Şimdi Ara

ALCATEL OT-995 ROOT, ROM, TWEAK (ANA KONU - RESİMLİ) (175. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.487
Cevap
21
Favori
136.626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 171172173174175
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-yedek-parca-alcatel-one-touch-ot-993-ot-995-batarya-202097048/detay/

Buradan ama aldım bataryayı 2 gün sonra aradılar kusura bakmayın batarya elimizde bitti yollayamayacağız diye para iadeside oldu ama yollamışlar ne alaka ?

Ama eski bataryada şarj olmuyor yeniside
  • İlginç cihazda donanımsal problem var gibi görünüyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar yurtdışıdan alcatel idol 3 aldım. Türkçe dil yok,yazılım atabilen varmı acaba, yardım edin.

• En son çalışıyormuydu cihaz ben cihaz hala duruyor iPhone 5 e geçtim 75 tl gibi bi fiyat düşünüyorum sorunsuz Çalışıyor bir tek ses Acma kapama tuşları koptu ama kullanıma engel degil

Varsa sansın farklı bir pil ile dene

• hala kullanan varmı ?
    telefonum arızalandığı için yeniden çıkardım kullanıyorum..gayet güzel çalışıyor.tek sıkıntımız çok kasması :(
    bunun için yapacagımız bir şey varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: +18

quote:

Orijinalden alıntı: Y.Sarıyıldız

peki teşekkürler kolay gelsin.

Merhaba; öncelikle teşekkürler:)

Öncelikle telefonun driverları için alcatelin sitesindeki uygulamayı indirin ve kurun:http://www.alcatelonetouch.com/tr/downloads/otu/one-touch-upgrade-q-2-6-7.exe
    Daha sonra buadan ICS_H1N1v5.8a romunu indirin, indirdiğiniz "zip" dosyasını hafıza kartınızın ana dizinine atın:http://d-h.st/Ur9
    Daha sonra buradan da CWM yi indirin, indirdiğiniz zip dosyasının içindekileri klasöre çıkartın:http://d-h.st/jpI
    Şimdi telefonunuzu kapatın. Tamamen kapandıktan sonra ses kısma tuşuna basılı tutarak telefonunuzu tekrar açın. 10-15 saniye bekleyip telefonu usb kablo ile pcye bağlayın. Yeni donanım bulundu diyecek donanım kullanıma hazır deyince indirdiğiniz cwm klasörüne girin ve oradaki "fastboot load.bat" isimli dosyayı açın. Telefonunuz titreyecek, yeniden başlayacak ve artık CWM menüdesiniz. Artık usb kabloyu telefonunuzdan çıkartabilirsiniz. Bu menüde ses açma kapama tuşlarıyla seçenekler arası yukarı aşağı gezebilir, güç tuşu yani telefonu açma kapama tuşu ile seçim yapabilirsiniz.

Şimdi, menüden
    wipe data/factory reset deyin
    wipe cache partition deyin.
    Daha sonra advanced'e girip wipe dalwik cache ve wipe battery status yapın. Bütün bu işlemleri yaparken kaşınızı bir sürü "No" bir tane "Yes" olan seçim ekranı gelecek hepsinde yes'e gelip seçin.
    Şimdi go back deyin.
    İnstall zip forum sd card deyin.
    Choose zip from sd kart deyin. Listeden ICS_H1N1v5.8a.zip'i bulun ve yes deyin. Artık kurulum ekranındasınız, bundan sonrasını bir program kurar gibi kuracaksınız. Yani ileri ileri deyip yönelgeleri izleyerek. Kurulum sırasında size gpu'nun overclock edilip edilmeyceğini soracak, başlama animasyonu seçtirecek, pil göstergesi seçtirecek, orijnal ics ikonlarını mı yoksa alcateliin kendi iconlarını mı, orijinal ics ekran kilidini mi yoksa alcatelin ekran kilidini mi istediğinizi falan soracak.
    Tüm işlemler bitince reboot system deyip yeni romunuzu kullanabilirsiniz:) İlk açılış biraz uzun sürebilir.

Alıntıları Göster
    Elinizde rom varsa bir yere upload eder misiniz? Hiçbir yerde romların linki çalışmıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hun Göktürk Uygur

Elinizde rom varsa bir yere upload eder misiniz? Hiçbir yerde romların linki çalışmıyor.

Alıntıları Göster
    Merhaba;

Malesef üzerinden çok zaman geçti romlar elimde yok.
  • 
Sayfa: önceki 171172173174175
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.