|
Alibaba, Türkiye’ye 2 milyar dolarlık yatırım yapıyor
-
-
Hepsiburada vb. bi siteyi satın alırlar muhtemelen. Malum yatırım denilen şey bizde satmak oluyor...
-
Destekliyorum. Çok iyi dış ilişkiler kuruluyor, çinlilerle yakında akraba oluruz 🙈😄
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Trendyol'u almışlardı yanlış hatırlamıyorsam onun üzerinden bi yatırım olabilir yine.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kabakdolması -- 18 Eylül 2023; 12:5:54 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Reisin yüzü asık olduguna göre fazla vergi alamayacagı bir yatırım olabilir
-
Evet 2018'de 750m $ civarında satılmıştı.
-
Türkiye'de bir Alibaba sitesi kursalar da şu güzelim Çin ürünlerini daha hızlı ve kolay satın almamızı sağlasalar ne güzel olur.
-
AliExpress'te satılan ürünlerin Türkiye'de üretilmesini sağlayacak, son kullanıcıyı gümrük derdinden kurtaracak bir yatırım olsa tadından yenmez olurdu.
-
Zaten Trendyolu almışlardı
Türkiye Araplara vatandaşlığını peynir ekmek gibi verdiğinden bu yatırımlar ilerde araplar rahat etsin diye yapılıyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
En akıllı yatırım kendi kargo şirektini kurup bizi kapıya bomba bırakır gibi taa Çin'den gelen ürünü atıp kaçan PTT'den kurtarır. Ucuz kuryemi çalıştırıyorlar anlamadım, ama PTT'yi iyice soytarı yaptı bu elemanlar.
-
Vatandaşın yararına olan bir işin yapıldığını en son ne zaman gördünüz? 100 euroya kadar ürünlerde gümrük vergisinin alınmadığı günlerden 5 tl'lik ürünlerden bile vergi alındığı günlere geldik.
-
Benim de aklıma bu gelmişti haberi ilk duyunca. İnşallah öyle olur ama üstteki arkadaşın da dediği gibi vatandaşın yararına bir yatırım olmasını beklemek güç.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Yurt dışındaki her üründen gümrük vergisi alınması kötü ekonomi yönetiminin sonucudur. Yabancı bir yatırımcının Türkiye'de ithalatı azaltacak ve yerli üretimi destekleyecek bir yatırım yapması hem istihdamı, hem de ihracatı arttırıcı bir hamle olacağından dolayı ülke ekonomisine olumlu katkı yapacaktır ve bu da devletin gümrük vergisi gibi vergi kalemlerinde azalmaya gitmesine olanak sağlayacaktır. Yeter ki baştakiler ekonomik refahın yolunun yerli üretimden geçtiğinin, vergileri arttırmanın ise ancak en son çare olarak uygulanabileceğinin farkında olsun ve ona göre hareket etsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nForcer -- 18 Eylül 2023; 22:21:28 > -
aa öyle şey olur mu bunlar öyle şey yaparmı bu dediğin çin ekonomisine zarar verir bu adamlar Çin milliyetçisi her biri,
-
Kural 1- Erdoğan bir işin içindeyse ve buna "yatırım" deniyorsa mutlaka bir "Satış" söz konusudur iyi forumlar 😎
Butun kapilar resie cikar.
Umut ortadogu halklarinin ekmegidir. Her ogun yer. Sonrada sukur eder.
Hukuk olmayan yerde ot bitmez.
Ekonomi bakani degil adalet bakaninin gotunde gezdinizde cocunuzin gelecegi degismeye baslar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İçine zıçtınız lan AliExpress'in
Önce vergisini peşin peşin ödediğim paket gümrüğe takıldı. Vergisi peşin ödenmiş paketi 'Üzerinde yazan değer gerçeği yansıtmıyor' diyerek gümrükte tuttular. Paketi istiyorsan gümrükçüye 65 USD dediler, Allah belanızı versin dedim bıraktım.
