|
Türkiye, ABD’nin en büyük silah ihracatçısı konumunda!

-
-
Umarım markayı ABD'lilere satmak gibi bir hata yapılmaz...
-
😂😂😂😂😂😂😂
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bireysel silahlanmayı serbest bıraksalar da elin conisinin fuarda beline dolayıp gittiği silahları biz de alabilsek
Adamlara diyoruz ruhsatlı sahip olalım
Bizimkiler diyor "yoooooooook, elin conisine serbest size horemdir"
Kısa namlu pompalı içimde ukde şu slak yasalar yüzünden
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doruhüso -- 28 Mayıs 2025; 23:7:55 >
-
Şu konuda bile siyaset yapıyorlar. Toplumda bölünme yaratmak için ellerinden geleni yapıyorlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Diyordum kesin gene birisi saçma sapan yorum atar diye şaşırtmadın beni. Kimsenin kalbine inmez aksine sevindirir asıl siz bu saçma sapan komplekslerden ne zaman kurtulacaksınız acaba.
-
Silahlarını Florida'da üretmesi ülkemize katma değer kazandırıyor mu? Yani bu silahların parçaları buradan oraya gidip orada mı toplanıyor? Yoksa orada sıfırdan mı üretim yapılıyor? Ya da bir kısmını orada üretip talebe göre buradan takviye mi yapıyor?
-
Malum kesim böyle haberlerin altinda herzaman kuduran mesajlar atiyorlar.
Dur aynı seviyeden saçma bir yorum da ben sana yapayım: Katil İşrayil'e de satıyonuz mu kanka?
-
canik milyar dolarlar kazanıyordur umarım bilgi var mı
-
O malum kesimden her tarafta var. Birileri de işlerine gelmediği zaman yok heykel yok bilmem ne diye yazıyorlar ama ben kimseyi genellemiyorum sizin gibi.
-
katil derken ,
hdp ile kent uzlaşısı yaptınız.
pkk terör ve hdp ye sessiz kalıp , katil israil diyenler genel de " yahudi rum yunan ermeni sevici " oluyor bu arada.
Zaten sarı torbalar için de üzülenler hep , kent uzlaşısı sandık arkadaşları.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
bunlar amerika'da üretilmesi sebebi, glock için lisans muhabbetidir.
bunların yerli üretimi çok tekinsiz. burada yine "yerlı mıllı" övücüleri gelmiş ama bizim FBI Erdal'ın geçen sene konuk ettiği "asayiş berkemal" kullanıcısının yani bir polisin konuşmasını dinleyin.
Amerika'da polisler silahlarını sıkıma hazır kurulu bırakıyorlar. Türkiye'de bunu yapamıyorlarmış. çünkü bu "yerlı ve mıllı" silahlar kendilerince ateş alıyorlarmış.
inanmayan bakar burada "hiykeeeeelllll" diye ağlamaya devam eder :)
amerika'nın almanın malı ile amma çene çalıyorsunuz :D
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pskillercheto -- 29 Mayıs 2025; 0:26:18 > -
hiçbirzaman silah kurulu bırakılmaz. amerikada silah çekiliyorsa kullanılır genelde bizdeki gibi havaya ateş et önce silahı hazırla karşıyı korkuy yok orada. ilk uyarı bacağadır. amerikada. zaman kazanmak için kurulu bırakıyorlar.
-
Bu devlet vatandaşını iyi tanıyor.
-
Yav hee hee :) :)
Devlet kadrolarının çoğu belli bölgelerden doldurulduğundan ve o bölgelerde kaçak/ruhsatsız her türlü silaha (yivli dahil) rahatça ulaşabildiklerinden
"Aman tadımız kaçmasın Ali Rıza bey" modunda takıldıklarından değil de
Devlet tanıyormuş :) :)
Hee hee, tanıya tanıya bi hal olmuş dövlet :) :)
Bu konuda Amerikalıların olumlu görüşlerini okumuştum tanıtım videolarında. Şaşırtıcı değil.
-
Ebıl'ın tüm ürünlerini Çin'de üretmesi Amerika'ya katma değer kazandırıyor mudur sence Muhterem?
-
Öncelikle saygılı üslubunuz için sizi tebrik ederim(!) O sebeple aynı şekilde cevap alacaksınız. Bilmediğim için soruyorum. Eğer sende bilmiyorsan boş yapma. BAN!
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi setcom_2000 -- 29 Mayıs 2025; 10:10:14 >
Umarım markayı ABD'lilere satmak gibi bir hata yapılmaz...
|
Bireysel silahlanmayı serbest bıraksalar da elin conisinin fuarda beline dolayıp gittiği silahları biz de alabilsek
Adamlara diyoruz ruhsatlı sahip olalım Bizimkiler diyor "yoooooooook, elin conisine serbest size horemdir" Kısa namlu pompalı içimde ukde şu slak yasalar yüzünden |
Dostum eğitim seviyesi düşük ve adaletin iyi işlemediği toplumlarda silahlanma çok tehlikeli durumlara yol açar. Arınma gecesini her gece yaşarız burada.
|
Ebıl'ın tüm ürünlerini Çin'de üretmesi Amerika'ya katma değer kazandırıyor mudur sence Muhterem?
|
Bu devlet vatandaşını iyi tanıyor.
|
Bu konuda Amerikalıların olumlu görüşlerini okumuştum tanıtım videolarında. Şaşırtıcı değil. |
Malum kesim böyle haberlerin altinda herzaman kuduran mesajlar atiyorlar. |
muhalefet olacağım diye kasıp cahillikle eleştirmeye çalışmak, aslında oldukça komik bir durum.
abdde, tam detaylarını hatırlamadığım, neredeyse 50-100 yıllık yasalar var, belirli namlu uzunluğun altında silahları ithal etmek yasak. bu durumda canik, namluları orada üretmek zorunda. bu yasalar olmasa bile, bir diğer olası sebep, 10 bin km nakliyeden kurtulmak dahi olabilir. apple işlemcileri tayvanda, üretimin kalanını çinde yapıp almanyaya satınca bazı abdliler çıkıp "amerikada üretmedi, bu ithalat değildir" demiyorlar... ayrıca hali hazırda yolcu uçağı üreten şirket sayısı 3ten oldukça fazla olduğu için cahilce "Türkiye Airbus ve Boeing'ten sonra kendi yolcu uçağını geliştiren 3. ülke oldu" şeklinde haberi, matematiksel olarak sonsuza kadar beklersin... son olarak, caner karanın bugünkü yayınından öğrendiğim bir bilgiyi paylaşayım: kılıçdaroğlunun kurucu üyesi olduğu tesev vakfında (george soros türkiye şubesi) staj gören, tayyip erdoğanın, beratla evli olan kızıymış. bu bilgi ve daha onbinlercesi varken, "Malum 2 partinin" demen, chpnin de o 2 parti ile işbirlikçi olduğunu görememen de, aşırı düzeyde halk tv ve tele1 izleyenlerde yaygın görülen bir durum... |
Benzer içerikler
- iphone alarm çalmıyor
- instagram gizli hesap görme
- youtube kids paralı mı
- hatasız çeviri
- netflix fiyat
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X