Şimdi Ara

ALCATEL OT-995 ROOT, ROM, TWEAK (ANA KONU - RESİMLİ) (95. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.487
Cevap
21
Favori
136.796
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9394959697
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: etufekci

iYİ bayramlar herkese.
    Sbah sabah yeni güncelleme bulundu diyor hayrola :)

valla bende yok guncelleme :-)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bu telefondan ilk günden bu yana olan gelişmeler ışığında genel anlamda memnunmusunuz.
  • iyi bayramlar herkese.

• arkadaşlar bu şarj olayı çok canımı sıkıyor günün yarısında bitiyor. yedek bataryasını nerede bulabilirim.
    birde ne önerirsiniz bana bataryayı daha uzun süre kullanma konusunda.
    sadece internete gireceğim zaman edgeyi açıyorum parlaklık orta seviyede.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tutankemon

Arkadaşlar bu telefondan ilk günden bu yana olan gelişmeler ışığında genel anlamda memnunmusunuz.

hocam ben normal bir kullanıcıyım..daha önce hiç android kullanmadım.bu ilk telim..telefen kullanımı için şu şekilde bilgi vereyim size:
    ilk aldıgımda teknosadakiler alay eder gibi davrandı.bu tel alınırmı wonder al ırt pırt muhabbeti..daha bu tel hakkında tek kelime bilgileri yoktu.bende burayı okuyup aldım zaten.eve gelip çok rahat şekilde güncelleme yaptım ve radyo falan eklenmiş oldu.ekran kocaman bayıldım ekrana.diger teller bana minicik geliyor :) bundan sonrada sanırım 4 inç altını kullanmam galiba :) yaşadıgım tek sorun kamera sesini kapatmak için build prop da degişiklik yapmamdı.birde yüz tanıma programı kurmuştum tuş kilidi için..ve telim bir süre sonra çat diye kapandı açılmadı.servise yolladım.bir hafta içinde geldi.o gün bugündür rootsuz kullanıyorum.tek bir sorun yaşamadım..nette gayet iyi.wifisi benim için iyi.3g dede güzel şekilde kullanılıyor..bana fontrline komando ne bileyim dead zone gibi oyunlarla artistlik yapanlar benim telde oyunları görüp rahatçana büyük ekranda oynadıgımı görünçe biraz bozuldular :) 15 kişilik bir iftar yemeginde o gün süer kupa maçını arkadaşlar ilk başta o nasıl tel nasıl marka falan derken çatır çatır 3gde sounsuz maçı izleyince herkes şaşırdı :) anlyacagın bir çok kişi marka takıntısı yüzünden tele uzak dururken biz aldık ve kullanıyoruz.gayette memnunum :)
    kötü tarafı ise bu benim biraz suçum :) çok fazla program yüklemem ve bu yüzden ram in dolması yüzünden oyunların arada takılması.eh birde foto çekiminde odaklanıp çekim yapması biraz uzun..ama bunuda bir iki program ile kapatabiliyorun.
    şarj olayı tüm androidlerde oldugu gibi benim içinde sorun..ama şarj aletin yanındaysa sorun yaşamıyorsun ve iyi tarafı şarj aletin ysnında olmasada bir samsung şarj aleti ile işi halledebiliyorsun :)

şahsen ben memnunum..anca ıphone5 alırsam veya s3 veya htc one x o zaman telimi degiştiririm..

• quote:

Orijinalden alıntı: alper3333

arkadaşlar bu şarj olayı çok canımı sıkıyor günün yarısında bitiyor. yedek bataryasını nerede bulabilirim.

Birisi bataryanın teleservicelerde satıldığını söylemisti, bayram bitince samsundaki teleservice gidip sorucam ben de batarya almak istiyorum. Öneri olarak yapmadıysan batarya kalibrasyonunu bir dene derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: +18

quote:

arkadaşlar bu şarj olayı çok canımı sıkıyor günün yarısında bitiyor. yedek bataryasını nerede bulabilirim.

Birisi bataryanın teleservicelerde satıldığını söylemisti, bayram bitince samsundaki teleservice gidip sorucam ben de batarya almak istiyorum. Öneri olarak yapmadıysan batarya kalibrasyonunu bir dene derim.

batarya kalibrasyonunu araştırdım işime yarayabilir deneyeceğim teşekkürler
    anladığım kadarıyla şu an yedek batarya bulmak çok zor ?

