Şimdi Ara

1.3 mılyon kadar suv araç önerisi ? c3 aircors mu qashai mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
210
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ben kedime ailecek kullanabileceğim SUV tipi arac arıyorum sorun cıkartmayacak.

Bütçem 1.350 bin TL kadar maximum ortalama 100bin km gecmıcek otomatık manuel fark etmez arac arıyorum. Baktıgım 3 4 model var qashai, Kadjar, 2008, C3 aircros bunlara bakuıyorum su ara sızın önereceğiniz model varsa bunalrdan veya baska sevinirim.

Örnegın

2020-2021 model otomatık C3 aircros 1.5 shien paket var cam tavan sanruflu 70 -100bın km arasında 1.2 1.3m arasında veya.

2015 2015 arası manul tam tavan olan olmayanda var manuel 100 -120bın km cevresınden qashai var mesela bunların ıksıının arasında kaldım. Açıkçası en cok

C3 de cam tavan sanruf olması otomatık vıtes olması ve 2020 2012 model 4-5 yas 80bın km araca bınmek mantıklı gıbı ama

2016 2017 model tam tavanlı 100 110bın qashaıde tip olarak sevıyorum ve yukseklık olarak C3 gore daha SUV gozukuyor. Siz olsaniz ne yapardınız yardımcı olursanı sevınırım 

• _____________________________
  • Dizel bir Grandland X alın, rahat rahat kullanın. Söylediğiniz arabalardan çok daha konforlu ve sorunsuz bir aracınız olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi age -- 30 Eylül 2025; 11:27:9 >

• Cem_Alim C kullanıcısına yanıt

1.0 motorlar nedense cogu kısı onermıyor ya walla genlde 1.3 ve 1.5 dizel kullandım benzinlı araca hıc almadım bu zaman kadar bu karoqlarada hıc bakmadımdı nasıldır acaba kullanıyormusunuz?

opel hıc bakmadım acaıkaıs at6 sanzıman nasıldır hıc arastırmadım otomatıkte sorun cıkartırmı acba siz kullanıyormusunuz ?

opel hıc bakmadım acaıkaıs at6 sanzıman nasıldır hıc arastırmadım otomatıkte sorun cıkartırmı acba siz kullanıyormusunuz ?

grandlan x bu fıyatlara genelde agır hasarlıları cıkıyor birde

• Söylediğiniz araçları kullandım, direkt kendi kullandığım aracı tavsiye edeceğim. Ssangyong korando al geç arkana bile bakma, ama benzinli modelini al, ömürlük kullan ben 0 aldım 60000km'deyim daha en ufak sorun yaşamadım gruplara üyeyim yıllardır kullananlar 200bin yapanlar var bir tane bile şikayet paylaşan yok benzinlide ama dizelde partikül filtresi gibi arızalar oluyormuş ki şu an pek bulunmaz piyasa da çünkü 2-3 yıldır gelmiyor dizeli.

Sorunsuzluğu geçersek başka neden tavsiye ediyorum sıralayayım

-Öncelikle araç saydığın modellerden çok daha geniş ve ferah c3 aircross yavrusu gibi kalır içine binince anlarsın arka koltuğa 4 kişi oturttuğumu biliyorum yan yana çok kalıplı olmayan 4 kişi sığıyor.

- bağaj kaç lt olduğunu hatırlayamıyorum ancak bu katlanabilir elektrikli bisikletlerden koyup üzerine dikey şekilde 2 bavul koyabiliyorum öyle düşün

- güvenlik konusunda volvoyu geçmiş olabilir öyle perte çıktığı bir kazaya denk gelmedim ölümlü kazası hiç yok denebilir arabanın kapısı kaputu ağırlığını hissettiriyor %70 küsür çelik oranı var ailem için tercih etme sebebim bu oldu

- motoru epey performanslı 163 bg 280 tork 1.5 tgdi bir motor yük dolu klima açıkken yokuşta çekmemezlik gibi bir durum olmuyor ancak araç yakıt seçici en iyi performansı shell de alıyorum çok yer denedim çekişten düştüğü oldu.

-yakıt tüketimi tamamen sana bağlı, 100-110 arası şehir dışı 5-6 litrelere kadar düşürebilirsin 130larda 8'i geçiyor. şehiriçi de trafik varsa 10 oluyor trafiksiz rahat akan bir yerse yine 6ları görürsün 5.5 yaptığım oluyor.

- boş paketi de olsa hava yastıkları tam, şerit takip gibi özellikler mevcut, önüne bir şey çıkınca otomatik frenliyor, öndeki araç kalkınca uyarıyor vs.

Benim 3 yıl önce çok araştırıp aldığım bir model oldu al satçı değilim binmek için aldım zarar eder miyim elden çıkaramaz mıyım diye hiç düşünmedim ailem rahat etsin güvenli olsun tek derdim o idi o zamanlar piyasada hiç yoktu, ilk kullanıcılar olarak reklamını yaptık resmen, nereye gidersem, nerde dursam aracı sordular çünkü kimse bilmiyordu şimdi soranlar yine olsa da azaldılar kendileri de korando sahibi oldu çünkü :) piyasada epey denk gelmeye başladım o yüzden 2. el piyasasının da aktif olduğunu düşünüyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • tayfunergunnn T kullanıcısına yanıt

Kullanıyorum, en sorun çıkarmayacak şanzımandır eat6 ve eat8. Attığım linkteki araçlar ağır hasarlı olmayanlar.

• Qashqai rezil bir araç olsa da C3 Aircross’tan daha iyi bir seçenek lakin şahsen ben alabildiğim en yeni, en düşük kilometreli aracı tercih ederim bu fiyatlara.100k km civarı artık ekonomik ömrünü doldurmuş araba alacağıma gider yeni araba alırım.
    İstisna olarak sadece geçmişi belli 1800cc üzeri Mercedes kabul ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

bende o yuzden daha yenı model dıe c3 kafam takıldı :D

bu fıyatlara agır hasarız baska 100bın km gecmemıs ne suv onerırsın aklında varsa

Bu fiyatlara manuel alırım derseniz 1.0 turbo benzin Renegade’ler var hatta bu fiyatın 200-250 bin TL altına dahi bulunabilir.4-5 yaşında 50-60k km de.Yetkili servise uğramazsanız alt takım hariç çoğu parça da Fiat ile ortak ucuza çözülür yürütmesi ve bu fiyatlara alacağınız arkası bağımsız tek Suv olacak üstüne birde kim ne derse desin adından kaynaklı bir prestiji var.

Otomatik derseniz Bayon ve Stonic.Çift kavrama potansiyeli kabul edilebilirse 2021+ Captur alınabilir.Piyasa takıntınız yoksa Eclipse Cross 2018+ beklentinizi karşılar.C3 aircross alınır lakin 1.2 puretech motorun klasik kronikleri var.Ben olsam Bayon veya Stonic’e yönelirm C3 Aircross’tan ziyade.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.