Şimdi Ara

alkışlar GS Üniversitesine

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
471
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
    Galatasaray Üniversitesi, terör örgütü üyeliğinden ceza aldığı için BDP’li Sebahat Tuncel’in kampuste düzenlenecek konferansta konuşmacı olmasını istemedi. Konuşmacı listesinden çıkarılmayınca kampusteki oturumu iptal etti.

Galatasaray Üniversitesi Medya Araştırma ve Uygulama Merkezi (MEDİAR), Mor Çatı, Filmmor Kadın Kooperatifi’nin ortaklaşa düzenlediği Cinsiyet Eşitliğinin İnşası Konferansı’na, 5-6 Ekim’de Galatasaray Üniversitesi’nin ev sahipliği yapması planlanıyordu.

İsveç Konsolosluğu’nun da desteğiyle düzenlenen konferansa katılacak konuşmacı listesi üzerinde Sebahat Tuncel’in de bulunduğu haliyle hem üniversite yönetimi hem de konferans organizatörleri anlaşmaya varmıştı.

Ancak Galatasaray Üniversitesi Rektörlüğü, Sebahat Tuncel’in terör örgütü üyeliği suçundan 8 yıl hapis cezası aldığı gün konferans katılımcıları listesinden çıkarılmasını talep etti. Organizatörler tarafından talebin geri çevrilmesi üzerine üniversite yönetimi konferansa tahsis edilen salonun kullanım iznini iptal etti.

http://www.ntvmsnbc.com/id/25383266/

• _____________________________
  • Bunun Sporla alakası yoktur Galatasaraylılıkla hiç yoktur.
    Gerçekten güzel hareket

İmza
  • Helal olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: mr.chucky

Bunun Sporla alakası yoktur Galatasaraylılıkla hiç yoktur.
    Gerçekten güzel hareket

Tamam Fransız uşağıyız.

Gerçekten güzel hareket

kardesim sende oyle bi mesaj atmissin ki don lastigi gibi cek uzat istedigin yere. Ne demek istedigini anlasilir bi dilde yazda digerleride anlasin..

i9 10900k@5Ghz | Asus Rog RTX 3090 OC 24Ghz | Asus ROG Strix XG27UQ 4K 144Hz HDR | MSI MPG Z490 Gaming PLUS 4800Mhz OC | G-Skill 32GB Trident-Z RGB 3600Mhz CL16 | Samsung 2x2TB 970 EVO NVMe M.2 SSD | XPG Levante 240mm RGB | Corsair 850W RM850 80+ Gold | COOLER MASTER MasterBox TD500 Mesh ARGB | Corsair K70 Cherry MX Low Profile Speed RGB | Logitech G Pro X 7.1 | Logitech G Pro Hero 16k DPI | SS QcK Heavy XLarge
  • _____________________________

Steam ID: aeyi
    Origin ID: andaceyi
    PSN ID: andaceyi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fatih Tekke Beşiktaş Yolunda!
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Tuncel in kongreyi geçtim ülkeden üyeliğinin iptali gerekiyor ya neyse. O denli büyük hareket yapacak adam yok sanırım.

Orijinalden alıntı: Gielenberg

quote:

Gerçekten güzel hareket

kardesim sende oyle bi mesaj atmissin ki don lastigi gibi cek uzat istedigin yere. Ne demek istedigini anlasilir bi dilde yazda digerleride anlasin..

Arkadaş BJK, FB, GS farketmeksizin her üniversite yönetiminin gerçekleştirmesi gereken bir hareket olduğundan bahsetmiş bence

• quote:

Orijinalden alıntı: Omara

quote:

Orijinalden alıntı: Gielenberg

quote:

Gerçekten güzel hareket

Arkadaş BJK, FB, GS farketmeksizin her üniversite yönetiminin gerçekleştirmesi gereken bir hareket olduğundan bahsetmiş bence

Ben anladım zaten kardeşim :)
    i9 10900k@5Ghz | Asus Rog RTX 3090 OC 24Ghz | Asus ROG Strix XG27UQ 4K 144Hz HDR | MSI MPG Z490 Gaming PLUS 4800Mhz OC | G-Skill 32GB Trident-Z RGB 3600Mhz CL16 | Samsung 2x2TB 970 EVO NVMe M.2 SSD | XPG Levante 240mm RGB | Corsair 850W RM850 80+ Gold | COOLER MASTER MasterBox TD500 Mesh ARGB | Corsair K70 Cherry MX Low Profile Speed RGB | Logitech G Pro X 7.1 | Logitech G Pro Hero 16k DPI | SS QcK Heavy XLarge

• Terör cezası almasaydı oraya çıkmasına izin verilecekti demek? Bu ülkede herşey kağıda mı dökülmek zorunda? ben onu anlamıyorum. Göz var, nizam var. Ne b.. olduğu yıllardır belli bu kadının.

...Bir gün, İstiklâl ve Cumhuriyeti müdafaa mecburiyetine düşersen, vazifeye atılmak için, içinde bulunacağın vaziyetin imkân ve şerâitini düşünmeyeceksin!
  • Birde Fransız derler...

Orijinalden alıntı: KDV Beyannamesi

Terör cezası almasaydı oraya çıkmasına izin verilecekti demek? Bu ülkede herşey kağıda mı dökülmek zorunda? ben onu anlamıyorum. Göz var, nizam var. Ne b.. olduğu yıllardır belli bu kadının.

Katılıyorum ceza almasa çıkacak mıydı yani?
    ...Bütün bu şerâitten daha elîm ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler. Hattâ bu iktidar sahipleri, şahsî menfaatlerini, müstevlîlerin siyasi emelleriyle tevhid edebilirler. Millet, fakr ü zaruret içinde harap ve bîtap düşmüş olabilir.
    Ey Türk istikbalinin evlâdı! İşte, bu ahval ve şerâit içinde dahi vazifen, Türk istiklâl ve Cumhuriyetini kurtarmaktır! Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur!

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.