• Herkesin bayramını kutlar mutlu ve huzurlu yaşamlar dilerim.
  • Guncelleme ile surum 2.3.6.0.1.001 oldu. 10 mb ama hersey ayni.

• quote:

Guncelleme ile surum 2.3.6.0.1.001 oldu. 10 mb ama hersey ayni.

ics icin gerekli bir guncelleme oldugu soyleniyor bakalim gorucez.hayirli olsun.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: +18

quote:

batarya kalibrasyonunu araştırdım işime yarayabilir deneyeceğim teşekkürler
    anladığım kadarıyla şu an yedek batarya bulmak çok zor ?

Evet zor, buna uyumlu batarya kullanan herhangi bir cihaz bulamadım o yüzden telefoncularda yok, türkiyede alcatelin herhangi biseyi yok aksesuar falan satan, ebaydeki satıcılar türkiyeye batarya yollayamıyor, son çare teleservice kaldı.

• quote:

Orijinalden alıntı: gazellewish

quote:

ics icin gerekli bir guncelleme oldugu soyleniyor bakalim gorucez.hayirli olsun.

Benim cihaz FOTA'dan güncelleme bulamıyor
  • Bu arada arkadaşlar ben de cihazımı satmak üzere ilan açtım forumda. Aranızdan ben de ayrılıyor olacağım sanırım yakın zamanda. Galaxy S3 veya Note II düşünüyorum. Tablet ihtiyacım doğdu, ben de hem cep hem tablet cihaz taşımamak için böyle bir karar aldım. Bakalım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: BARAnCUDA85

quote:

quote:

Benim cihaz FOTA'dan güncelleme bulamıyor

bende guncelleme bulamiyorum fota dan

• Merhaba arkadaşlar bende şu kırpılmış ics yi yükledim fakat bir sorunum var eskiden kabloyla senkrenizasyon yapıyordum şimdi yapamıyorum 4 saat uğraştım ama kişilerimi yükleyemedim sizden ricam telefondaki eski "android manager agent" uygulamasının akp dosyasını bana atabilirmisiniz kablosuz senkrenizasyon yapmıyor wi fi den denedim kaçkere olmadı :( :(
  • herkese mutlu bayramlar. alcatel qt 995 farklı bır duygu ıle kullandıgım telefonum sanırım üretici tam olarak bunu hissettirmek istemiş ve başarmış!

bazı şeyleri paylaşmak istiyorum:
    http://www.mediafire.com/?6oad4l74ly42g47

araştırmalarıma göre eğer yanlış değilse bilen arkadaşlar düzeltebilir 5 megapiksellik kamerası GOPRO marka.Diğer kullanılar markalar gözle görüleceği üzere NXP,QUALCOMM,GOPRO,SANDISK,TRIQUINT,...
  • 130 euro sifir birtane aldim bugun kendi uzerinden guncelledim ve kasma vs hic gormedim ama biraz karistirip custom rom deneyebilirim belki neyse ben cihazdan cok memnun kaldim kesinlikle tavsiye ederim hatta bugun ikinciyi siparis verdim umarim android 4 yakinda gelir ve guncelleriz
  • Nerden alıyorsunuz hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: cumlecomagi

130 euro sifir birtane aldim bugun kendi uzerinden guncelledim ve kasma vs hic gormedim ama biraz karistirip custom rom deneyebilirim belki neyse ben cihazdan cok memnun kaldim kesinlikle tavsiye ederim hatta bugun ikinciyi siparis verdim umarim android 4 yakinda gelir ve guncelleriz

Turkiyede almiosunuz sanırım 130 euro olduğuna göre.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cumlecomagi

130 euro sifir birtane aldim bugun kendi uzerinden guncelledim ve kasma vs hic gormedim ama biraz karistirip custom rom deneyebilirim belki neyse ben cihazdan cok memnun kaldim kesinlikle tavsiye ederim hatta bugun ikinciyi siparis verdim umarim android 4 yakinda gelir ve guncelleriz

Turkiyede almiosunuz sanırım 130 euro olduğuna göre.

Hollandadayim arkadasim.
  • 
Sayfa: önceki 9394959697
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.