Şimdi Ara

ALCATEL OT-995 ROOT, ROM, TWEAK (ANA KONU - RESİMLİ) (94. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.487
Cevap
21
Favori
136.799
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9293949596
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: alper3333

arkadaşlar ben telefonu bu gün aldım forumdan bi arkadaştan
    neyse 5-6 saat yolda gezerken falan kurcaladım bişey yoktu akşam eve geldim tam hatırlamıyorum telefonla birşey yaparken bi anda kapandı. çok önemli bişey değildi yaptığımda hatırlamıyorum ama uygulamaları inceliyordum büyük ihtimal
    şimdide ne yapsam açamıyorum bi kez açılır gibi oldu başlangıç yazıları çıktı sonra o yazılar tekrar çıktı kapandı.
    anlamadım gitti
    edit : sorun düzeldi arkadaşlar şarja taktım yatıyodum bi anda açıldı kendisi ekranda şarj dolma ekranı çıktı
    sonra açmaya çalıştım açıldı şarj olmadığı için açılmamış ama çok enteresan birşey var şarj nasıl bir anda bitti ?
    cihazı kurcalarken 1-2 dakika önce kontrol ettiğime göre %47 lerde şarjı vardı. sonra bu olaylar oldu telefonu açtım ve şarj %3.
    sorun ne acaba ilk android cihazım ios kullanmıştım daha önce.
    bilmem gereken bişeymi var acaba

sarj tamamen bittiğinde açılması biraz zaman alıyor sadece bu telefonda değil diğer android telefonlarda böyle(iosu bilmiyorum) şarjı sonuna kadar tükettiğinizde şarja taktığınızda 1 kaç dakika tuş ışıkları yanıp sönüyor ondan sonra düzeliyor ve açabiliyorsunuz.şarjın neden bir anda bittiğini bilmiyorum ama sıkıntı olacağını sanmıyorum bir şey yoktur yani.ama benim tavsiyem pil ömrü için şarjı sonuna kadar kullanmayın bitmeden şarja takın hitiyacınız olduğundada arada şarja takabilirsiniz liyon pil olduğundan sıkıntı olmaz.hayırlı olsun telefonunuz bence çok güzel bir telefon ben haziran sonundan beri kullanıyorum bu fiyata alınabilecek en güzel telefondu şu anda halen en güzel telefon bence.fiyat performans olarak çok güzel. özel olmazsa ne kadar aldınız telefonu?

• %47 den sonra 2-3dk icinde bitmesi tuhaf olmus, yeni rom yuklediyseniz ya da size satan kisi size vermeden once yeni rom atip vermisse batarya kalibrasyonu yapiniz, cihaz ise fiyatina gore gunumuz sartlarinda bile hala iyi cihaz, iyi gunlerde kullanin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

arkadaşlar ben telefonu bu gün aldım forumdan bi arkadaştan
    neyse 5-6 saat yolda gezerken falan kurcaladım bişey yoktu akşam eve geldim tam hatırlamıyorum telefonla birşey yaparken bi anda kapandı. çok önemli bişey değildi yaptığımda hatırlamıyorum ama uygulamaları inceliyordum büyük ihtimal
    şimdide ne yapsam açamıyorum bi kez açılır gibi oldu başlangıç yazıları çıktı sonra o yazılar tekrar çıktı kapandı.
    anlamadım gitti
    edit : sorun düzeldi arkadaşlar şarja taktım yatıyodum bi anda açıldı kendisi ekranda şarj dolma ekranı çıktı
    sonra açmaya çalıştım açıldı şarj olmadığı için açılmamış ama çok enteresan birşey var şarj nasıl bir anda bitti ?
    cihazı kurcalarken 1-2 dakika önce kontrol ettiğime göre %47 lerde şarjı vardı. sonra bu olaylar oldu telefonu açtım ve şarj %3.
    sorun ne acaba ilk android cihazım ios kullanmıştım daha önce.
    bilmem gereken bişeymi var acaba

%40 dan sonra şarj hiç güven vermiyor zaten. Stand by da 4-5 saat geçirebildiği gibi bazen de cart diye bitebiliyor. Özelikle %50 yi geçtikten sonra takır takır düşüyor. Dolayısıyla her gece yatarken şarja takıp yatmak en garantisi.

