Şimdi Ara

ALCATEL OT-995 ROOT, ROM, TWEAK (ANA KONU - RESİMLİ) (93. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.487
Cevap
21
Favori
136.795
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9192939495
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gun itibariyle telefonum sarj olmamaya basladi pc ye bagliyorum gormuyor ve sarj olmuyor. Telefon kapali baglayinca aciliyo ve pc goruyo ne is anlayamadim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar çok utanarak bir şey soracağım :D kırpılmış ics yükledim ama masaüstünde klasör açamıyorum??????????? değişik bir yolumu var acaba???
  • quote:

Orijinalden alıntı: pcheveslisi

Arkadaşlar çok utanarak bir şey soracağım :D kırpılmış ics yükledim ama masaüstünde klasör açamıyorum??????????? değişik bir yolumu var acaba???

bir logoyu tut diğerin üzerine at
  • Kırpılmış Ics yi yükledim bana çok iyi geldi.
    Ama pil konusu pek öle değil :) çok çabuk tükeniyor ama henüz bir pil tasarruf programı kurmadım.
  • Arkadaslar telefonumu gondermis olsam da yine yazarim bu konuya. Telefonum hayirli bir forumdasimiza gitti. Ben gittim ama yeni bi kardes kazandirdim buraya

Bir arkadasimin dedigine gore ics de gb de islemciye dusen grafik yuku, gpu ya yonlendirilmis. Yani gb de tum grafik isleri islemci hallederken ve gpu bosta dururken sarj uzun gidiyordu.nics de ise grafik isleri gpu ya yani olmasi gereken yere verilince bu durum gayet normal.Bu yuzden ics nin gb den biraz daha fazla sarj yemesi gayet dogal. Ben bile tum gun telefon elimde nette gezindigim halde edge ile 13 saati geciyordum. Ics icin bu degerler cok normal.

@Attractiveman. Sarjin bitinceye kadar kullandiysan belki bir ihtimal o yuzden nazlaniyor olabilir cihaz. Kapali bir sekilde sarja tak cihazi ya da pili direk akrep sarja bagla 3 4 saat kalsin o sekilde tak cihaza. Eger pc ye kapali sekilde bagladiginda goruyorsa sorun pilin tamamen bitik olmasidir diye dusunuyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• OT-995 : Paranoid Android 2.23 ALPHA

Alpha rom

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1949550
  • Nasil bu rom. Kullanan var mı

• quote:

Orijinalden alıntı: mmmm10

quote:

Orijinalden alıntı: +18

quote:

quote:

Arkadaşlar merhaba . Başka telefonlarda düşünüyordum bu telefon ilgimi çekti .
    Teknik özellikleri vs yi biliyorum ancak kullanmadan anlayamayacağım bir kaç şey sormak istiyorum sizlere.

Telefonun kronik bir sorunu var mı ? ( Reset atması , wifi kopma vs gibi ..)
    Telefon görüşmesinde gelen ve giden ses kalitesi nasıl ?
    Birde forumda biri kulaklık ile müzik kalitesinin kötü olduğundan bahsetmiş , bu konuda ki yorumlarınız nelerdir ? Başka telefonlar ile karşılaştırabilirseniz çok sevinirim.
    Cevaplar için şimdiden teşekkür ediyorum..

Arkadaşlar kusura bakmayın tekrar gönderiyorum ancak . Ana başlıkta sizlere soramazsam kimseye soramam.
    Teşekkür ediyorum.

Malesef telefon artık hiç bir yerde satısta değil.

Teknosa nın alabileceğim birkaç mağazasında var telefon ama .

Hocam o mağazadakiler genelde müşteri iadesi oluyor ve veya arka kapağı pili vs. eksik cihazlar oluyor servisten dönen. Ellerinde de en fazla 1 adet oluyor mağazaların bu tip cihazlardan. Mağazaya gitmeden önce telefon edip ve ellerindeki cihazın durumu hakkında bilgi alıp da ona göre gidersen boşa yorulmamış olursun. Yazın benzer sorunları başka bir cihazı almak istediğimde yaşadım. Oradan biliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: BARAnCUDA85

quote:

quote:

quote:

quote:

Teknik özellikleri vs yi biliyorum ancak kullanmadan anlayamayacağım bir kaç şey sormak istiyorum sizlere.

Birde forumda biri kulaklık ile müzik kalitesinin kötü olduğundan bahsetmiş , bu konuda ki yorumlarınız nelerdir ? Başka telefonlar ile karşılaştırabilirseniz çok sevinirim.

