Şimdi Ara

ALCATEL OT-995 ROOT, ROM, TWEAK (ANA KONU - RESİMLİ) (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.487
Cevap
21
Favori
136.796
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: pcheveslisi

quote:

Orijinalden alıntı: AliAytaçBey

quote:

Malesef telefon oyun olarak sıfır bugün 3 tane HD oyun yükledim real racing 2 gta 3 dead space, üç oyundada takılmalar oluyor doğru dürüst oynanmıyor eski huawei telefonum bile daha iyi oynatıyordu sizde de bu sorun varmı veya çözümü???

bu oyunlari sorunsuz oynuyorum ama senin cozumunu bilmiyorum.sadece root ettim ben okadar.

telefonu kapadım açtım 3 oyunda sorunsuz oynanıyor şimdi ama acaba ilk denediğimde sorun neydi arkada çalışan bi programmı olabilir? zaten stok launcher kullanıyorum sırf telefon kasılmasın diye

o zaman bilip bilmeden telefon oyun olarak sifir gibi bir cumleyle hicbir urunu karalamiyalim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Malesef telefon oyun olarak sıfır bugün 3 tane HD oyun yükledim real racing 2 gta 3 dead space, üç oyundada takılmalar oluyor doğru dürüst oynanmıyor eski huawei telefonum bile daha iyi oynatıyordu sizde de bu sorun varmı veya çözümü???

bu oyunlari sorunsuz oynuyorum ama senin cozumunu bilmiyorum.sadece root ettim ben okadar.

telefonu kapadım açtım 3 oyunda sorunsuz oynanıyor şimdi ama acaba ilk denediğimde sorun neydi arkada çalışan bi programmı olabilir? zaten stok launcher kullanıyorum sırf telefon kasılmasın diye

o zaman bilip bilmeden telefon oyun olarak sifir gibi bir cumleyle hicbir urunu karalamiyalim

peki ben telefon hakkında iyi kötü yorum yapmasam alacak veya merak eden kişiler nasıl bilgi sahibi olacak. sonuçta bu telefonla bu durum başıma geldi yarın senin başınada gelebilir. sonuç olarak anlıyoruz ki telefon oyunlarda kasıldı.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

peki ben telefon hakkında iyi kötü yorum yapmasam alacak veya merak eden kişiler nasıl bilgi sahibi olacak. sonuçta bu telefonla bu durum başıma geldi yarın senin başınada gelebilir. sonuç olarak anlıyoruz ki telefon oyunlarda kasıldı.

dostum cihaz oyunlari sikintisiz oynatiyorsa telefona kotu yorum yapman dogru olurmu?sen oyunu yuklemissin oyun kasilmis ama hicbir yol denemeden telefon oyunda sifir diye yorum atmis sebebinide sonra sormussun.bu forumu okuyani yanlis yonlendirmissin demek olur.sonra kendi cozumunu bulmus ve paylasmissin.keske karalama yapmadan once birsuru yol denemis ve sonuca ulasamamissin gibi o cumleyi kurmasaydin daha iyi olurdu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AliAytaçBey -- 2 Eylül 2012; 3:36:27 >

• Arkadaşlar şu cihaz desteklemiyor uyarısı veren yeni oyunlar için ne yapabiliriz? sakın build.prop dosyası değiştir demeyin :D geçen öyle yaptım garantilik oldu telefon başka bir yolu yokmu en güzel oyunlar desteklemiyor :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pcheveslisi -- 2 Eylül 2012; 11:44:05 >
  • quote:

Arkadaşlar şu cihaz desteklemiyor uyarısı veren yeni oyunlar için ne yapabiliriz? sakın build.prop dosyası değiştir demeyin :D geçen öyle yaptım garantilik oldu telefon başka bir yolu yokmu en güzel oyunlar desteklemiyor :(

Google'a oyunun adını yazıp apk'sını bulursan muhemelen çalışacaktır:)
  • quote:

Arkadaşlar şu cihaz desteklemiyor uyarısı veren yeni oyunlar için ne yapabiliriz? sakın build.prop dosyası değiştir demeyin :D geçen öyle yaptım garantilik oldu telefon başka bir yolu yokmu en güzel oyunlar desteklemiyor :(

Mesela?

• quote:

Orijinalden alıntı: harock

quote:

Mesela?

Modern combat 3
    9MM
    Asphalt 7
    NOVA 3
    vs.
    vs.
    hepsi uyumlu değil uyarısı veriyor ?
  • Build prob değişikliği gerekli

ALCATEL OT-995 ROOT, ROM, TWEAK (ANA KONU - RESİMLİ)

http://www.forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1391250

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harock -- 2 Eylül 2012; 17:43:15 >
  • quote:

Build prob değişikliği gerekli

[simage]img405.imageshack.us/img405/7939/htcpngthumb.jpg[/simage]

bu telefonda sen yaptınmı değişikliği?
  • Henüz daha alcatel ot 995 kısmet olmadı yakın zamanda alacağım ama bahsettiğiniz sorun gameloft oyunlarında mevcut build prob değişikliği ile halledebilirsiniz bi sorun oluşmaz

• quote:

Henüz daha alcatel ot 995 kısmet olmadı yakın zamanda alacağım ama bahsettiğiniz sorun gameloft oyunlarında mevcut build prob değişikliği ile halledebilirsiniz bi sorun oluşmaz

build.prob dosyasını değiştirdim telefon servislik oldu 3 hafta bekledim servisten geldi huawei de değişikliği yapıyordum ama sorun olmamıştı ben denedim servislik oldu başkası denesin bu sefer :D
  • O zaman söyle yapalım siz bana build prob unuzu verin size recovery den yüklenen kurtarma zip i vereyim zip i rom yükler gibi recovery den Wipe yapmadan install zip deyip yüklemeniz yeterli böylece açılmayan telefon açılacaktır

• quote:

O zaman söyle yapalım siz bana build prob unuzu verin size recovery den yüklenen kurtarma zip i vereyim zip i rom yükler gibi recovery den Wipe yapmadan install zip deyip yüklemeniz yeterli böylece açılmayan telefon açılacaktır

ben 10 larca recovery zip denedim yöntemler denedim ama telefon kurtulmadı onun için korkuyorum uygulamaya teşekkürler düşüncen için.
  • mesaj sesini değiştiremedim,nasıl değiştirbilrim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sadbul

mesaj sesini değiştiremedim,nasıl değiştirbilrim?

'Mesaj, ayarlar, bildirimler' menüsünden değiştirebilirsin.
  • quote:

quote:

teşekkürler en alt soldaki kareye basmak hiç aklıma gelmemişti.
  • quote:

quote:

quote:

teşekkürler en alt soldaki kareye basmak hiç aklıma gelmemişti.

Direk ayarlara girersen değiştirdiğin bildirim sesi mesaj için olmaz haberin olsun. Mesajların içindeki bildirimi değiştirmen gerek

• ICS nerde kaldı acaba merak ediyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: onyxmustafa

ICS nerde kaldı acaba merak ediyorum

ICS mi gelecek telefona gelecekse gelsin çünkü bağzı uygulamalar artık 2.3 üstü istiyor
  • Bu ay içinde muhtemel tabi Türkiye güncellemesi zaman alır gibi tabi bu sizin ics ye geçmeniz için sorun değil

• 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.