Şimdi Ara

ALFA ROMEI 156 2.0 ALMAK ISTIYORUM ALFACILAR YARDIMCI OLURMU ACABA

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
11.648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba gorunusu olsun performansı olsun çok hoşuma giden bir araç Bende karar verdim almaya ve İLK ARACIM OLACAK ve 20.000 TL ayırdım 156 2.0 ts 16v Selespeed almak ıstıyorum Yalnız sorunum var ben Tokat ilinde yaşıyorum ve bu araçtan karşıma ya 1-2 tane ancak çıktı yanı bulmak zor ve alırsam aldıktan sonra Servis sorunum felan var nereye götürebilirim tokatta yaşayan alfa kullanan varmı ? burada yada bilen tanıyan

Bırtanesı 156 2.0 ts 16v Selespeed 99 model (163.000 kılometrede) ve fiyat olarak 15.000 istiyor ve hala 0 performansında dıyor ? sizce motoru 163.000 de tabi yaşına göre bana biraz fazla geldi 163.000 den sonra ben alsam bana sıkıntı sorun yasatırmı Aracta lpg de var Hemen hemen kılometreye ne kadar yakar LPG/Benzinle ?

Alfacılar kızmasın ama sormak ıstedıgım baska birşey daha var

Bu araçların sıkça yaşattığı bir sorun varmı veya mesela kullananlar + ları - leri neler ve neden olarak yazar bılgılendırırse cok sevınırım

ve Tokatta bu model arac satan varsa bana yazabılırmı ozelden

• hocam 13 yaşında neredeyse araç. yılda yaklaşık 13000 km yapmış. Bence km'si normal, hatta iyi de denilebilir.
    aracı eğer alırsan, ağır bakımları da yapılmamışsa, büyük şehirlerdeki iyi ustalara yaptırmanı öneririm. ankara'ya gelebilirsin mesela 400 km yol. ağır bakımlar önemli zaten.
    tokat'ta alfadan anlayan usta bulur musun bilmem zor gibi, samsun'da bile 1 tane özel usta varmış ama onun da ne kadar anladığını bilemem.
  • Tokatta alfa romeo kullanan var. Benim tanıdığım 156 2.0 manuel'i olan birisi de var. Sitedeki nicki faho. Kendisine özel mesaj atabilirsin. 156lar hakkında genel bilgi almak için forumun alfa romeo kısmını dolaşabilirsin. İnan o kadar çok yorum var ki bu konuda sadecebu forumdan bi kitap bile yazılır :) O yüzden aynı şeyleri tekrar tekrar yazmaya hiç gerek yok.
  • aynen kardeş bende senın gıbı 6 aydır bu aracı arastıryorum. 14000 tl bırıktırdım bırazdaha zorşlayıp 15000 e kadar cıkıp alfa 156 2.0 sunrufluu derı koltuklu bısey almaya nıyetım var bakalım. artık gına geldı tabı. bı tanıdıklar gıt dıyorlar clıo dızel 2005 al yakıt derdı cekme gıbı. ama arada daglar kadar fark var tabı. ben zaten hafta sonları bınıcem oda zevkıne. ama yınede tupluu olsun tabıukı. o kadar gazlıcaz anlıcan. otomatık tercıh etmıyorum acıkcası.
    soyle 15000e agır baklımları tırger baskı balkatası muaynesı yapılmıs bulunca alacam. sonuc bu.

Orijinalden alıntı: AlCaDrAs

hocam 13 yaşında neredeyse araç. yılda yaklaşık 13000 km yapmış. Bence km'si normal, hatta iyi de denilebilir.
    aracı eğer alırsan, ağır bakımları da yapılmamışsa, büyük şehirlerdeki iyi ustalara yaptırmanı öneririm. ankara'ya gelebilirsin mesela 400 km yol. ağır bakımlar önemli zaten.
    tokat'ta alfadan anlayan usta bulur musun bilmem zor gibi, samsun'da bile 1 tane özel usta varmış ama onun da ne kadar anladığını bilemem.

