Şimdi Ara

ALCATEL OT-995 ROOT, ROM, TWEAK (ANA KONU - RESİMLİ) (92. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.487
Cevap
21
Favori
136.790
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9091929394
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kırpılmış ics yükledim.2 gündür reset-kapanma yok. apex launcher üstü s3 tema yükledim. gayet stabil. telefonu çok fazla kurcalıyorum şarjı 20 saat civarı gidiyor
  • Kırpılmış ics bende yuklerden md5 hatası verd ho kullandığım ics yi kendim kırptım zaten :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: harock

Kırpılmış ics bende yuklerden md5 hatası verd ho kullandığım ics yi kendim kırptım zaten :D

durum nasıl? reset falan bi sorun var mı?
  • yok pil biraz hızlı tükeniyor gibi sanki ama bn genelde netteyim :D
  • Arkadaşlar merhaba . Başka telefonlarda düşünüyordum bu telefon ilgimi çekti .
    Teknik özellikleri vs yi biliyorum ancak kullanmadan anlayamayacağım bir kaç şey sormak istiyorum sizlere.

Telefonun kronik bir sorunu var mı ? ( Reset atması , wifi kopma vs gibi ..)
    Telefon görüşmesinde gelen ve giden ses kalitesi nasıl ?
    Birde forumda biri kulaklık ile müzik kalitesinin kötü olduğundan bahsetmiş , bu konuda ki yorumlarınız nelerdir ? Başka telefonlar ile karşılaştırabilirseniz çok sevinirim.
    Cevaplar için şimdiden teşekkür ediyorum..
  • Yeni yüklediğimiz ICS ile pili iyi giden (2-3 gün) arkadaşlara sormak istiyorum. ICS'teki "Pil Tasarrufu" programını kullanarak mı bu uzun pil süresine erişiyorlar? Çünkü bazılarımız da şikayetçi idi bu programdan, pil ömrünü tam tersine eksi yönde etkilediğini söylüyorlardı. Ben kırpılmış versiyonu kurdum ve bundan Pil Tasarrufu programı yok. Elinde APK'sı olan varsa atabilir mi?
  • yok pil biraz hızlı tükeniyor gibi sanki ama bn genelde netteyim :D
  • Arkadaslar sanirim bu son mesajim alcatelimden, uzulerek te olsa cihazima veda edecegim yarin. Gercekten cok guzel bir cihazdi. Cihazin iyiliginden gectim bu cihaz sayesinde cok guzel insanlar tanidim bu baslik altinda. Hepinize tesekkurlerimi sunuyorum. Yaptiginiz paylasimlar icin minnettarim.

Umarim bu tayfa yine baska bir fiyat performans cihazinda daha paylasim ve sinerji gosterecektir. O zaman ben de yine aranizda olmayi dilerim :)
    Cihazlariniza ve kendinize iyi bakin arkadaslar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam kaca satıorsunuz acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BaDRuLe

Arkadaslar sanirim bu son mesajim alcatelimden, uzulerek te olsa cihazima veda edecegim yarin. Gercekten cok guzel bir cihazdi. Cihazin iyiliginden gectim bu cihaz sayesinde cok guzel insanlar tanidim bu baslik altinda. Hepinize tesekkurlerimi sunuyorum. Yaptiginiz paylasimlar icin minnettarim.

Umarim bu tayfa yine baska bir fiyat performans cihazinda daha paylasim ve sinerji gosterecektir. O zaman ben de yine aranizda olmayi dilerim :)

bizde seni tanıdığımızı sevindik kardeşim. Allah a emanet ol. Bu başlık bir aile gibi oldu sayılır. Her zaman bekleriz :)
  • Beyler hem sürekli nette gezip, oyun oynayıp, hem de cihazın bataryasının 24 saat dayanmasını beklemek yanlış değil mi sizce de?

Razr MAXX alırsanız sürekli kullanarak 48 saati rahat rahat görürsünüz. Onun da bataryası 3300 mah. Bunun iki katı.

Bazı şeyleri keserseniz 2 günü görebilirsiniz. Misal uyurken uçak moduna almak gibi. Evvelki postumda anlatmıştım. Bir arkadaş da bekleme modunda üç günü gördüğünden bahsetmiş. Fena rakamlar değil bunlar bir android tel. için.

• Ben pil tasarruf programını hiç kullanmıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mmmm10

Arkadaşlar merhaba . Başka telefonlarda düşünüyordum bu telefon ilgimi çekti .
    Teknik özellikleri vs yi biliyorum ancak kullanmadan anlayamayacağım bir kaç şey sormak istiyorum sizlere.

