Şimdi Ara

Algida aşırı kalitesizleşmiş (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
131
Cevap
9
Favori
10.812
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
137 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: TulparHAN

Ben kendim yapıyorum hazır dondurma yemiyorum. %100 süt'den 1 oturuşta 500-700 gr dondurma yapıyorum.Haftada 10-12 kg kadar dondurma tüketebiliyoruz. Kilo ve şişme yapmıyor hazır dondurma gibi hemen kesmiyor içerisinde sadece SÜT var.

1 kg süt

180 gr şrker

10 gr Saf Salep

1 paket krema - şart değil

Vanilyalı yapılacaksa 2-3 paket vanilya

Hepsi bu kadar. Çikolatalı veya Meyveli yapılacaksa vanilya koymayın. Limonlu yapacaksanız en son limonu yavaş yavaş ekleyin.

1 Kg Dondurma maliyeti kremasız 12 lira kremalı 17 lira

hahahaha 12 liraymış. sana sahlepi saf diye satan esnaftan uzak dur derim sadece 10gr sahlep 100 lira çünkü   bide saf diye belirtmiş ya saf olan sahlep değil .. 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• TulparHAN kullanıcısına yanıt

1 ay boyunca uğraştım. Gece gündüz karıştırdım. En az 3-4 tarif denedim. Mikser bozdum. Bir türlü buzlanmanın önüne geçemedim ve pes ettim :(

• quote:

Orijinalden alıntı: EnergyHill

Açik dondurma olupta topu 3 tlden satip hala daha orta alt seviyede dondurmalar var.Belirli yerlerde güzel dondurma yenir onun harici yenmez.Düzcede cornetdo diye bi adam var yeni açmiş hayatimda öyle dondurma yemedim bildigin gercek meyveden yapilmiş.topu 3 tl ama efsane %90indan iyi yani dondurma.Sirf o dondurma icin bahaneyle düzceden geçicem.

Çok sağol bu ara sık gidiyorum yerim. Topu 3 TL bedava eğer gerçek dondurma ise, izmirde 6 tl'den yiyorum ben.

Sadece malzeme olarak düşünmemek lazım maliyeti, kira stopaj eleman vs.

• vay be dün 1 TL'lik gökkuşağı dondurmasından aldım eskiden çok severdim yarısına gelmeden çürük ve bayat tarzı tiksindirici bir tat hissettim acaba benim tat duyumdamı bir değişiklik var diye düşünmüştüm şimdi bu konu okuyunca aklıma geldi :D

• CXath1 C kullanıcısına yanıt
    1. 40-50 dk kadar kaynatacaksınız
    2. iyi karıştırmak gerekiyor.

ben daha dün yaptım buzlanma olmadı

• Shiro Battousai kullanıcısına yanıt

Ben Salebin kilosunu 800 tl'den alıyorum

• Algidadan alacaksan Algida mandira alman lazım.Su an marketlerde bulabileceğin en iyi dondurma.İçeriğide iyi.

• İçerik düşe düşe tad kalmadi 😂 geçen 1tl kampanyası vs vardi forumda üşendim almaya.

• o alıp yediğiniz şeyler dondurma değil zaten...

dondurma diye alıp yiyorsanız biraz araştırın derim...

• Ben de Golf tercih etmeye başladım, Algida'nın Carte'dor selection ürünleri bile sütlü buz olmuş bu sene. Golf'ün üst ürünleri en azından dondurma sınıfında geçiyor.

Ha elbette hiçbiri gerçek dondurmanın yerini tutmaz ama ulaşılabilirliği kolay.

• Galatas4ray kullanıcısına yanıt
    Maraşlılar da mı bilmiyor hocam sanki. genelde kervandan alıyoruz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • sonmohikan oturanboğa kullanıcısına yanıt
    Ülke maraşlılardan ibaret değil ki o yüzden herkes bilmiyor

• Galatas4ray kullanıcısına yanıt
    Doğru hocam siz de haklısınız.

• Aynen katılıyorum. Çok kötü şuanda. Ziyan olmasın diye yemiştim en son aldığım dondurmayı.

Golf güzel tavsiye ederim ..

• Hocam belediyeyi çağır asfaltı tuzlasınlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: kendinigelistirentasrali

Algida kalitesizleşmedi, sen fakirleştin.3 senedir bariz bir şekilde meyve ve süt oranları düşüyor.Magnumdaki çamur gibi hissin sebebi içinde süt bile olmaması.

Çok büyük bir yanlışınız var. Fakirleşmeyle kesinlikle alakası yok.

İngilterede 440ml 4 lu paket 24 liraya geliyor ( https://www.tesco.com/groceries/en-GB/search?query=magnum&icid=tescohp_sws-1_m-sug_in-magnum_ab-226-b_out-magnum )

Türkiyede 4 tane tekli alırsan 400ml 24 lira yada ufak 6lı 345ml 22.5tl

https://www.migros.com.tr/magnum-classic-100-ml-p-b0a220

https://www.tesco.com/groceries/en-GB/search?query=magnum&icid=tescohp_sws-1_m-sug_in-magnum_ab-226-b_out-magnum

Bizde her türlü İngiltere'den pahalı. + Kalitesiz malzeme koyduklarından ve asgari ücretin 6 -7 kat daha ucuz olmasından maliyeti kat kat ucuz. Adamlar sırf kar uğruna millete dandik ürün yediyor. Halk almayıp tepki koymazsa sittin sene bu düzen değişmez.

• Neyimiz düzgün ki yabancı dondurma firması bize düzgün dondurma üretip satsın? Algida'da ne doğru dürüst süt ne de meyve var, gerisini siz düşünün artık. Ülkeye göre ürün kalitesi belirliyorlar, bize de 3.Dünya ülkeleri için belirlenen kalitede dondurma lâyık görülüyor. Tabii doğru dürüst gıda denetimi olmaması da cabası. Bak bakalım Türkiye'de üretilen "sütlü buz"u İngiltere'de dondurma diye satabiliyorlar mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hitokiri_johndoesai -- 12 Ağustos 2020; 12:21:50 >
  • Dondurmalar krem şanti'ye dönüştü artık. Düşün sütün litresi 7 liraya geldi.

Onun yerine gidip karpuz peynir alıyorum.

• Tarım ülkesi olan İngiltere mi biz mi

• quote:

Orijinalden alıntı: Sismancocuk

Hocam paketli dondurma yemediğim için golf dondurmalarını bilmiyorum, ama ülker firması genel olarak bir çok ürününde glikoz şurubu ve palm yağı kullanıyor, onun için kendileri algidayla birlikte boykot ettiğim firmaların başında gelmektedir.

Alıntıları Göster

hocam golfü natura gıda üretiyor ülkerle 2017den beri bağlantısı yok bildiğim kadarıyla sattı ülker hisselerini. Ben nadiren paketli dondurma tüketiyorum ama golf algidadan çok daha kaliteli bunu söylemek istedim.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.