1 aydır Türkiye'de muadili olmayan bir kronometre almaya çalışıyorum. Paket daha Çin içerisindeyken geri dönüyor satıcıya. Neden diyorum Ali'ye sor diyor, Ali'ye soruyorum satıcı bilir diyor. 2 defa aynı şekilde geri döndü ve para iadesi yapıldı.
Türkiye'nin baskıları yüzünden vergiyi de saçma sapan hesaplamaya başladılar. 100 liralık parçaya 250 TL vergi yazıyor. 50 defa dert anlatmaya çalıştım ama olmadı. Emeği geçenlerin Allah belasını versin.
Türkiye'de bulunan bir ürün olsa zaten kargosuyla, vergisiyle uğraşılmaz da ambargo altında yaşıyor gibi istediğin parçayı alamamak koyuyor.
-
Avrupa'ya giden tanıdığın varsa onun adresine sipariş et, TR'ye geldiğinde yanında getirsin. Önemli şeyler lazım olduğuna öyle yapıyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ipli jeton -- 19 Eylül 2023; 18:8:54 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
2 milyar dolara karşı e-ticaret yasası ile ilgili bir geri adım atilmış olabilir.Malum en çok trendyolu vurmuştu yasa
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Hepsiburada vb. bi siteyi satın alırlar muhtemelen. Malum yatırım denilen şey bizde satmak oluyor...
|
Reisin yüzü asık olduguna göre fazla vergi alamayacagı bir yatırım olabilir
|
AliExpress'te satılan ürünlerin Türkiye'de üretilmesini sağlayacak, son kullanıcıyı gümrük derdinden kurtaracak bir yatırım olsa tadından yenmez olurdu. |
Vatandaşın yararına olan bir işin yapıldığını en son ne zaman gördünüz? 100 euroya kadar ürünlerde gümrük vergisinin alınmadığı günlerden 5 tl'lik ürünlerden bile vergi alındığı günlere geldik.
|
Kural 1- Erdoğan bir işin içindeyse ve buna "yatırım" deniyorsa mutlaka bir "Satış" söz konusudur iyi forumlar 😎
|
Türkiye'de bir Alibaba sitesi kursalar da şu güzelim Çin ürünlerini daha hızlı ve kolay satın almamızı sağlasalar ne güzel olur.
|
İçine zıçtınız lan AliExpress'in Önce vergisini peşin peşin ödediğim paket gümrüğe takıldı. Vergisi peşin ödenmiş paketi 'Üzerinde yazan değer gerçeği yansıtmıyor' diyerek gümrükte tuttular. Paketi istiyorsan gümrükçüye 65 USD dediler, Allah belanızı versin dedim bıraktım. 1 aydır Türkiye'de muadili olmayan bir kronometre almaya çalışıyorum. Paket daha Çin içerisindeyken geri dönüyor satıcıya. Neden diyorum Ali'ye sor diyor, Ali'ye soruyorum satıcı bilir diyor. 2 defa aynı şekilde geri döndü ve para iadesi yapıldı. Türkiye'nin baskıları yüzünden vergiyi de saçma sapan hesaplamaya başladılar. 100 liralık parçaya 250 TL vergi yazıyor. 50 defa dert anlatmaya çalıştım ama olmadı. Emeği geçenlerin Allah belasını versin. Türkiye'de bulunan bir ürün olsa zaten kargosuyla, vergisiyle uğraşılmaz da ambargo altında yaşıyor gibi istediğin parçayı alamamak koyuyor. |
Türkiye Araplara vatandaşlığını peynir ekmek gibi verdiğinden bu yatırımlar ilerde araplar rahat etsin diye yapılıyor.
|
Trendyol'u almışlardı yanlış hatırlamıyorsam onun üzerinden bi yatırım olabilir yine.
|
Benzer içerikler
- hileli whatsapp
- whatsapp şifre koymak
- instagram profilime kim baktı
- afk nedir
- kilitli klasördeki silinen fotoğrafları geri getirme
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X