iktidara gelme şansı var mı? YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın! Twitter: @dw_turkce https://twitter.com/dw_turkce Facebook: @dwturkce https://www.facebook.com/dwturkce/
    https://www.youtube.com/watch?v=mJlkZWRryLc&feature=youtu.be

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

"burada Alman eğitimini alıp, ülkenize dönüyorsunuz ve bununla övünüyorsunuz" gibisinden eleştiri almıştık. geri eşim sarışın mavi gözlü ki gören alman değil ruslara benzetiyor. geçenlerde hastaneye kırım Türkleri gelmiş. onlarda almanca yok. eşimi çağırmışlar. eşim Türkçe anlatmış çat pat anlaşmışlar. Eşim hastenede arkadaşlarına ve eğitmenlerine 100 defa "ben rus değilim Türküm" demesine rağmen hala ukraynalı geldiğinde rusça konuşması için eşimi çağırıyorlar Almanya'da AFD'nin Yukselisinden Ötürü Gocmen ve Mülteciler Endiseli 

vatandaş olup AfD'ye oy atasım bile var :)

• Lirikal Militan kullanıcısına yanıt

Bu DW yahudi kanalı zaten. Devlet tvsi olan ARD ve ZDF'yi de yahudiler yönetiyor. ben her ay vergi ödüyorum 20 euro. sırf aptal sol liberal batılı saçmalıkları dinlemek için.

sene başı bir muhabbet olmuştu. burada dışarıdan getirdikleri hinduları, endoneyalıları mesela işe alıyorlar. onları işe alırken almanca istenmiyor. çünkü bu tipleri çalıştırırsan mesela devlet o şirketten o işçi için vergi almıyor.

ama benden b2 ve hatta c1 istiyor falan.

bak bir arkadaşımın başına gelen olayı anlatayım. bu çocuk münihe gitti yazılımcı olarak. şirkette bir Türk daha var ama kız almancı. O kız ile mutfakta ayak üstü Türkçe konuşuyor ve bunu duyan liberal solcu alman takım lideri hemen patrona şikayet ediyor. çocukla konuşuyorlar. çocukta b2 vardı. şirket c1 istemiş ve 12 ay içinde bunu alamazsa kontratını bitireceklerdi.

işte bu liberal solcu zihniyetin tek derdi Türkler idi. bu ara ruslar oldu. ruslara da aynı ırkçlılığı yapıyorlar.

konsolosluk önlerine git. Türkiye'den gelen araplar, zenciler senin önünde sıradalar. "stad" vardır vatandaşlık işlemleri falan yaparsın. Türksün ve doktorsun ama bu arap ve zencilerin arkasında sıra beklersin. çünkü Türksün.

bunu sana Türk olduğun için yapanlar ise AFD yani sağcılar DEĞİL, arap ve zenci sever ve ayrıca pkk ve islamcı sever liberal solcular.

arabın bile çift vatandaş olmaya hakkı var, ama Türk'ün yok!

işte liberal sol almanya.

şimdi ben neden sol partiye oy atayım? Gider AfD'ye atarım!

Almanya'da AFD'nin Yukselisinden Ötürü Gocmen ve Mülteciler Endiseli

• Ülke yahudi malı almanyanın demokrasisini özgür bulana gülerim tamamen kukla bir yapı ,antisiyonizim bir yapının gelmesi almanyada imkansıza yakın dikleneninde kafasına anında vuruyorlar vayy foşik nazi darbeci diye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 8 Ağustos 2023; 15:51:46 >
  • Gittikleri ülkelerin kural ve kültürüne uyum sağlayamıyorlar sonra gelip bunlar ırkçılık yapıyorlar dışlıyorlar bizi neden böyle oluyor diyorlar. Yemezler içinizdeki o saklı gerçekleri görüyor insanlar ama burada yazmayacağım malum kitle tetikleniyor.

Uyuyan höyük krallarından prensesler kaçırdım. Trebon kasabasını yakıp kül ettim. Felurian’la bir gece geçirdim ve hem canıma hem de aklıma mukayyet olabildim. Çoğu insanın kabul edildiğinden daha küçük bir yaşta Üniversite’den atıldım. Başkalarının gündüz gözüyle ağızlarına almaktan bile korktukları yollardan ay ışığı altında geçtim. Tanrılarla konuştum, kadınlar sevdim ve ozanları ağlatan şarkılar yazdım.
  • Gittikleri yere uyum sağlamazlar aksine gittikleri yeri geldikleri yere benzetmeye çalışırlar ondan sonra 'vay efendim bize ırkçılık yapılıyor' diye feryat ederler.

Umarım AFD iktidara gelir...

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.