Evet bende öyle düşünüyorum bızım buradakı sanayı az cok bılırım alfadan oyle cıddı anlamda anlayan saglam usta oldugunuda acıkcası pek sanmıyorum arabayı daha almadan bunlar felan hep sorun oluyor

yani km si felan iyi diyorsunuz bende alsam bı 30 40 bin km yapsam ? oda maksımum sorun olurmu acaba satarken tabi ben satmayı dusunmuyorum bınmek ıcın alacagım ama olurda satmam gerekırse dıye

• quote:

Orijinalden alıntı: camkolonyasi

aynen kardeş bende senın gıbı 6 aydır bu aracı arastıryorum. 14000 tl bırıktırdım bırazdaha zorşlayıp 15000 e kadar cıkıp alfa 156 2.0 sunrufluu derı koltuklu bısey almaya nıyetım var bakalım. artık gına geldı tabı. bı tanıdıklar gıt dıyorlar clıo dızel 2005 al yakıt derdı cekme gıbı. ama arada daglar kadar fark var tabı. ben zaten hafta sonları bınıcem oda zevkıne. ama yınede tupluu olsun tabıukı. o kadar gazlıcaz anlıcan. otomatık tercıh etmıyorum acıkcası.
    soyle 15000e agır baklımları tırger baskı balkatası muaynesı yapılmıs bulunca alacam. sonuc bu.

bende hemen hemen 3-5 aydır bakıyorum araba ben bekarım öyle coluktu cocuktu yada buyuk tu kucuktu araba acısından bu sekılde derdım yok sırf zevk amaclı ve motor gucu + goruntu olarak soyle spor duracak karızma duracak bı araba bakıyordum

ılk basta bende clio bakıyordum sonra bıraz arastırdım test surusu yaptım otomatık vıtes buldum ve 17.000 bın ıstıyordu 1.4 e bu parayı o arabaya asla vermem zaten o tur buyuktu kucuktu derdımde yok bende senın gıbı aynen zevkıne hafta sonları felan gezıcem ve motor gucu en az 1.9 bısıyler bakayım dedım ve Proton gen-2 bakmaya basladım motor gucu cok ıyı olmasada cokta kotu degıl ve araba cok guzel ustelık gorunusu felan muhtesem ve arabanın resmen hastası olmustum özellikleri felanda çok hosuma gıttı resmen kafama koymustum alıcaktım ama gel görki benım bu bulundugum yerde yani tokatta 1 tane dahı bu arabadan yok O YUZDEN TOKATI PEK SEVMIYORUM NE DOGRU DUZGUN SERVIS VAR NE ISTEDIGIN ARABA VAR neyse dedım barı buralardan yıne guclu baska bısıy bakıyım ve alfa romeo denk geldı ve cokta sevdım araba yine güzel işte ustte yazdıgım gıbı alfanında servısıydı felan sorunlarınıda halledıp guzel bı araba buldummu bende alıcam suan hala alfa bakıyorum alfist oldum :D ama GEN2 ALSAYDIM HURDASINI CIKARANA KADAR BINERDIM

• hocam konulara baktım ama pekte benım yazdıklarımın cevabını bulamadım acıkcası zaten benım sorun oturdugum yerlede bıraz alakalı belkı o yuzdende bısıyler bulabılırım dıye yenı konu acayım dedım

Orijinalden alıntı: AlCaDrAs

hocam 13 yaşında neredeyse araç. yılda yaklaşık 13000 km yapmış. Bence km'si normal, hatta iyi de denilebilir.

araba bu ? fıkırlerınız onemlı nasıl sızce acaba

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-alfa-romeo-alfa-romeo-156-2-0-ts-16v-selespeed-53502126/detay/

• S.a ...uzun süre sonra şifremi hatırladım ve soruya cevap verip yardımcı olmak istedim..

İlk önce kendi yaşadıklarımı yazayım.eminim bütün alfa alan yada alacakların yaşadıgı ile aynıdır..2-3 ay hangi marka diye çok düşündüm..ilk başta aklım dizel clio daydı..yukardada nedense herkes önce clio almak istedigini yazmış :).(20 yıldır araçım var şükür.bmw uzun yıllar bindigim ve çok sevdigim bir marka..son 3 yıl ise 307 hdi ye bindim.)

