Şimdi Ara

ALCATEL OT-995 ROOT, ROM, TWEAK (ANA KONU - RESİMLİ) (91. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.487
Cevap
21
Favori
136.783
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8990919293
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • profilindeki mail adresine istediklerini attım. bunlar apk dosyası değil, titaniumbackup yüklemelisin telefona.yükledikten sonra gönderdiklerimi sd kart içindeki titanium klasörüne at, ardından titanium u açarak yükleyebilirsin.bu arada ics nin kendi dosya yöneticisi yerine es file explorer tavsiye ederim. + zipli dosyaları çıkarabiliyorsun.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.estrongs.android.pop&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5lc3Ryb25ncy5hbmRyb2lkLnBvcCJd

• quote:

Orijinalden alıntı: narec

profilindeki mail adresine istediklerini attım. bunlar apk dosyası değil, titaniumbackup yüklemelisin telefona.yükledikten sonra gönderdiklerimi sd kart içindeki titanium klasörüne at, ardından titanium u açarak yükleyebilirsin.bu arada ics nin kendi dosya yöneticisi yerine es file explorer tavsiye ederim. + zipli dosyaları çıkarabiliyorsun.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.estrongs.android.pop&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5lc3Ryb25ncy5hbmRyb2lkLnBvcCJd

dosyaları klasöre attım ama program hiçbirini görmedi????

• cm 10 u yayınladı iuss bir kaç problemi var tabi

konuya indrme baglantısına burdan ulaşablirsiniz

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=33021358
  • yeni bir fabrika yazılımı mevcut
    sürüm 2.3.6-010 01
    boyut 10.7 mb

bu nedir aacaba?Sizler yüklediniz mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: harock

cm 10 u yayınladı iuss bir kaç problemi var tabi

konuya indrme baglantısına burdan ulaşablirsiniz

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=33021358

CyanogenMod nedir açıklayabilirmisiniz ne işe yarar??
  • Cyanogenmod 10'u deneyen yada nasıl yükleneceğini bilen biri açıklama yapabilir mi?
  • CM10 yüklemeyin şimdi. Mobil data bağlantısı çalışmıyor. Ha, tecrübeliyseniz ve geliştiriciye yardım etmek istiyorsanız başka.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: blindness

CM10 yüklemeyin şimdi. Mobil data bağlantısı çalışmıyor. Ha, tecrübeliyseniz ve geliştiriciye yardım etmek istiyorsanız başka.

Ayrica cwm nin normal calismayacagina dair bir not dusulmus xda da. Yani yukleyen geri donuste zorlanabilir sanki.

• hiç gereği yok bence de

pcheveslisi

kardeşim görmesi lazım. android canlı duvar kağıtları ve canlı duvar diye çıkıyor ismi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: narec

hiç gereği yok bence de

pcheveslisi

kardeşim görmesi lazım. android canlı duvar kağıtları ve canlı duvar diye çıkıyor ismi.

dün yükledim yoktu şimdi baktım var :S teşekkürler kardeş çok sağol ics nin dosya yöneticisi güzel değilmiş en iyi google play den indirmek
  • Hallettigine sevindim. Es file ı kullanabilirsin

• Arkadaşlar bir önceki sayfada sorduğum sorularıma yanıt verecek bir konudaş arıyorum:

1) Bu son kırpılmış versiyondan memnun mu kuranlar pil, stabilite, reset ve her türlü anlamda? Ayrıca bunu kurarken de yine zip'ten çıkan "recovery" dosyasını "recovery_machfix-2012.06.09" isimli dosyayla değiştirecek miyiz yine? Şimdi deneyeceğim de..

2) Yine memnun kalmayıp da GB'ye dönmek istersem ICS'e geçmeden yedeğini aldığım backup ile aynı işlemleri yaparak yapacağım, bunda sorun yok. Ama yine bu noktada, "recovery" dosyasının "recovery_machfix-2012.06.09" ile değiştirilmesi gerekecek mi?

Sizden cevap gelmediği için yine "recovery" dosyasını "recovery_machfix-2012.06.09" isimli dosyayla değiştirdim, ama md5 mismatch hatası verdi. Sorun nerede? Nerede yanlış yapıyorum.. Ayrıca pil koruma programını da kaldırdığım halde pil ömründe düzelme yok. Mobil internet açıkken (2G ve 3G farketmiyor) pili sömürüyor adeta!

