Şimdi Ara

Algida aşırı kalitesizleşmiş (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
131
Cevap
9
Favori
10.812
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
137 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

SAF salep kullanıyorum ne kadar saf tabiki üretici olmadığımız için bilemeyiz.

Ben 1 yılda ortalama 400-500 gr kadar salep kullanıyorum.

Aslında dondurma makinesi tedarik edebilsek uğraşmayız 35-60 dakika sonra dondurma hazır olur

• quote:

Orijinalden alıntı: TulparHAN

Ben Salebin kilosunu 800 tl'den alıyorum

ben de onu diyorum işte..

• quote:

Orijinalden alıntı: TulparHAN

SAF salep kullanıyorum ne kadar saf tabiki üretici olmadığımız için bilemeyiz.

Ben 1 yılda ortalama 400-500 gr kadar salep kullanıyorum.

Aslında dondurma makinesi tedarik edebilsek uğraşmayız 35-60 dakika sonra dondurma hazır olur

hacı tarifini okudum da acaip zahmetli bir iş. işin gücün olmayacak ki bir gün önceden başlayıp kendi dondurmanı yapacaksın. elbette kendin yapınca, iyi malzeme ile süper olacağına eminim.

makina olayına zaten girmeye gerek yok, yazın bir kaç defa iyi dondurma yiyeceğiz diye ona yatırım yaıpılmaz.

en güzeli alpedo denk geldiği zaman almak.  

• por favor kullanıcısına yanıt

Hocam işin kolayı var benim gibi çok dondurma tüketiyorsanız tek seferde 10 kg dondurma yapabilirsin. Benim Derin Dondurucu müsait olmadığı için 5 kg yapıyorum.

Gerçekten zahmetli değil 1. Pişirme aşaması 1 saat - 20 dk civarı sürüyor 2. Dondurup karıştırma aşaması da 8-9 kere yapıyorsun onu da 5-6 dk civarı karıştıracaksın evden çalıştığım için molalarda yapıyorum sıkıntı olmuyor, Euro yükselmeseydi ben gözü karartmıştım şerbetli tatlı tüketemiyorum dondurma iyi oluyor ortalama 2.500 tl falan makine almakta fayda var :)

• TulparHAN kullanıcısına yanıt
  • Algida nın mandıra serisi var deneyeniniz var mı %80 i süt ve süt ürünü. Normal maraşa göre süt tadı bariz geliyor. Ülker maraşımın tek kötü yanı aşırı şekerli

• por favor kullanıcısına yanıt

• Tarim kredi kooperatiften aliyorum maras tadi gayet iyi deneyebilirsiniz sut tadi yogun

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    Sanırım sahlebin kalitesinden kısıyorsunuz. 1. Sınıf dağ sahlebinin kilosu 600-750tl arası değişiyor.

• Tiglera Beta T kullanıcısına yanıt

Kendim tükettiğim için kaliteden kısmıyorum.

Aktardaki en pahalı SAF salebi alıyorum artık satıcının insafına kalmış 1 kg salep için 600-800 tl arası fiyat isteniyor.

Bir kilo süt deyince benim aklım çorba oldu, malum süt fiyatları da aldı başını gitti.

Tarifinizi beğendim tam ölçüsünde, süt taze değilse bir çay kaşığı da karbonat ilave edebilirsiniz hocam.

Ah taze keçi sütü bulabilsem ben de yapacağım, bir türlü denk gelmiyor

• Keyif aşırı dandik

Paraya kıyıp carte dour ve magnum alacaksınız

• vjdrsjejv kullanıcısına yanıt

Yok hocam. Alkol, sigara, tütün kullanmıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet dondurmaların tadı bir kaç yıl önceye kadar aşırı değişti. Bunu ben de hissetmiştim. Pek yiyen biri değildim şimdi neredeyse sıfırladım.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Pek bi beklentim olmadığından mı ne düz yiyip geçiyorum pek tadı falan aklımda değil

• Golf bravo Belçika çikolatalı ve rokko. İnşallah bozmazlar

• Aynen öyle Algida su basmış ürünlerine, Ülker Golf ise suanlik eski tadinda

• Arkadaslar bu durumu topluca Cimere sikayet etsek. Algida da kendini bir duzeltse. Aldığım dondurmalarda plastik kokusu geliyor. Icinde buz parcalari cikiyor. Bildiğin bize sut degil buzlu su yediriyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AtiMX4 -- 12 Ağustos 2020; 21:3:13 >
  • Meyve sebze de böyle. Alamancı ve malum tayfa bizim meyvenin fiyatını avrupayla kıyaslıyor.

Yahu aynı ürün değil ki!

Avrupalının yediği çileği, domatesi, elmayı, armudu Türkiyede bulamıyorsunuz bile. Fiyatı kıyaslamak için aynı ürün olması lazım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: souledge

Aynen öyle Algida su basmış ürünlerine, Ülker Golf ise suanlik eski tadinda

Golf ülkerin değil sattılar

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.