Son zamanlarda başlıkta belirttiğim duruma sıkça rastlamaya başladım. Özellikle “Sıcak Fırsatlar” konusu ana sayfamda sabit şekilde yer alıyor. Ancak bazen farklı sitelerde gezinirken (örneğin Sıcak Fırsatlar sekmesi açıkken), bir anda alakasız bir siteye yönlendirildiğimi fark ediyorum. Üstelik bu durumda önceki sayfaya da geri dönemiyorum.
Az önce yine aynı sorunu yaşadım: Sıcak Fırsatlar forumundayken bir anda tamamen alakasız bir site sekmede açıldı. Dediğim gibi geri gitmek de mümkün olmuyor. Sorunun DonanımHaber kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Çünkü ana sayfadaki favicon görünüyor; normalde forumda görünmesi gereken DH simgesi yerine bu şekilde kalıyor.
Forumda reklam engelleyici kullanıyorum. Herhangi bir yere yanlışlıkla tıklamış olma ihtimalim de yok. Buna rağmen farklı bir siteye yönlendirme yapılıyor. Az önce yönlendirildiğim site örneği:
plazadeseguridad. c o m / product-category/accesorios-control-de-acceso/
Bu sorunu yaşayan başka biri var mı?
|
Superonline akşamları birkaç gündür çok kötü
Merhabalar normalde 200/20 hızları almam gerekirken pingler aşırı kötü olduğu gibi download bile berbat sayfalar açılmıyor o derece aynı durumda olan var mı ? Trabzondayım.

Konu yanıtlarken alınan hata
|
Resime tiklayinca uygulamadan atma
|
Yatırımsız Anket Sitesi
|
110 Seviye Köy Binası 10 Ne Kadar Eder
|
|
Bu parça kimin bilen var mı?
|
![]() |
Son Giriş: 37 dk. önce
Son Mesaj Zamanı: dün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.919
İkinci El Bölümü Mesajları: 35
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 284)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 387 (Bu hafta: 1)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Android Bölümü

Yeni Kayıt
Özel Mesaj

Görüntülenme
Yanıt Yok
0