Guest-C9BF64E75
=> alkışlar GS Üniversitesine
(19.9.2012 15:54:18)
mr.chucky
(19.9.2012 15:55:35)
Bunun Sporla alakası yoktur Galatasaraylılıkla hiç yoktur.
Gerçekten güzel hareket
EsT
(19.9.2012 15:56:01)
Helal olsun
Hüsnü Nemlendirici
(19.9.2012 16:25:28)
quote:
Orijinalden alıntı: mr.chucky Bunun Sporla alakası yoktur Galatasaraylılıkla hiç yoktur. Gerçekten güzel hareket |
Tamam Fransız uşağıyız.
Gielenberg
(19.9.2012 16:28:35)
quote:
Orijinalden alıntı: mr.chucky Bunun Sporla alakası yoktur Galatasaraylılıkla hiç yoktur. Gerçekten güzel hareket |
kardesim sende oyle bi mesaj atmissin ki don lastigi gibi cek uzat istedigin yere. Ne demek istedigini anlasilir bi dilde yazda digerleride anlasin..
Sanki Bana Pele
(19.9.2012 16:34:23)
Piêr Dé Sans
(19.9.2012 16:38:06)
Tuncel in kongreyi geçtim ülkeden üyeliğinin iptali gerekiyor ya neyse. O denli büyük hareket yapacak adam yok sanırım.
tomthejeer
(19.9.2012 16:45:59)
Keşke gelseydi...; misafirperverliğimizi (!) gösterirdi, öğrenciler.
Omara
(19.9.2012 16:52:28)
quote:
Orijinalden alıntı: Gielenberg quote:
Orijinalden alıntı: mr.chucky Bunun Sporla alakası yoktur Galatasaraylılıkla hiç yoktur. Gerçekten güzel hareket | kardesim sende oyle bi mesaj atmissin ki don lastigi gibi cek uzat istedigin yere. Ne demek istedigini anlasilir bi dilde yazda digerleride anlasin.. |
Arkadaş BJK, FB, GS farketmeksizin her üniversite yönetiminin gerçekleştirmesi gereken bir hareket olduğundan bahsetmiş bence
Gielenberg
(19.9.2012 19:48:19)
quote:
Orijinalden alıntı: Omara quote:
Orijinalden alıntı: Gielenberg quote:
Orijinalden alıntı: mr.chucky Bunun Sporla alakası yoktur Galatasaraylılıkla hiç yoktur. Gerçekten güzel hareket | kardesim sende oyle bi mesaj atmissin ki don lastigi gibi cek uzat istedigin yere. Ne demek istedigini anlasilir bi dilde yazda digerleride anlasin.. | Arkadaş BJK, FB, GS farketmeksizin her üniversite yönetiminin gerçekleştirmesi gereken bir hareket olduğundan bahsetmiş bence |
Ben anladım zaten kardeşim :)
KDV Beyannamesi
(19.9.2012 19:58:24)
Terör cezası almasaydı oraya çıkmasına izin verilecekti demek? Bu ülkede herşey kağıda mı dökülmek zorunda? ben onu anlamıyorum. Göz var, nizam var. Ne b.. olduğu yıllardır belli bu kadının.
EuroAsia
(19.9.2012 19:59:56)
Birde Fransız derler...
Eyvallah
(19.9.2012 20:08:21)
quote:
Orijinalden alıntı: KDV Beyannamesi Terör cezası almasaydı oraya çıkmasına izin verilecekti demek? Bu ülkede herşey kağıda mı dökülmek zorunda? ben onu anlamıyorum. Göz var, nizam var. Ne b.. olduğu yıllardır belli bu kadının. |
Katılıyorum ceza almasa çıkacak mıydı yani?