Arkadaşlar kusura bakmayın tekrar gönderiyorum ancak . Ana başlıkta sizlere soramazsam kimseye soramam.
    Teşekkür ediyorum.

Hocam o mağazadakiler genelde müşteri iadesi oluyor ve veya arka kapağı pili vs. eksik cihazlar oluyor servisten dönen. Ellerinde de en fazla 1 adet oluyor mağazaların bu tip cihazlardan. Mağazaya gitmeden önce telefon edip ve ellerindeki cihazın durumu hakkında bilgi alıp da ona göre gidersen boşa yorulmamış olursun. Yazın benzer sorunları başka bir cihazı almak istediğimde yaşadım. Oradan biliyorum

Çok teşekkür ediyorum hocam uyardığınız için. Bende gitmeden aramayı düşünüyorum zaten. Bakalım kapalı kutu bulabilecek miyim ?

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Teşekkür ediyorum.

Çok teşekkür ediyorum hocam uyardığınız için. Bende gitmeden aramayı düşünüyorum zaten. Bakalım kapalı kutu bulabilecek miyim ?

Benim aldığım cihazın kutusu açıktı ama jelatin hiç çıkarılmamıştı. Zaten bu tip bi mağazada müşteri hizmetleri işi yaptığım için almakta sakınca görmedim. :)

• quote:

Orijinalden alıntı: harock

OT-995 : Paranoid Android 2.23 ALPHA

Alpha rom

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1949550

Paranoid android romların özellikleri neler, bir de bu jb oluyor değil mi ?
  • Evet paranoid aslında arayüzü tablet arayüzü uygulanmis ama sadece o kadar ile kalmıyor kendi paranoid setting i de var ama rom suan diğer cm10 daki gibi mobil veri calismiyor

Paranoid-rom.com idi siteleri sanırsam daha fazla bilgi için Google ye danışabilirsiniz

• 3g calismiyormus

• Türkiye için 4.0.4 romu çıkacak mı ? yüklemesi bu kadar zor mu olacak ?
  • quote:

Arkadaşlar bir önceki sayfada sorduğum sorularıma yanıt verecek bir konudaş arıyorum:

1) Bu son kırpılmış versiyondan memnun mu kuranlar pil, stabilite, reset ve her türlü anlamda? Ayrıca bunu kurarken de yine zip'ten çıkan "recovery" dosyasını "recovery_machfix-2012.06.09" isimli dosyayla değiştirecek miyiz yine? Şimdi deneyeceğim de..

2) Yine memnun kalmayıp da GB'ye dönmek istersem ICS'e geçmeden yedeğini aldığım backup ile aynı işlemleri yaparak yapacağım, bunda sorun yok. Ama yine bu noktada, "recovery" dosyasının "recovery_machfix-2012.06.09" ile değiştirilmesi gerekecek mi?

Sizden cevap gelmediği için yine "recovery" dosyasını "recovery_machfix-2012.06.09" isimli dosyayla değiştirdim, ama md5 mismatch hatası verdi. Sorun nerede? Nerede yanlış yapıyorum.. Ayrıca pil koruma programını da kaldırdığım halde pil ömründe düzelme yok. Mobil internet açıkken (2G ve 3G farketmiyor) pili sömürüyor adeta!

İlk soruna hemen cevap vereyim. Çok memnunum. İlk başta şarjım 8-10 saat arası gidiyordu. Ancak şu an sabahtan beri 16 saat aralıksız 3G açık kullanıyorum. İnternete çok girmedim ancak mailim sürekli kontrol ediliyordu. Reset sorunu hiç yok. 2D hızlandırma açıldığında performansı çok daha iyileşyor. Dead Space oyununu takılmadan oynayabiliyorum. HDMI hariç bir çok şeyi denedim. Güzel ve stabil bir Rom bence. Tavsiye ederim

• çıkacak inşallah hocam bekliyoruz. Yüklemesi bu kadar zor olamayacak. Ya otadan ya da fotadan kolay yüklenecek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BaMKaN

quote:

Arkadaşlar çok utanarak bir şey soracağım :D kırpılmış ics yükledim ama masaüstünde klasör açamıyorum??????????? değişik bir yolumu var acaba???