Piyasaya bakmaya başladım ama aklım alfada..veeeee standart şeyler banada söylendi alma şöyle kötü böyle sorunlu parçası yok vs vs..vaz geçtim tabi mercedese karar verdim istediklerim pahalı geldi uygun olanlarıda ben beğenmedim..ama aklım halen alfada.sonra dedimki ya kendime bu alfa bu kadar kötü olamaz 2 . eldeki km lere bakıyorum 150 bin 200 bin bu kadar yolu sorunlu arabayla yapmıyorya bu insanlar sonra motoru uzaydan gelmediye yüzyıllar öncesi veya sonrasının bilinmeyeni degil ya bu motor dedim çokta milleti dinlemeden alfa almaya karar verdim..(tanıdık tamirciler bu karar sonrası bizim burda bi alfa var parçası yok yatıyor parça bekliyor diyince Ankaradan özel servisi aradım parçayı sordum cevap:gelsinler bizde bir sürü var abi ...Oldu...sıra arabayı bulmaya geldi uzatmayım uzun ugraş sonunda 2002 model 156 1.6 kırmızı alfamı aldım....

Şimdi gelelim 2 aylık izlenim ve tecrübelerime..her halde alfa düşünenlerin en çok merak ettigi yer burası olacak..forumu almadan önce aylarca takip ettim böyle cevapları aradım..

sonuçta üstündeki bilinen bir motor çok büyük arıza sıkıntı olmadıkça yag balata falan illaki servise gerek yok güvendigin bir ustada işini görür..ama agır bakımlar için servis en iyisi.

Agır bakım derke insanlar korkuyor..bu arabayı kendi sınıfındaki araçla kıyaslamak lazım..reno dogan ile kıyaslayıp parçası pahalı demek yanlış olur..yoksa biride çıkıp son model mercedesle kıyaslar yooo parçası hiçde pahallı degil hatta sudan ucuz der insanları yanıltır..

Yakıt her araçta oldugu gibi basmayla alakalı..birde şunu belirteyim..benim arabam kime sorsam kıyaslasam her zaman çok yakıyor..adamda benzinli araç olur benim dizelden az yakar 6-8 silindir mercedesi olur lpg var hemde fındık motor der yine benden az yakar vel hasıl benim verilerime güvenirmisiniz bilmem ama hayal kırıklıgı yaşamak istemiyorsanız gerçek veriler Ankara içi trafiginde şöyle 75 tl lpg ile 240-250 km yani km de (+-20) 300 kr yakıyor.(.not:2 ay dizel clioya bindim km de 250 kr yakıyor bilginiz olsun.forumlarda 180-200 arası deniyorda bende iyi az yakıyormuş dedim ama yine ben fazla yaktım ve 200 kr yakan-yakaçak arabada sanmıyorum bu fiyatlarla)

Kilometreye gelince benim araçım çok temiz ve bakımlı km 180 binde ilk bindigimde ve sürdügümde motorum 180 binde olduguna inanmadım..çok yumuşak ve atik bir araç.

sürmesi çok keyifli aldıgım gün bakımlarını yaptırdım tapalardan yaglara kadar degişti 2 aydır şükür bir sıkıntı yok..

yag yakıyor..ustanın dedigi yag yakmayan yok ..ayda bir yagını kontrol etdedi 1 ay sonra 1 lt ye yakın yag ekledim..ama bastıgınız zaman ve yıkatıp karşısına geçtiginiz zamanki keyfi 1 lt yaga degişilmez.

Bütün alfacıların almadan önce söyledigi en önemli şey araçın temizini bulmak ve en önemli şey bu..

Ön takım biraz hassas dediler (ki) benim en çabuk bozdugum şeydir iki aydır tık demedi..hani hassas diyince bende korktum hemen bozulacak diye ama sonuçta camda ipten yapılmamışya saglam madenlerden yapılmış..bütün ön takım sordugumda 1000 tl falan dediler..ancak bütün ön takımında bozulması zaten mümkün degil..veya bütün öntakımı bu sınıfta diger araçlarda kaç para ögrenmek kıyaslamaklazım..