• teşekkür ederim arkadaşlar beni merak ettiren şarjın bi anda bitmesiydi zaten
    gece şarja taktım yattım telefonu açık bıraktığımdan adım gibi eminim.
    sabah kalktım bakıtm telefon kapanmış şarj dolma zımbırtısı var ekranda yeşil olan
    tekrar açtım %80 de şarj yani bi gecede dolmadımı bu ?
    allah allah yav anlayamadım
    şu an tekrar baktım şarj oluyor(%80) yazıyor
    yani 20 dakikadır %80 de şarj

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alper3333 -- 24 Ekim 2012; 12:51:59 >
  • quote:

teşekkür ederim arkadaşlar beni merak ettiren şarjın bi anda bitmesiydi zaten
    sabah kalktım bakıtm telefon kapanmış şarj dolma zımbırtısı var ekranda yeşil olan

Sana verdigim kendi sarj aleti yavas sarj ediyor. Diger sonradan aldigim sarj aleti 2 saatte dolduruyor cihazi. Bu arada sen kavustun cihazina ama benim kargo bayramdan sonra sali gunune kaldi . Cok temiz bir cihaz gonderdim sana, iyi baktigin surece sorun cikaracagini zannetmiyorum

Arkadaslar ben yerimi alper arkadasimiza devrettim. Size iyi bir alcatel kardesi kazandirdim sanirim. Alcatel benim de ilk android cihazimdi cok ta memnundum. Umuyorum sen de memnun kalacaksin alpercim. Bayramdan sonra carsamba persembe gibi ancak kocaelide olacagim. O zaman senin kutu garanti ve belgelerini de gonderecegim. İnternete baglanabilecegim bir cihazim olmadigi icin cevap yazamayabilirim. Saglicakla kalin arkadaslar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Android 4.04 e gectim fakat internetten veya youtube programindan video izleyemiyorum.cokme hatasi veriyor.ayrica instagramdadavayni sorun mevcut.sorunumabyardim edebilecek var mi

• ben ginger kullaniyorum son guncellemeden sonra 3g sebekeden facebboka mailler ve google uygulamalarini kullanamiyorum..... wifide iken sorun yok....

• Kirpilmis ics kullanıyorum. Hic bir sorun yok benim acimdan

• quote:

Orijinalden alıntı: rasit019

ben ginger kullaniyorum son guncellemeden sonra 3g sebekeden facebboka mailler ve google uygulamalarini kullanamiyorum..... wifide iken sorun yok....

mobil ağlara gir ordan erişim noktasaını internet seçersen düzelir.

Bu arada bende kırpılmışı kullanıyorum cihaz çok akıcı ve takılmadan çalışıyor çok memnunum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BaDRuLe

quote:

teşekkür ederim arkadaşlar beni merak ettiren şarjın bi anda bitmesiydi zaten

Sana verdigim kendi sarj aleti yavas sarj ediyor. Diger sonradan aldigim sarj aleti 2 saatte dolduruyor cihazi. Bu arada sen kavustun cihazina ama benim kargo bayramdan sonra sali gunune kaldi . Cok temiz bir cihaz gonderdim sana, iyi baktigin surece sorun cikaracagini zannetmiyorum

Arkadaslar ben yerimi alper arkadasimiza devrettim. Size iyi bir alcatel kardesi kazandirdim sanirim. Alcatel benim de ilk android cihazimdi cok ta memnundum. Umuyorum sen de memnun kalacaksin alpercim. Bayramdan sonra carsamba persembe gibi ancak kocaelide olacagim. O zaman senin kutu garanti ve belgelerini de gonderecegim. İnternete baglanabilecegim bir cihazim olmadigi icin cevap yazamayabilirim. Saglicakla kalin arkadaslar.

teşekkür ederim
    telefondan çok memnunum merak etmeyin.
    şu an için tek sorun android e alışma süreci ve şarj
    şarj gerçekten çok çabuk bitiyor araştırıyorum neler yapabilirim diye

• Bende kırpılmış ics kullanıyorum hiç bir sorun yok sadece şarj GB ye göre hızlı tükeniyor
  • arkadaşlar hepinizin kurban bayramını en içten dileklerimle kutluyorum hayırlara vesile olmasını diliyorum..
  • Şu ICS'in 2 versiyonundan herhangi birini kullanıp da hiç bir sorunu olmayanlar (reset, donma, pil ömrü vb.) bi backup alıp paylaşsa hayrına :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: AliAytaçBey

arkadaşlar hepinizin kurban bayramını en içten dileklerimle kutluyorum hayırlara vesile olmasını diliyorum..

Amin, herkesin bayrami mubarek olsun.

• İyi bayramlar :)

• Evet bu konudaki arkadasların kurban bayramı ayrıca kutlu olsun:)
  • iyi bayramlar herkeze.. :)
  • iYİ bayramlar herkese.
    Sbah sabah yeni güncelleme bulundu diyor hayrola :)
  • Arkadaşlar hepinizin kurban bayramını kutluyorum.
  • iyi bayramlar herkese.

• 
Sayfa: önceki 9293949596
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.