• Bende kırpılmıs yukleyemedim ama fastboot yaparak gb yedeğiniz varsa geri dönebilirsiniz mobil veri için aynen katılıyorum edge ile baglanıyorum 15 saati gecmiyor zaten her an baglı değilim millet nasıl 3g ile 12 saati cıkarıyor anlamıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: harock

Bende kırpılmıs yukleyemedim ama fastboot yaparak gb yedeğiniz varsa geri dönebilirsiniz mobil veri için aynen katılıyorum edge ile baglanıyorum 15 saati gecmiyor zaten her an baglı değilim millet nasıl 3g ile 12 saati cıkarıyor anlamıyorum

ICS'e geçmeden önce aldığım GB yedeğim var. Ama buna geçmek için yine recovery dosyasının ismini falan değiştirmem gerekecek mi? Onlardan emin olmadan ve tam bir açıklama almadan yemiyor. Cihaza ihtiyacım var bu sıra yoğun olarak
  • ben de kalıcı cwm var. gb, ics, kırpılmış ics hepsini istediğim an yükleyebiliyorum. yükleme esnasında herhangi bir recovery değişikliği yapmıyorum.
  • Arkadaşlar bir bilgi paylaşmak istedim telefonuma ics yükledim ve batarya testi yaptım.Sonuç şöyle 3g kapalı wiriless çok az kullandım. ortalama 100dk tel görüşmesi yaptım.akşamları saat 12 de uçak moduna alıyorum ve ekran ışığını en az seiyece çekiyorum.çalar saati kuruyorum.telefonu kapatmıyorum.sabahları saat 7 de normal moda alıyorum ekran ışığı full açık halde kullanıyorum.internet kullanıyorum.bu şekilde tam 3 gün gitti 18.10.2012 de saat öğleden sonra 15.50 de %100 şarj olmuştu.şuan tam saati itibari ile 3.gün ve geçiyorda :) suan şarj %31 de tahminime göre akşama kadar bekler.Ayrıca belirtiyim batarya calibrasyonu yapmadım.Bana göre bu değerler çok iyi 3 günü aşkın bekleme süresi var.Sizin telefonlarda böylemi ? ben sadece bilgi paylaşımında bulunmak istedim.Amacım karşılaştırmak değil.Kolay gelsin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: joeblade

Arkadaşlar bir bilgi paylaşmak istedim telefonuma ics yükledim ve batarya testi yaptım.Sonuç şöyle 3g kapalı wiriless çok az kullandım. ortalama 100dk tel görüşmesi yaptım.akşamları saat 12 de uçak moduna alıyorum ve ekran ışığını en az seiyece çekiyorum.çalar saati kuruyorum.telefonu kapatmıyorum.sabahları saat 7 de normal moda alıyorum ekran ışığı full açık halde kullanıyorum.internet kullanıyorum.bu şekilde tam 3 gün gitti 18.10.2012 de saat öğleden sonra 15.50 de %100 şarj olmuştu.şuan tam saati itibari ile 3.gün ve geçiyorda :) suan şarj %31 de tahminime göre akşama kadar bekler.Ayrıca belirtiyim batarya calibrasyonu yapmadım.Bana göre bu değerler çok iyi 3 günü aşkın bekleme süresi var.Sizin telefonlarda böylemi ? ben sadece bilgi paylaşımında bulunmak istedim.Amacım karşılaştırmak değil.Kolay gelsin...

3 gün,gerçek mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: T

quote:

Orijinalden alıntı: joeblade

Arkadaşlar bir bilgi paylaşmak istedim telefonuma ics yükledim ve batarya testi yaptım.Sonuç şöyle 3g kapalı wiriless çok az kullandım. ortalama 100dk tel görüşmesi yaptım.akşamları saat 12 de uçak moduna alıyorum ve ekran ışığını en az seiyece çekiyorum.çalar saati kuruyorum.telefonu kapatmıyorum.sabahları saat 7 de normal moda alıyorum ekran ışığı full açık halde kullanıyorum.internet kullanıyorum.bu şekilde tam 3 gün gitti 18.10.2012 de saat öğleden sonra 15.50 de %100 şarj olmuştu.şuan tam saati itibari ile 3.gün ve geçiyorda :) suan şarj %31 de tahminime göre akşama kadar bekler.Ayrıca belirtiyim batarya calibrasyonu yapmadım.Bana göre bu değerler çok iyi 3 günü aşkın bekleme süresi var.Sizin telefonlarda böylemi ? ben sadece bilgi paylaşımında bulunmak istedim.Amacım karşılaştırmak değil.Kolay gelsin...

3 gün,gerçek mi?

Evet tam 3 gün gitti yalnız interneti kullnıyorum yazmışım yanlış yazmışım.İnterneti kullanmıyorum.yani cihaz hep edge modunda wiriless kapalı ben sadece çoğunluk olarak bekleme modunu merak etttim.oda 3 gün sürdü ama yoğun kullanımda nasıl bir batarya sonucu çıkar bilmiyorum.Onuda dener burdan paylaşırım inşallah.

• Az kullanımda 2.5gün falan, yoğun kullanımda 14-16 saat arası gidiyor.
  • 
Sayfa: önceki 8990919293
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.