2.0 motorlar daha çok tutuluyor ve 1.6 ile aynı yada daha az yakar dedi ustam 2.0 156 alacaktım ama hem model yüksek ve çok temiz olunca 1.6 aldım.

performansı kalkışta agır ama 3000 devir sonrası muhteşem..trafikte önüm çok dolu degilse 3. viteste devir düşerken gaza basınca inanılmaz keyifli gidiyor devir saati 6000 veya 7000 de kırmızıya geçiyor ve vites degiştirmeden istediginiz hıza çıkıyor. 3. viteste 130 km yaptım sonra bıraktım gidermiydi daha bilmiyorum yada 3. viteste bu araç için 130 nasıl bir degerdi onuda bilmiyorum ama benim denemem bu kadar.(motoru 2.0 ve üstü araçlar ltfn cevap yazmasın biz 3. viteste 150-160 yapıyoruz diye ltfn)bilgi amaçlı yazdım.
    çok uzun yazmaya alışık degilim amma yazmışım kusura bakmayın tşkler..

• quote:

Orijinalden alıntı: şenerköse

S.a ...uzun süre sonra şifremi hatırladım ve soruya cevap verip yardımcı olmak istedim..

İlk önce kendi yaşadıklarımı yazayım.eminim bütün alfa alan yada alacakların yaşadıgı ile aynıdır..2-3 ay hangi marka diye çok düşündüm..ilk başta aklım dizel clio daydı..yukardada nedense herkes önce clio almak istedigini yazmış :).(20 yıldır araçım var şükür.bmw uzun yıllar bindigim ve çok sevdigim bir marka..son 3 yıl ise 307 hdi ye bindim.)

Piyasaya bakmaya başladım ama aklım alfada..veeeee standart şeyler banada söylendi alma şöyle kötü böyle sorunlu parçası yok vs vs..vaz geçtim tabi mercedese karar verdim istediklerim pahalı geldi uygun olanlarıda ben beğenmedim..ama aklım halen alfada.sonra dedimki ya kendime bu alfa bu kadar kötü olamaz 2 . eldeki km lere bakıyorum 150 bin 200 bin bu kadar yolu sorunlu arabayla yapmıyorya bu insanlar sonra motoru uzaydan gelmediye yüzyıllar öncesi veya sonrasının bilinmeyeni degil ya bu motor dedim çokta milleti dinlemeden alfa almaya karar verdim..(tanıdık tamirciler bu karar sonrası bizim burda bi alfa var parçası yok yatıyor parça bekliyor diyince Ankaradan özel servisi aradım parçayı sordum cevap:gelsinler bizde bir sürü var abi ...Oldu...sıra arabayı bulmaya geldi uzatmayım uzun ugraş sonunda 2002 model 156 1.6 kırmızı alfamı aldım....

Şimdi gelelim 2 aylık izlenim ve tecrübelerime..her halde alfa düşünenlerin en çok merak ettigi yer burası olacak..forumu almadan önce aylarca takip ettim böyle cevapları aradım..

sonuçta üstündeki bilinen bir motor çok büyük arıza sıkıntı olmadıkça yag balata falan illaki servise gerek yok güvendigin bir ustada işini görür..ama agır bakımlar için servis en iyisi.

Agır bakım derke insanlar korkuyor..bu arabayı kendi sınıfındaki araçla kıyaslamak lazım..reno dogan ile kıyaslayıp parçası pahalı demek yanlış olur..yoksa biride çıkıp son model mercedesle kıyaslar yooo parçası hiçde pahallı degil hatta sudan ucuz der insanları yanıltır..

Yakıt her araçta oldugu gibi basmayla alakalı..birde şunu belirteyim..benim arabam kime sorsam kıyaslasam her zaman çok yakıyor..adamda benzinli araç olur benim dizelden az yakar 6-8 silindir mercedesi olur lpg var hemde fındık motor der yine benden az yakar vel hasıl benim verilerime güvenirmisiniz bilmem ama hayal kırıklıgı yaşamak istemiyorsanız gerçek veriler Ankara içi trafiginde şöyle 75 tl lpg ile 240-250 km yani km de (+-20) 300 kr yakıyor.(.not:2 ay dizel clioya bindim km de 250 kr yakıyor bilginiz olsun.forumlarda 180-200 arası deniyorda bende iyi az yakıyormuş dedim ama yine ben fazla yaktım ve 200 kr yakan-yakaçak arabada sanmıyorum bu fiyatlarla)

Kilometreye gelince benim araçım çok temiz ve bakımlı km 180 binde ilk bindigimde ve sürdügümde motorum 180 binde olduguna inanmadım..çok yumuşak ve atik bir araç.

sürmesi çok keyifli aldıgım gün bakımlarını yaptırdım tapalardan yaglara kadar degişti 2 aydır şükür bir sıkıntı yok..

yag yakıyor..ustanın dedigi yag yakmayan yok ..ayda bir yagını kontrol etdedi 1 ay sonra 1 lt ye yakın yag ekledim..ama bastıgınız zaman ve yıkatıp karşısına geçtiginiz zamanki keyfi 1 lt yaga degişilmez.

