Şimdi Ara

Algida aşırı kalitesizleşmiş (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
131
Cevap
9
Favori
10.812
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
137 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş

• Ulan geçen 5.5 liraya cornetto disc Milka aldım. Tadı yok şekeri yok ekşiliği yok. Sanki donmuş kremşanti yiyorum. Çilekli tarafından bi çileği andıran bi tad geliyo sonra hemen geri kaçıyo. Vanilyalı tarafı zaten hiçbir hissiyat yok sadece soğuk. Üstündeki çikolatayla külahından gayrısı tadsız tuzsuz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • golf molf bilmemde firmalar alım gücüyle paralel gitmek için ürünlerin kalitesini düşürüyorlar böylece ürün fiyatını korumuş oluyor. bizde daha düşük kaliteye aynı fiyata ürünleri satın almış oluyoruz. ortalama kaliteye sahip dediğimiz ürünlerde bile her hangi bir kalite kırıntısı kalmamış.

• Magnum hem tadi hemde eski boyutunda degil. gecen bir aldim max kadar kucucuk olmus..

• aaa aynısını bende yaşıyorum.

Millete diyorum etrafımdakiler içme şu zıkkımı diyor.

Ne şişede ne kutuda nede litreliklerde asit yok demekki ondanda çalmışlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 kg süt + 225 gr şeker + 6 gr cremodan.

Saf salep yerine cremodan kullanın. Kilo fiyatı 70-80 TL civarındadır. Bitkisel kaynaklı bir ürün.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam aynı deneyimi bir kaç gün önce yaşadım. Algida cidden inanılmaz kötüydüi Golf ise tam tersi inanılmaz iyiydi. Neden bu kadar fark var anlayamadım.

• Hazır dondurma saçmalık bildiğin döndürülmüş fruktoz .

Ha çok canıniz çekti Alpedo bulursaniz alın gerisi traş

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam merhaba, algida dondurmaların içinde neler olduğuna baksanız zaten anlarsınız. Geçenlerde dondurma alacaktım algida içerisine "yağ" koymuşlar evet yağ ! Maraş donduması alacaktım ama o kıvama getirebilmek için içerisine "gam" eklemişler. Cidden Algida artık eski algida değil, alıp yenilecek ürün olmaktan çıkmış.

• quote:

Orijinalden alıntı: ggbahar

golf molf bilmemde firmalar alım gücüyle paralel gitmek için ürünlerin kalitesini düşürüyorlar böylece ürün fiyatını korumuş oluyor. bizde daha düşük kaliteye aynı fiyata ürünleri satın almış oluyoruz. ortalama kaliteye sahip dediğimiz ürünlerde bile her hangi bir kalite kırıntısı kalmamış.

Alım gücü falan hikaye. Adamlar bizde daha ucuza üretip avrupadan daha pahalıya satıyor. Bizden 6-7 kat daha fazla para kazanan İngiltere'de hem daha ucuz hem daha kaliteli. Alım gücüne göre ayarlama olsaydı şuan 6 liralık magnum 3-4lira olurdu o kaliteye göre o parayı anca hak eder.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.