Çok teşekkürle işe yaradı sağolasın eğer biliyorsan başka bişey daha sormak istiyorum dosya yöneticilerindeki FTP nasıl kullanılıyor örn. ES File explorer normal ftp programıyla sorunsuz bağlanıken dosya yöneticilerindekini kullanmayı biliyorum ilgilenirsen sevinirim.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: BaMKaN

quote:

Çok teşekkürle işe yaradı sağolasın eğer biliyorsan başka bişey daha sormak istiyorum dosya yöneticilerindeki FTP nasıl kullanılıyor örn. ES File explorer normal ftp programıyla sorunsuz bağlanıken dosya yöneticilerindekini kullanmayı biliyorum ilgilenirsen sevinirim.

Rica ederim, Ftp konusunda hiç bilgim yok, kullanan arkadaşlar yardımcı olur umarım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sentient

quote:

Arkadaşlar bir önceki sayfada sorduğum sorularıma yanıt verecek bir konudaş arıyorum:

1) Bu son kırpılmış versiyondan memnun mu kuranlar pil, stabilite, reset ve her türlü anlamda? Ayrıca bunu kurarken de yine zip'ten çıkan "recovery" dosyasını "recovery_machfix-2012.06.09" isimli dosyayla değiştirecek miyiz yine? Şimdi deneyeceğim de..

2) Yine memnun kalmayıp da GB'ye dönmek istersem ICS'e geçmeden yedeğini aldığım backup ile aynı işlemleri yaparak yapacağım, bunda sorun yok. Ama yine bu noktada, "recovery" dosyasının "recovery_machfix-2012.06.09" ile değiştirilmesi gerekecek mi?

Sizden cevap gelmediği için yine "recovery" dosyasını "recovery_machfix-2012.06.09" isimli dosyayla değiştirdim, ama md5 mismatch hatası verdi. Sorun nerede? Nerede yanlış yapıyorum.. Ayrıca pil koruma programını da kaldırdığım halde pil ömründe düzelme yok. Mobil internet açıkken (2G ve 3G farketmiyor) pili sömürüyor adeta!

İlk soruna hemen cevap vereyim. Çok memnunum. İlk başta şarjım 8-10 saat arası gidiyordu. Ancak şu an sabahtan beri 16 saat aralıksız 3G açık kullanıyorum. İnternete çok girmedim ancak mailim sürekli kontrol ediliyordu. Reset sorunu hiç yok. 2D hızlandırma açıldığında performansı çok daha iyileşyor. Dead Space oyununu takılmadan oynayabiliyorum. HDMI hariç bir çok şeyi denedim. Güzel ve stabil bir Rom bence. Tavsiye ederim

Kırpılmış ICS'i ben yüklediğimde diğer ICS ile hiç bir fark göremedim. Yine şarjım yüzde 3'er 4'er azalıyordu internet açıkken. Bu sebeple dün itibariyle GB v61j'ye dönmüş bulunmaktayım. Resmi ICS gelene kadar da böyle kullanacağım. GB'den gayet memnunun, hele de 2 başarısız ve verimsiz ICS denemesinden sonra. Yine de GB'de bile önceden pilim daha uzun gidiyordu gibi sanki, bugün sanki eskiye göre yine hızlı tükendi gibi geldi bana.. Teşekkürler

• arkadaşlar ben telefonu bu gün aldım forumdan bi arkadaştan
    neyse 5-6 saat yolda gezerken falan kurcaladım bişey yoktu akşam eve geldim tam hatırlamıyorum telefonla birşey yaparken bi anda kapandı. çok önemli bişey değildi yaptığımda hatırlamıyorum ama uygulamaları inceliyordum büyük ihtimal
    şimdide ne yapsam açamıyorum bi kez açılır gibi oldu başlangıç yazıları çıktı sonra o yazılar tekrar çıktı kapandı.
    anlamadım gitti
    edit : sorun düzeldi arkadaşlar şarja taktım yatıyodum bi anda açıldı kendisi ekranda şarj dolma ekranı çıktı
    sonra açmaya çalıştım açıldı şarj olmadığı için açılmamış ama çok enteresan birşey var şarj nasıl bir anda bitti ?
    cihazı kurcalarken 1-2 dakika önce kontrol ettiğime göre %47 lerde şarjı vardı. sonra bu olaylar oldu telefonu açtım ve şarj %3.
    sorun ne acaba ilk android cihazım ios kullanmıştım daha önce.
    bilmem gereken bişeymi var acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alper3333 -- 24 Ekim 2012; 2:02:09 >

• 
Sayfa: önceki 9192939495
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.