Şimdi Ara

ALCATEL OT-995 ROOT, ROM, TWEAK (ANA KONU - RESİMLİ) (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.487
Cevap
21
Favori
136.804
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ben OT-995' i USB kablo ile Notebooka bağlayınca Telefonun 3g üzerinden kullandğıım internete notebookta kullanma gibi bişey olabilirmi ? 3G modemmi deniyor buna ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: rasit019

Arkadaşlar ben OT-995' i USB kablo ile Notebooka bağlayınca Telefonun 3g üzerinden kullandğıım internete notebookta kullanma gibi bişey olabilirmi ? 3G modemmi deniyor buna ?

evet kullanabilirsin ama adı 3g modemmi bilmiyorum araştır bulursun nasıl olacağını
  • Orijinalden alıntı: pcheveslisi

Arkadaşlar ben OT-995' i USB kablo ile Notebooka bağlayınca Telefonun 3g üzerinden kullandğıım internete notebookta kullanma gibi bişey olabilirmi ? 3G modemmi deniyor buna ?

evet 3g hızında nete bağlanabiliyorsun kablolu veya kablosuz olarak. telefon wi-fi erişim noktası olabiliyor.
  • Wifi eerişim noktası oluyor biliyorum. Wifi modeme dönüyor tel ama kablo ile naısl oluyor bulamadım.
  • arkadaşlar benim sms teki takılma kendiliğinde halloldu. 1aydır sıkıntılıydı ama dün öğleden sonra evde unutmuşum geldiğimde elime aldım süper olmuş. sms yazmak okumak çok kolay hiç bekleme yok. Hatta igo programı çok kasıyordu oda süper. Melekler mi düzeltti ne? Şaka bir yana ben +18.in dediği gibi hafıza kartından şüpheleniyorum. İçinde çıkanı kullanıyorum hala. Şu an ki haliyle arkadaşın galaksy S II sinden farkı yok hız olarak. İşyerindeki arkadaşların baya bir merakını çektim.
  • quote:

telefonu usb ile bağlayıp ayarlar > kablosuz ve ağ ayarları > taşınabilir & erişim noktası altından usb bağlantısını aktif hale getirirseniz telefondaki interneti notebook da kullanabilirsiniz. Veya daha taşınabilir wi-fi erişim noktasını aktif hale getirip telefonu kablosuz modem olarak ta kullanabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emremms

arkadaşlar benim sms teki takılma kendiliğinde halloldu. 1aydır sıkıntılıydı ama dün öğleden sonra evde unutmuşum geldiğimde elime aldım süper olmuş. sms yazmak okumak çok kolay hiç bekleme yok. Hatta igo programı çok kasıyordu oda süper. Melekler mi düzeltti ne? Şaka bir yana ben +18.in dediği gibi hafıza kartından şüpheleniyorum. İçinde çıkanı kullanıyorum hala. Şu an ki haliyle arkadaşın galaksy S II sinden farkı yok hız olarak. İşyerindeki arkadaşların baya bir merakını çektim.

hayirli olsun.enteresan bir sekilde cozulmus

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: K@sToR

quote:

telefonu usb ile bağlayıp ayarlar > kablosuz ve ağ ayarları > taşınabilir & erişim noktası altından usb bağlantısını aktif hale getirirseniz telefondaki interneti notebook da kullanabilirsiniz. Veya daha taşınabilir wi-fi erişim noktasını aktif hale getirip telefonu kablosuz modem olarak ta kullanabilirsiniz.

dostum sagolasin.kablolu olarak yapmayi bende bilmiyordum iyi oldu

• quote:

quote:

teşekkürler yararlı bilgi olmuş.

Ha bu arada arkadaşlar zinde de alttaki kapasitif tuşlarınızın ışığı az yanıyormu? diğer telefonlarda bembeyaz olurken bunda gri. bir ayarı varmı yoksa?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pcheveslisi -- 6 Eylül 2012; 15:47:14 >

• benim geri donusle menu tusu ortada kalanlara gore daha parlak yaniyor.bu srandart heralde ama ben amaci anlayamadim.gerci sikinti olmuyor.tek derdim ICS

• quote:

Orijinalden alıntı: AliAytaçBey

benim geri donusle menu tusu ortada kalanlara gore daha parlak yaniyor.bu srandart heralde ama ben amaci anlayamadim.gerci sikinti olmuyor.tek derdim ICS

evet aynen geri ve menü köşeleri daha parlak bu aada ICS kesin tarihi varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: pcheveslisi

quote:

Orijinalden alıntı: AliAytaçBey

benim geri donusle menu tusu ortada kalanlara gore daha parlak yaniyor.bu srandart heralde ama ben amaci anlayamadim.gerci sikinti olmuyor.tek derdim ICS

evet aynen geri ve menü köşeleri daha parlak bu aada ICS kesin tarihi varmı?

kesin yok ama bu ay gelecegi ongoruluyor.

• quote:

quote:

Peki bunu Wifisi olmayan bir masaüstü pc de yapmak mümkünmü usb kablo ile ?
  • ALCATEL ONE TOUCH FR Hello ...
    Is that you must already have the latest version of the software in your mobile.
    Wait a few days, the new version of Android 4.0 Ice Cream Sandwich will soon be available for download on your mobile. We will notify you by post on our wall with the tutorial download.
    Yours :)

alcatel fransa ayın ikisinde verilen bir cevap

bir bilgi daha var oda 4.1 planlanmadığı.

umarım bu birkaç gün, fazla uzamaz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adenz -- 6 Eylül 2012; 21:04:12 >
  • inşallah çabuk gelir.
  • 4.1 gelse muhtemelen donanım açısından stabil olmazdı yoksa ne zamandır 4.0 yerine onunla uğraşırlardı, güncelleme uygulamasının yeni versyonunun çıkması da belki 4.0 ın gelecek olmasıyla ilglilidir hadi hayırlısı :D
  • arkadaşlar benim sms teki takılma yine başladı. Çok gıcık bir durum bu yaa. Bellek kartını da çıkarttım ondan değil. Arka planda çalışan bir şey çok kasıyor sanki. Ama ne olduğunu bulamadım. Normalde kullanımı çok güzel bu sorun olmasa.Bu antivirüsü kapatma şansımız yokmu.
  • quote:

arkadaşlar benim sms teki takılma yine başladı. Çok gıcık bir durum bu yaa. Bellek kartını da çıkarttım ondan değil. Arka planda çalışan bir şey çok kasıyor sanki. Ama ne olduğunu bulamadım. Normalde kullanımı çok güzel bu sorun olmasa.Bu antivirüsü kapatma şansımız yokmu.

kardes antivirusu kapatmak icin root etmen gerek.ama alakasi yok.ben unroot ettim ne var ne yok butun programlari geri yukledim full donanim kullaniyorum cihazi yinede oyle birsey yok.virus olabilir.cihaza format at atmadiysan.

• quote:

arkadaşlar benim sms teki takılma yine başladı. Çok gıcık bir durum bu yaa. Bellek kartını da çıkarttım ondan değil. Arka planda çalışan bir şey çok kasıyor sanki. Ama ne olduğunu bulamadım. Normalde kullanımı çok güzel bu sorun olmasa.Bu antivirüsü kapatma şansımız yokmu.

bence fabrika ayarlarına sıfırla
  • telefonu ilk sayfadaki bilgilerle root ettim. başarıyla root edildi dedi. yedeğini nasıl alabilirim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi narec -- 7 Eylül 2012; 14:48:39 >
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.