Birde forumda biri kulaklık ile müzik kalitesinin kötü olduğundan bahsetmiş , bu konuda ki yorumlarınız nelerdir ? Başka telefonlar ile karşılaştırabilirseniz çok sevinirim.

Arkadaşlar kusura bakmayın tekrar gönderiyorum ancak . Ana başlıkta sizlere soramazsam kimseye soramam.
    Teşekkür ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BaDRuLe

Arkadaslar sanirim bu son mesajim alcatelimden, uzulerek te olsa cihazima veda edecegim yarin. Gercekten cok guzel bir cihazdi. Cihazin iyiliginden gectim bu cihaz sayesinde cok guzel insanlar tanidim bu baslik altinda. Hepinize tesekkurlerimi sunuyorum. Yaptiginiz paylasimlar icin minnettarim.

Elveda. Umarım hayırlı birine gider ot995.

• quote:

quote:

Arkadaşlar kusura bakmayın tekrar gönderiyorum ancak . Ana başlıkta sizlere soramazsam kimseye soramam.
    Teşekkür ediyorum.

Malesef telefon artık hiç bir yerde satısta değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: +18

quote:

quote:

Teşekkür ediyorum.

Malesef telefon artık hiç bir yerde satısta değil.

Teknosa nın alabileceğim birkaç mağazasında var telefon ama .

• quote:

O zaman söyle sıralıym telefonun reset atma wi-fi kopma gibi hiç kronik arızası yok, yani orijinal 2.3.6 sorununda reset yok ama fransaya çıkmıs ics romu cwm ile yüklerseniz baslarda reset oluyor. Benim bildiğim tek kronik arızası ısık sızması ki bu beni bir kere bile rahatsız etmedi, burada okumasam fark etmezdim belki.
    Gelen giden ses kalitesi vasatın biraz üstünde, ics de biraz daha iyi gibi ama yine o kadar iyi değil. Fakat bu donanımsal değil yazılımsal bir kötülük gibi duruyor zira build prob'da bir kaç değisikle iyilesmeler oldugunu söyleyenler var.
    Kulaklık ses kalitesi yine aynı orta, ama marketten indirdiğiniz equalizer programıyla iyilesme yakalayabiliyorsunuz. Malesef karsılastırma yapamayacagım.
    Bunlar dısında söylebileceğim telefonun performansından gercekten çok memnunum, fiyatının üstünde bir cihaz. Fakat uyarmak isterim teknosanın elinde kalan cihazlar %90 teshir ürünleridir.
    Klavyem bozuk hatalar için kusura bakmayın.

• quote:

Orijinalden alıntı: +18

quote:

O zaman söyle sıralıym telefonun reset atma wi-fi kopma gibi hiç kronik arızası yok, yani orijinal 2.3.6 sorununda reset yok ama fransaya çıkmıs ics romu cwm ile yüklerseniz baslarda reset oluyor. Benim bildiğim tek kronik arızası ısık sızması ki bu beni bir kere bile rahatsız etmedi, burada okumasam fark etmezdim belki.
    Gelen giden ses kalitesi vasatın biraz üstünde, ics de biraz daha iyi gibi ama yine o kadar iyi değil. Fakat bu donanımsal değil yazılımsal bir kötülük gibi duruyor zira build prob'da bir kaç değisikle iyilesmeler oldugunu söyleyenler var.
    Kulaklık ses kalitesi yine aynı orta, ama marketten indirdiğiniz equalizer programıyla iyilesme yakalayabiliyorsunuz. Malesef karsılastırma yapamayacagım.
    Bunlar dısında söylebileceğim telefonun performansından gercekten çok memnunum, fiyatının üstünde bir cihaz. Fakat uyarmak isterim teknosanın elinde kalan cihazlar %90 teshir ürünleridir.
    Klavyem bozuk hatalar için kusura bakmayın.

Çok çok teşekkür ediyorum size. 599 tl gösteriyor sitede .
    Zaten önceden arayacağım teşhir ürünümü diye .
    Teşhir ürünüyse almam .
    İcs büyük olasılıkla Türkiye cihazlarına da gelir bir süre sonra .

• quote:

Çok çok teşekkür ediyorum size. 599 tl gösteriyor sitede .
    Zaten önceden arayacağım teşhir ürünümü diye .
    Teşhir ürünüyse almam .
    İcs büyük olasılıkla Türkiye cihazlarına da gelir bir süre sonra .

Rica ederim, ben de 599tl ye aldım, ilk çıkığında 699tl idi, umarım size göre uygun bir cihaz bulursunuz:)
  • Arkadaşlar merhaba;

md5 mismatch hatasını dosyanın için boşaltarak gideremedim.

Başka bir yöntem bilen var mı?
  • 
Sayfa: önceki 9091929394
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.