Bütün alfacıların almadan önce söyledigi en önemli şey araçın temizini bulmak ve en önemli şey bu..

Ön takım biraz hassas dediler (ki) benim en çabuk bozdugum şeydir iki aydır tık demedi..hani hassas diyince bende korktum hemen bozulacak diye ama sonuçta camda ipten yapılmamışya saglam madenlerden yapılmış..bütün ön takım sordugumda 1000 tl falan dediler..ancak bütün ön takımında bozulması zaten mümkün degil..veya bütün öntakımı bu sınıfta diger araçlarda kaç para ögrenmek kıyaslamaklazım..

2.0 motorlar daha çok tutuluyor ve 1.6 ile aynı yada daha az yakar dedi ustam 2.0 156 alacaktım ama hem model yüksek ve çok temiz olunca 1.6 aldım.

performansı kalkışta agır ama 3000 devir sonrası muhteşem..trafikte önüm çok dolu degilse 3. viteste devir düşerken gaza basınca inanılmaz keyifli gidiyor devir saati 6000 veya 7000 de kırmızıya geçiyor ve vites degiştirmeden istediginiz hıza çıkıyor. 3. viteste 130 km yaptım sonra bıraktım gidermiydi daha bilmiyorum yada 3. viteste bu araç için 130 nasıl bir degerdi onuda bilmiyorum ama benim denemem bu kadar.(motoru 2.0 ve üstü araçlar ltfn cevap yazmasın biz 3. viteste 150-160 yapıyoruz diye ltfn)bilgi amaçlı yazdım.
    çok uzun yazmaya alışık degilim amma yazmışım kusura bakmayın tşkler..

Bılgılerınız ıcın cok tesekkur ederım sonuna kadar da zevkle okudum gercektende

kulaktan dolma bılgılerle hareket edılmeyecegıne karar verdım yazdıklarınızla temız guzel bır arac bulduktan sonra dırek alıcagım çok tesekkur ederım gercekten uzunca yazıp ılgılendınız ıcın

• Rica ederim..burda sizin nezdinizde diger düşünenlerde faydalansın istedim..çünkü bu forumun eskilerinde ve alfa sahibi kişiler sayesinde (aklımda kalan isimlerden en çok fikrini yazan scudetto) alfa almaya karar verdim ..onlar o kadar çok böyle cevaplar verdilerki ben foruma üye olarak girmesemde hepsini okudum hepsine çok tşkler ....söyledikleri en güzel şeyde şuydu...Alfa alma diyenler hayatlarında kaç kere lafa sahibi olmuş yada koltuguna oturmuştur acaba....
  • Hangi viteste kaç km hızla gittiğiniz motor gücüyle değil şanzıman oranlarıyla alakalı bir durum. 1.4 dizel 206 5. vites 2000 devirde 90 yaparken 2.0 Spider 5. vites 2500 devirde 90 yapıyor :) Bu 206nın motorunun daha kuvvetli olduğundan değil, şanzımanının daha uzun olmasından kaynaklanıyor.

1.6 156 için 3. viteste 130km normal, hatta redline'a girerseniz 150'nin üzerine de çıkması lazım yanlış hatırlamıyorsam. Ama dediğim gibi bunlar bir performans ölçütü değil. Vites sayısı ve şanzıman oranları ile alakalı.

Genel yorumlara katılıyorum. Benim de ilk aracım 1.6 156'ydı. Ama motorun yağ eksiltmesi 1 ayda 1 litre civarında ise (yapılan km'ye de bağlı tabii) bu motor yapılma zamanının yaklaştığının göstergesidir. Benim 2000 model 156'm sattığımda 57.000 km'deydi ve kullandığım 6000 km boyunca 100 gram dahi yağ eksiltmemişti. 2.0 Spider'da ise 4000 km'de yarım litre kadar eksiltti (şuan 87.000km'de). Yaklaşık 10.000 km'de 1 litre demek bu da.

