Şimdi Ara

Algida aşırı kalitesizleşmiş (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
131
Cevap
9
Favori
10.812
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
137 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • en iyisi açık dondurma. hem her çeşit var. redbullu bile gördüm

• kardeş şok dondurması ve ufak ayranlari güzel bak derim

Algida dondurmalari yamuk çıkıyor paketten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ertugrul_121 -- 11 Ağustos 2020; 0:31:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende diyorum bi tek benim mi ağız tadım bozuk diye. Resmen dondurulmuş beyaz su yiyoruz. Dondurma bile denmez. Magnum alırdım eskiden güzeldi şimdi işe bildigin pekmez tadı geliyor vay be ne hallere düştük

• Geçen seneden sonra algida almayı bıraktık. Sattıkları ürünün dondurma ile alakası yok. Utanmadan 1tl diye reklam yapıyorlar. Bizde golf maraş alıyoruz.

• Hayır hem m*k gibi yapıyorlar hem fiyat artırıyorlar

• Algidaya kötü diyorsunuzda diğerlerini yeseniz algidadaya dua edersiniz o derece reziller Algida kötünün iyisi bence en iyisi aoc dondurmasi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • golf'ün maraş ve diğer iyi serileri algidadan çok daha iyi. En iyisi ev yapımı ama yapamayanlar golf ile devam edebilir.

• Katkı maddeli su

İçindeki süt çikolatadaki c vitamini kadardır

• Ekşi'de de var bu "ben kendim yapıyorum"

Yahu sen kendin yap tamam, ben kendim yapmak istemiyorum. Ben de Avrupa vatandaşı gibi kaliteli dondurma kaliteli çikolata yemek istiyorum.

Sorunu irdelemek yerine "ben kendim yapıyorum" yapın abicim yapın, kolay gelsin.

• Mitrovic kullanıcısına yanıt

Sen avrupa vatandaşı değilsin hakketmiyorsun.

Euro kaç para biliyor musun ?

Avrupa vatandaşı gibi yapılsa sana 15 lira değil 70 liraya satarlar.

• Üstüne para verseler yemem, bildiğin zehir bombası

• quote:

Orijinalden alıntı: Batistuta

golf'ün maraş ve diğer iyi serileri algidadan çok daha iyi. En iyisi ev yapımı ama yapamayanlar golf ile devam edebilir.

Hocam paketli dondurma yemediğim için golf dondurmalarını bilmiyorum, ama ülker firması genel olarak bir çok ürününde glikoz şurubu ve palm yağı kullanıyor, onun için kendileri algidayla birlikte boykot ettiğim firmaların başında gelmektedir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sismancocuk -- 11 Ağustos 2020; 11:18:46 >
  • Bunun konusunu daha önce açmıştım. Özellikle A101 lerde satılan algida ların kalitesi yerlerde.

Almayın.

• Hocam golf maraşım kahramanmaraşta üretiliyor.
    MARAŞ FABRİKA
    Adres:
    Şehitali Mah. Balsuyu Bulvarı No:45 Kılılı Kasabası
    Türkoğlu / Kahramanmaraş

• Arada bir o da sadece Magnum yiyordum. Zaten Carte D'or felaket yağdan oluşan bir şeydi yep

Bu sene farkettim de Magnum da çok fena durumda. Şekerli margarin olmuş.

Bir tek benim sanıyordum:

https://eksisozluk.com/algidanin-fena-bozmasi--6590118

Reklam diyecekler diye marka vermiyorum ama yerli bazı markalar çok daha iyi.

Ama bulmak zor. Evin etrafındaki büfeler sadec Algida satıyor. Neden diye sordum; Algida başka marka satmazsan epey iyi bir indirim yapıyormuş bayilere.

Bu rekabet yasasına aykırı değil mi yasal mı bilmiyorum.

Ama kendi ülkemizde yerli markaların malını bulamayıp yabancıların margarin benzeri çakma ve her sene giderek kötüleşen dondurmalarını bulabiliyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SBK -- 11 Ağustos 2020; 17:31:59 >

• Dondurma yiyeceksen Alpedo marka ye dondurmanın ne oldugunu anlarsın.Hakiki maraş dondormasıdır herkes bilmez.Heryerde satılmıyor bu.

Marketten alacaksansa golf maraşım önerirrim kalitesi tadı iyidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Galatas4ray -- 11 Ağustos 2020; 19:1:24 >
  • E avrupaya hazırladığı ürünü 2euroya satıyor türkiyeye hazırladığını 5tlye satıyor onlar da haklı bir kornettoya magnuma 15tl fiyat çekseler satış yapamayacaklar mecbur maliyeti düşürüp garip saçma buzlu bişeyi dondurma diye veriyorlar. Bizim burda pastane dondurmaları kilosu 35 40tl aralığında en azından düzgün bişey yiyorum

• Bilinçlenme artmış yemeyin zehirleri satılanlar dondurma değil kimyasal karışım

• por favor kullanıcısına yanıt
    Bu firmanın dağıtımında çalışan arkadaştan aldığım bilgiye göre her market farklı kalitede alıyormuş migrosta satılan ile a101'de satılan aynı kalitede değil.

1 kalite-2 kalite-3 kalite şeklinde değişiyormuş örneğin; gidin Lüks semtte ki macro centera ordan alın algida kaliteyi görün dedi

• Acikta satilan dondurmalar daha iyi. Orada da yaptirirsin yarim kilo.

Hatta avmlerde satilan acik dondurmalar hem pahali hem kaliteli.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.