Yağ eksik yol kat etmeniz hem motor hem de varyatör ömrü için iyi bir şey değil, eksik yağı her zaman yağ çubuğunun tam olarak MAX hizasına gelene kadar tamamlamanız gerekiyor. Ne eksik ne fazla, tam olarak MAX hizasında olmalı mümkün olduğunca.

quote:

Rica ederim..burda sizin nezdinizde diger düşünenlerde faydalansın istedim..çünkü bu forumun eskilerinde ve alfa sahibi kişiler sayesinde (aklımda kalan isimlerden en çok fikrini yazan scudetto) alfa almaya karar verdim ..onlar o kadar çok böyle cevaplar verdilerki ben foruma üye olarak girmesemde hepsini okudum hepsine çok tşkler ....söyledikleri en güzel şeyde şuydu...Alfa alma diyenler hayatlarında kaç kere lafa sahibi olmuş yada koltuguna oturmuştur acaba....

Henüz hiç tanışmadığım insanların Alfa Romeo sahibi olması ve belirli bi bilinç seviyesine ulaşması beni o kadar mutlu ediyor ki.. Ben de topu topu 1,5 yıldır Alfa kullanıyorum, şu anki aracım da 2. alfam. 1,5 sene önce ben de bin bir tereddütle, korka sıkıla almıştım 156mı Şu an aldığım güne şükrediyorum. İnsanın otomobil hevesi olup da bu araçları kullanması harika bir şey. Bu duyguları benimle aynı zevke sahip herkesin de tadmasını istiyorum. Burada bu muhabbetlere girmem bu yüzden. Aldıktan sonra baş ağrıtacak araçlar olsa, ya da verdiği zevk, harcattırdığı paraya değmeyecek araçlar olsa böyle bir vebal altına girmezdim. Şu ana kadar alfa almasına bir şekilde vesile olduğum veya yardımcı olmaya çalıştığım herkesle de çok güzel sohbetlerim var.

Tek sıkıntı arkadaş çevremin giderek daha çok "erkek"ten oluşmaya başlaması...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scudetto -- 25 Şubat 2012; 2:17:03 >

• Özellikle Yag konusundaki bilgilendirme için teşşekürler.bundan sonra daha da dikkatli olacagım bu konuda..

Özellikle Yag konusundaki bilgilendirme için teşşekürler.bundan sonra daha da dikkatli olacagım bu konuda..

araca en kısa zamanda bakmaya gıdecegım nelerıne dıkkat etmem gerekıyor acaba

Aradığınız Selespeed olanlar arıza çıkardığında tamiratı oldukça tuzlu oluyor diye biliyorum düz vites olanlarıda inceleyin bir aksilikte keseyi yakmasın

Orijinalden alıntı: DOMIX

Bende bir süredir Alfa aramaktayım umarım gönlümüze göre bir Alfa buluruz

Aradığınız Selespeed olanlar arıza çıkardığında tamiratı oldukça tuzlu oluyor diye biliyorum düz vites olanlarıda inceleyin bir aksilikte keseyi yakmasın

bende arastırdım ama pek pahalı oldugunu gormedım sızın bılgınız varmı acaba nesı tuzlu oluyor mesela ? kac lıra cıvarında
  • Yanılmıyor isem F1 sanzuman diye geçiyor robot arızası yaşanabiliyor maliyeti 1000-2000 TL arası olabiliyor diye aklımda kalmış, genede yanlış bilgilendirme yapmak istemem forumdaki Alfa ustaları daha geniş bilgi verebilirler

Orijinalden alıntı: DOMIX

Yanılmıyor isem F1 sanzuman diye geçiyor robot arızası yaşanabiliyor maliyeti 1000-2000 TL arası olabiliyor diye aklımda kalmış, genede yanlış bilgilendirme yapmak istemem forumdaki Alfa ustaları daha geniş bilgi verebilirler

Hmmmm bende manuel vites almak ıstıyorum inşallah bulursam ama :/ ustte soyledıgım arabada malesefki f1 yinede iyice araştırmak gerek soyledıgınız sorun en malıyletlı olanı sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: camkolonyasi

yokmu 15000tl ye 2.0 motor 98-2000 arası alfasını satan. gersek olsun bu ruya artık:))

:D vallahi alfistler bi alıyor birdaha satmıyor arabaları
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.